Zobrazit normální verzi : Ovládání
Zdravím.
Mám menší problém s ovládáním při hraní a nevím si rady. Když hraju a držím "W" + "A nebo D" dohromady, tak jdu rovně a do strany, ale do strany pod hrozně malým úhlem. Prostě hrozně nízká citlivost při držení "W" + "A nebo D". Někdy mi to prostě jde v pohodě jako dřív, ale někdy během hraní se to takhle nějak pokazí a nevím co s tím.
Někdo nějaký nápady nebo vlastní zkušenosti?
Dík,
~matuL
Amazing-Zajic
12-05-13, 22:01
Stávalo se mi to, když jsem jsem si upravoval cfg a měnil si v něm hodnoty.
Nemělnil si v poslední době hodnotu u nějakého příkazu v cfg?
Nic takového sem v configu nedělal.
Také se mi to občas stává, akorát že mě to po reconnectu odezní a už to nedělá..
Reconnect jsem několikrát taky zkoušel ale bez úspěchu.
Napis cl_forwardspeed 800 a cl_sidespeed 800 do konzole... (alebo 400, neviem)
Ya, it works! Díky, grEy. :thumsup4:
Pořád mi to blbne. Někdy to zapnu a je to zase podělaný. Někdy se to stane během hraní... Sice když napíšu cl_forwardspeed 800 a cl_sidespeed 800 tak to je zas v pořádku ale nebaví mě to tam furt psát. Je to každou chvíli... Nemá někdo nějakej nápad?
Mne to tiez blbne. Vytvor si subor userconfig.cfg a donho to dopis. Ak ti to zblbne tak do konzoly napises len exec userconfig.cfg. A pridaj si tam aj cl_backspeed. Default je na vsetko 400 ale ked hras servery kde mas vyssiu rychlost tak tam treba dat vyssie hodnoty inak pojdes pomaly.
Už fakt nevím. Ani tohle nějak nefachá. Asi to budu muset do té konzole furt psát. :splachnout:
Staci ked sa pripojis na Hns odohras jedno kolo a vsetko funguje :) Aspon mne a kazdemu komu som poradil
Tak to je jednodussi napsat do konzole to cl_forwardspeed 800 a cl_sidespeed 800 nez se pripojovat na jinej server a odehrat jedno kolo, ne? :P Nebo to pripojeni na ten HnS server ma pak nejakej dlouhodobej ucinek? A proc zrovna HnS?
Neviem preco zrovna HNS.. vzdy ked mi to urobilo a potom som isiel na HNS tak mi to minimalne mesiac, dva nerobilo a potom to stacilo len zpakovat... Nemusis to kolo ani odohrat.. staci ked sa napojis, pockas kym sa spusti kolo, pobehas si par sekund a kludne chod potom na iny server
Je to divny, nevim jestli to je nahoda ale me to teda takhle funguje. :D Zajimave... Dik
Nahoda to asi nebude :D mne to funguje, kdesi som to tu tiez niekomu uz radil a fungovalo, ale netusim preco to tak je :D neni zaco :)
Den je pryc a uz to zase blbne. :D
Hádám, že po vypnutí tvého PC. Vypínáš PC natvrdo nebo obyčejně START => Vypnout.?
Přes start ale i kdyby, tak co to s tím má společné?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.