Zobrazit normální verzi : Turnaj
Chcel by som len vediať, či nemá kotelna v najblizsiom case spravit nejaký turntaj ci uz 3v3 alebo 5v5. Myslím ze by ju to len zviditelnilo a zodvihlo :)
O nicom neviem, takze asi nie, ale uz som nad tym rozmyslal aj ja. Nieco take by sa mozno mohlo zbuchat.
Jestli by byl zajem, lidne bych to nejak organizoval ale urcite ne sam, na to zase cas nemam ale taky bych si dal ;)
Ale jedine 5tky, na 3ky se muzu vyprdnout :)
ja osobne mam radsej 3ky, ale to je jedno....:D, keby sa nieco zorganizovalo dajte mi vediet kludne pomozem ohladne vsetkom.....
Mohol by sa robiť 2x do mesiaca 5n5 turnaj, odohrávalo by sa to cez víkend, 1. miesto zlatý pohár do profilu + VIP na 2 týždne, 2. miesto strieborný pohár do profilu + VIP na týždeň a 3. miesto bronzový pohár do profilu. Hráči by si mohli vypýtať demo od protihráča, ktorý sa im nezdal a to v poslednom kole a max. od 1 hráča. Tento hráč by bol povinný dodať demo do 10-15min adminovi, ktorý by mal na starosti daný zápas a medzi matchmi by bola hodinová pauza. Predišlo by sa tak, aby vyhral niekto kto cheatoval. Taktiež turnaja by sa mohli zúčastniť len registrovaní členovia + podmienka, aby mali hráči nastavené raty, interpy + zakázaný begrip.
No nemyslim si že by se tu našel dostatek lidí na to, aby se poskládalo pár týmu 5v5, ale ty 3v3 by se mohli zkusit a případně když by bylo dost lidí, tak by se později mohli udělat i ty 5v5.
Mohol by sa robiť 2x do mesiaca 5n5 turnaj, odohrávalo by sa to cez víkend, 1. miesto zlatý pohár do profilu + VIP na 2 týždne, 2. miesto strieborný pohár do profilu + VIP na týždeň a 3. miesto bronzový pohár do profilu. Hráči by si mohli vypýtať demo od protihráča, ktorý sa im nezdal a to v poslednom kole a max. od 1 hráča. Tento hráč by bol povinný dodať demo do 10-15min adminovi, ktorý by mal na starosti daný zápas a medzi matchmi by bola hodinová pauza. Predišlo by sa tak, aby vyhral niekto kto cheatoval. Taktiež turnaja by sa mohli zúčastniť len registrovaní členovia + podmienka, aby mali hráči nastavené raty, interpy + zakázaný begrip.
Tohle je LoL sekce.
pána boha... som si nevšimol :D :D pojebané lolko vyjebané :D:D ale aj na csko by sa mohol spraviť turnajík či ?:D
Marceli, tak si ho usporadej :D
Jinak, urcite mate dost kamosu co to hraji a co by neco takoveho zkusili ne? Myslim si ze 6 petek by se slozilo :)
Kdyz budou trojky, tak hrat nebudu, je to takovy zbytecny ale s tou organizaci pripseju, jak budu moc :)
Ps: musim bej 8 petek xD
vždyť se tu nedokáže sejít ani 10 lidí na gather, natož týmy na turnaj, to by byla potřeba hodně velká reklama okolo
Nedokáže? Tak to nevim, to máš na steamu možná tak 3 lidi.. Navíc pokud skládám gather, tak napíšu kámošům a né se do chatu, asi s tebou gather nikdo nepujde, když tě ani nezná, se koukni na minulý turnaj co pořád Piner myslím.
E: http://csko.cz/forum/showthread.php?14302-Turnaj-5v5-clanbase
já myslel, že se v sekci League of Legends probírá lolko
Tak tady teamy fakt neseženeš, protože se o víkendu bude hrát nějakej pz cup/go4lol a i když se nic hrát nebude, tak každej normální team radši bude hrát team rankedy, protože kdo by hrál kotelna cup proti nulové konkurenci, no offence.
Rixie, neser, dostal si follow :D ale ne pro nákou hodnotnou výhru ale jen tak pro zábavu a nějaký to potěšení, myslím si že tady jen z admin teamu hraje asi 20 lidí lolko, to už by se poskládalo dejme tomu 2 pětky, protože určitě nepůjdou šici a zbytek těch 6 pětek no nevim, asi blbost ty trojky by šli líp ale jak říkáte, stejně se složí velký prd a ještě větší hovno, takže to vlastně vůbec nemá cenu :D
Keby bolo 1on1 tak by to šlo ľahšie. Na 5 on 5 by bola potreba veľa ľudí.
Keby bolo 1on1 tak by to šlo ľahšie. Na 5 on 5 by bola potreba veľa ľudí.
:dddddddddddddddddd
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.