Zobrazit normální verzi : Trapne vyhražanie :)
War3 Ultimate 07-05-2013 20:04:40 STEAM_0:1:54990343 91.148.27.5 Der Giant bURH0b + hudba mam konexie s mafiou
War3 Ultimate 07-05-2013 20:04:35 STEAM_0:1:54990343 91.148.27.5 Der Giant bURH0b + hudba este raz, matt
On sa neskludni takto to začne a skonči to tak jak pred chvilkou :)
Dominik9991
07-05-13, 21:14
ospravedlňujem sa za môj vtípek, snaď si to nebral vážne.
Podla toho co tu ty davas by sa mali banovat aj vsetci tito
http://csko.cz/chatlog/show?from=07-05-2013&to=07-05-2013&server=1&nick=&sid=&ip=&text=mas+ban&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Ale tak kdo ho ma počuvať stale na servery? potom sa tu ospravedlňuje a všetko mu prejde.. Alebo viete čo dajte blok škoda snahy..
Dominik9991
07-05-13, 21:20
Myslel som, že to budeš vnímať s nadsádzkou, nevedel som, že to zoberieš vážne. Skús sa na to ešte raz pozrieť ako na kamarádsky vtip a uvidíš ten rozdiel. Z chatu bohužial nevyčítaš intonáciu, ale netvrď mi, že si sa fakt zľakol alebo sa ťa to citovo dotklo. Blok hádam neni nutný, na serveroch si rád pokecám.
Mysliš že som sa ťa zlakol? pytal si si odomňa adresu a všetko dal som ti ju chcel si dojsť tak kde si tolko? :)
Myslel som, že to budeš vnímať s nadsádzkou, nevedel som, že to zoberieš vážne. Skús sa na to ešte raz pozrieť ako na kamarádsky vtip a uvidíš ten rozdiel. Z chatu bohužial nevyčítaš intonáciu, ale netvrď mi, že si sa fakt zľakol alebo sa ťa to citovo dotklo.
Už hned koukal ven z okna, zda nemá před barákem limuzínu plnou gangterů :O :D
Tak to maš pravdu asi Nepoznate Nitru...a nepoznate ani MŇA jak vy do mňa ja do vas dvakrat tolko :)
Hh, staré dobré časy, kdy jsem ti dělal na csku prdel, že můj táta je mafián a že si nekoho odychtne před školou, díky za připomenutí :D banovat to nebudu, na tomhle není nic na ban, možná jen tvoje demence, že s tim sem vůbec deš sorry že to tak píšu ale je to pravda
Tak si pozri archyv ;) (Dalej nepišem nemam nato naladu už nič nenahllasim pre mňa zamňa nech su všetci ako on ;) ) prosim o lock
Dominik9991
07-05-13, 21:26
MaTTy, preto som tam napísal netvrď mi, viem, že Nitra je gangsta mesto a všetci sú tam drsní a ty si báro gangstrov, preto s tebou nechcem mať žiadny problém.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.