P4ndaP4nda
02-05-13, 23:14
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Xoe
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Aimbot'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:1110979690'
[AMXBANS] Tvoje IP: '89.24.134.107'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Asi před 5ti minutama na DM
Upřímně nechápu moc za co. Pravdou je, že jsem už pár takových věcí slyšel (obzvlášť na classicu se občas nehorázně ustřelím), ale ban za AB je co se týče mojí NS kariéry asi to největší ocenění, o kterém se mi kdy snilo :). Jinak co se týče samotného banu, opravdu nechápu za co, a je mi to líto, kotelnu jsem si oblíbil a trávil jsem na ní večery rád a doufám, že je tu ještě trávit budu moc :)
btw. za ty zvuky na DM se omlouvám, měl bych bez nich prachsprostě špatné score a styděl bych se za sebe :)
[AMXBANS] Zabanovan adminem Xoe
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Aimbot'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:1110979690'
[AMXBANS] Tvoje IP: '89.24.134.107'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =======================================
Asi před 5ti minutama na DM
Upřímně nechápu moc za co. Pravdou je, že jsem už pár takových věcí slyšel (obzvlášť na classicu se občas nehorázně ustřelím), ale ban za AB je co se týče mojí NS kariéry asi to největší ocenění, o kterém se mi kdy snilo :). Jinak co se týče samotného banu, opravdu nechápu za co, a je mi to líto, kotelnu jsem si oblíbil a trávil jsem na ní večery rád a doufám, že je tu ještě trávit budu moc :)
btw. za ty zvuky na DM se omlouvám, měl bych bez nich prachsprostě špatné score a styděl bych se za sebe :)