Zobrazit normální verzi : Preinstalovani CSka
Když odinstaluju CS a stáhnu si ho znova... Tak změní se mi Valve ID ??? Protože nechci aby se mi resetli na některých serverech Levely atd :/
Myslím si že se ti to nezmění..
No jestli ne tak díky ale už se mi jednou Valve ID změnilo a na některých serverech se mi resetli lvly tak nechci aby to bylo znova :/
No nejsem si jist rači počkej na další vyjádření:)
E: Když jsi to takhle napsal nechtěl bych abys kvůli mně přišel o lv:) viz hore
napis si svoje valve_id a pak to reinstaluj
a kam mam napsat to valve_id ? :)
pokial viem tak rank sa zaznamenáva podla nicku v hre nie valve ID ani Steam ID .... aspoň som to tu niekde čítal na HLstatsX ....
napis si ho treba na papir nebo do nekaeho txt pak reinstalujes a kotlovy posles do pm tvoje valve id a pozadavek
Odpověď: Preinstalovani CSka
pokial viem tak rank sa zaznamenáva podla nicku v hre nie valve ID ani Steam ID .... aspoň som to tu niekde čítal na HLstatsX ....
Rank mě moc nezajímá ale díky ;)
Odpověď: Preinstalovani CSka
napis si ho treba na papir nebo do nekaeho txt pak reinstalujes a kotlovy posles do pm tvoje valve id a pozadavek
Ok ale... Třeba na GayShites (nechci dělat reklamu) tam mám tky lvly a neznám jména adminů xD
napiš kotlovi :)
Myslím že by mu mohlo stačit poslat tvoje valve_id a kdyby se to náhodou změnilo tak i to nové valve id a myslím že by nebyl problém to přehodit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.