Zobrazit normální verzi : pls dajte mi unban na kotelna 1.6 - Pitbull - KOTEL
matusko1234
07-05-13, 16:57
Prosim o unban na kotelne 1.6 lebo som dostal perma ban nepravom. Stlacil som CTRL a furt mi to vipisovalo reklamu a nuc som nepisal. Prosim O UNBAN
Nejprve si přečti tohle http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
matusko1234
07-05-13, 17:03
Ban=perma
zabanovani nick=polib mi
duvod: reklama (stlacal som CTRl a samo vipisovalo reklamu)
prosim o unban na 1.6 diki za pochopenie :)
Aha, http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=51916 celkem brzo sem píšeš
ale tak jakoperma ban je zbytečný, nemyslíte? Na toto už nemusí být důkazy. Prostě podal žádost, nejspíš už to v CS nemá, pokud ano, tak ať si to odinduje, ale není důvod aby tu nemohl hrát, ne¨?
Pokud to smazal, tak byc mu dal unbam.
Otázka je, jestli ví vůbec jak to smazat. Což už podle písemného projevu pochybuju. Ale taky pro UB. Nejspíš za to ani nemohl.
Prečo dávate za to permu ? ... šak stačí iba vymazanie configu hráča nie ? aspoň ja to tak robím ...
Prečo dávate za to permu ? ... šak stačí iba vymazanie configu hráča nie ? aspoň ja to tak robím ...
To mě udělat, tak si tě jdu najít, nemám zálohu, to bych měl radši permu :D
Já to dělám tak, že 1-2x napíšu hráčovi postup jak smazat reklamu a když to neudělá tak mu dávám taky permu..
A tomu klukovi dejte unban, pokud si to smazal už chudák ^^
první co dělám, když vidím reklamu je, že dám smazat config. On se nesmaže celej :) ale smaže právě tyto bindy na zprávy pokud vím :)
Ja mazu configy, jen kdyz spamujou z knifu do admin chatu ze cfg..loaded, tak tam prijdu smazu mu ho a je po spamu i po loaded :D
Ja mazu configy, jen kdyz spamujou z knifu do admin chatu ze cfg..loaded, tak tam prijdu smazu mu ho a je po spamu i po loaded :D
Predtým ich 2x upozorním až potom mažem :) nie som zlý :D (dúfam)
já za to dávám perm dokud to neupraví a nedá screen cfg, pak dostane unban, protože když mu dáš kratší ban tak ho nechá vypršet a sere na to
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.