Zobrazit normální verzi : Zhuleny BoXoloP w3 2 AB + WH
Zhuleny BoXoloP
STEAM_0:1:42352884
http://csko.cz/dema/upload/dir/boxo.dem
Demo z awp mapy,je tam AB a vypadalo to i na WH,ale to je perma jako perma..
Boxolop AB? To se mi nějako nezdá..
D!!!!n3r [MaMLas] :x
05-05-13, 19:45
BoXoLoPa poznám veľmi dobre.. a neverím žeby si vôbec niekedy zapol.. Demo mrknem a napíšem..
E: demo som chcel spustiť ale píše mi že niečo z war3.. :/
strasne nerad, ale.....
banned (http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=65589)
dik
neverím ..
dufam že si poda žiadosť o UB..
Spochybnujes Matisa?
05-05-13, 21:06
Spochybnujes Matisa?
nespochybnujeme ho.. len neveríme že náš kamoš ktoremu sme verili 2 roky zapol..
Nie , len chcem jeho vysvetlenie prečo zapol..
AB zapne jen ten, kdo nesnese pravdu že v AIMu jsou ostatní lepší.
E: Nebo se na někoho nasral a začal ho sundávat s AB :D
Už jednou tu zapl...
Aha...
:x;181647']nespochybnujeme ho.. len neveríme že náš kamoš ktoremu sme verili 2 roky zapol..
už zapol aj na cw tak kto vie :)
Boxolop je starej známej koder, nevim proč tu píšete slohy, prostě banned, víte kolik už jsem zabanoval já svých "kámošů", jednoho i přímo z reálu, je mi jedno kdo to je, pokud cheatuje, je to svině :D
Boxolop je starej známej koder, nevim proč tu píšete slohy, prostě banned, víte kolik už jsem zabanoval já svých "kámošů", jednoho i přímo z reálu, je mi jedno kdo to je, pokud cheatuje, je to svině :D
Akorát banovat kámoše by mě přišlo celkem blbé.. :-/ Ale spravedlnost je spravedlnost
Tak ale toto je moc. Sa ale odhalujú zločiny. Najskôr Openkill ktorého som považoval za čestného chalana ktorý by v živote nezapol a teraz Boxolop..... Som zvedavý kto pôjde ďalší.
E: kurva kto teraz na jailbreaku v noci pustí Linkin Park ? :D
Urcite si pametate aj na slapu notasa a tiez by som v zivote nenapisal ze je to zapatec a bohuzial...
E: JR odkedy ma Openkill ban? A za co? Lebo v banliste som ho nenasiel.
Urcite si pametate aj na slapu notasa a tiez by som v zivote nenapisal ze je to zapatec a bohuzial...
E: JR odkedy ma Openkill ban? A za co? Lebo v banliste som ho nenasiel.
Dostal ban za wh.Nájdi si to v archíve ziadostí o ub.
V tejto dobe sa nedá veriť nikomu.
Tak tak Eso. Openkill dostal banán za wh, tiež som tomu nechcel veriť ale kukol som demo a tam to bolo jasné, hlavne ten 1moment. Ešte dostal banán aj na Gayshites za Wh a Ab a ešte na 1port. No som zvedaví kto pojde další :) To máš pravdu Toreto. Hmm tak ten slapa vyzeral byť v pohode chalan.
Eustraliene, ssice je to blbe, banovat kamose ale kamosovi neni blbe tu z tebe delat debila, podvadet pri hre, tohle pro me nejsou kamosi, teda aspon ja takove nepotrebuju, mam jiny, ktery by za me dali snad i zivoot, stejne jako ja za ne ale jak pisu, kamose, kterej te bodne do zad pri prvni prilezitosti, aaby byl lepsi jak ty, to neni kamos ;)
Btw ani to pri spectu nerozlisuju, jestli spectim nekoho, koho znam, nebo nekoho, koho vidim prvne, muze zapnout kazdej a jak vidis, taky ze jo
Dbtw uz to locknete, je tu spousta kecu kolem ale stacil tu jen matisuv a muj prispevek :D
Eustraliene, ssice je to blbe, banovat kamose ale kamosovi neni blbe tu z tebe delat debila, podvadet pri hre, tohle pro me nejsou kamosi, teda aspon ja takove nepotrebuju, mam jiny, ktery by za me dali snad i zivoot, stejne jako ja za ne ale jak pisu, kamose, kterej te bodne do zad pri prvni prilezitosti, aaby byl lepsi jak ty, to neni kamos ;)
Btw ani to pri spectu nerozlisuju, jestli spectim nekoho, koho znam, nebo nekoho, koho vidim prvne, muze zapnout kazdej a jak vidis, taky ze jo
Nj, ale představa že by to byl třeba tvůj nejlepší kámoš ze života :) Ale jak jsem zmiňoval, spravedlnost platí na každého. Každej má stejnou laťku.
Au .. Byl fajn no, vocas. Proč vždycky ti nejlepší lidé musí udělat takovou píčovinu ?
Lol, toto je hlaseni cheateru, nebo nejaky soupis vzpominek??? :D
Au .. Byl fajn no, vocas. Proč vždycky ti nejlepší lidé musí udělat takovou píčovinu ?
Proč si musíš za každou cenu dát post?
ja mám ban?? :D tak čo už no, tak sa teda majte všetcia, možno, ak si založím nový steam účet tak dojdem :D :D. Takže s kotelnou teda končím :D
si kokot mno
bola s tebou sranda, tak mozno si niekedy este zahrame
Proč si musíš za každou cenu dát post?
Protože jsem ho znal z jb a chtěl jsem se vyjádřit..
ALE ze se to ani nesnazil utajit ...
ALE ze se to ani nesnazil utajit ...
nemal co tajit, si este pamatam ako pustal slowmo na ns aby nas zabavil, neber si to tak k srdcu, ak si si mohol precitat, mozno ho este uvidis
06-05-13, 19:20
Stare dobre časy na JB.. Puky, leryx, Kono, Shni a pod :D :D :D tupel
prečo? ja som to pôvodne zapol pre COD:MW lebo tam bol hráč s commandom na najvyššom leveli a furt ma zabíjal, som už mal nervy :D :D a potom ani s AB som ho dať nemohol, tak som šiel inde a zabudol som na to, tak som hral aj s tým, sa mi už cs nechcelo vypínať :D
Milujem lenivcov. Aspoň niekto kto je lenivejší ako ja :) , ale mohol si si nájsť aspoň tú minútu aby si to vypol.
ja mám ban?? :D tak čo už no, tak sa teda majte všetcia, možno, ak si založím nový steam účet tak dojdem :D :D. Takže s kotelnou teda končím :D
jestli si založíš nový steam účet, tak dostaneš ban zpět, měj se :)
prečo? ja som to pôvodne zapol pre COD:MW lebo tam bol hráč s commandom na najvyššom leveli a furt ma zabíjal, som už mal nervy :D :D a potom ani s AB som ho dať nemohol, tak som šiel inde a zabudol som na to, tak som hral aj s tým, sa mi už cs nechcelo vypínať :D
jo tak ty jsi chtěl zajebat Treye :DDD Chudák :DD Ale mě si přes K.Notes taky zrovna s Ab nedával :D
Pokiaľ viem, tak ked si založím nový steam účet a kúpim si tam cs, tak môžem hrať a neni to obchádzanie banu :D
Sklamem ta, ak si uz raz na Steame zapol, tak to je obchadzanie banu...
Sklamem ta, ak si uz raz na Steame zapol, tak to je obchadzanie banu...Tak to mal dostať ban už dávno. Toto je už jeho 2. steam. Na prvom zapol tiež a tiež tu dostal ban. http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=29693
Koukám, že Q byl rychlejší :(
aj ked by si si kupil tak hned ako by ta nejaky admin videl tak mas za obchadzanie ;)
Chceš náhradu? Pošlete mu brambůrky a lockněte to už -_-
Boxolope, za chyby se platí, ty si kár fakt :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.