PDA

Zobrazit normální verzi : Cs:go 5,49€, -50%

Volume
20-05-13, 07:13
Jen bych chtěl upozornit že hra Counter-Strike : Global offensive je zlevněna z původních 10,99€ ( 285k č) na 5,49€ ( 142kč ). Nevím do kdy, ale věřím že se vyplatí ji koupit :)
Já osobně si jí nekoupím protože můj PC na ni nestačí :D

http://store.steampowered.com/app/730/

vedouci venny
20-05-13, 12:38
Tak to si vychytal

karl0b
20-05-13, 14:13
a stejně to nikdo nehraje

Charon35
20-05-13, 14:51
Lebo z toho spravili prečačkanú sračku pre decká s počítačom od rodičom s 50 jadrovými procákmi. Už len to menu je hnus. Skončí to zabudnuté ako CSS.

Screen.
20-05-13, 23:30
Lebo z toho spravili prečačkanú sračku pre decká s počítačom od rodičom s 50 jadrovými procákmi. Už len to menu je hnus. Skončí to zabudnuté ako CSS.

To je zas názor...akorát k tomu chybí nějakej trapnej obrázek, jak máš ve zvyku ke všemu postovat. Kdybys radši mlčel někdy a nesral se do úplně všeho.

hofy
20-05-13, 23:39

Tak je jasné, že postupem vývoje bude mít hra vyšší HW nároky, než hra z roku 2008. Hratelnost je o zvyku, je jasné, že se ti ze začátku nebude GO líbit, když hraješ X let 1.6., tak je to u všeho. Já bych GO úplně nezatracoval. ;)

vedouci venny
20-05-13, 23:46
Ja rozjedu go na 150+fps na sestave za 10K takze asi tak

Flash
21-05-13, 00:07

Asi si to nikdy nehral. Takovouhle sracku muze napsat jen vecnej hater vseho, co je novy... kdyz ti ta hra prijde tak na picu, tak neni duvod to komentovat, ne?! Fakt me tohle vytaci, tos do ted nepochopil, ze ty hry dou dopredu? Hodnota tohohle postu je nula, nula, hovno, protoze si to ocividne nikdy nezapnul. Nebo mozna zapnul, videl si jen menu, spicoval ho aby si mel argument, proc je ta hra na picu a zas to vypnul. Nekdy je fakt lepsi drzet hubu, protoze tohle je bullshit... od ted teda kdyz hra bude mit "divny" menu, tak je hned na kokot, dobre teda. Me osobne se z videii taky nelibila ale kdyz sem to zapnul, tak je to fajn, je to dobrej nastupce tech dvou CSek. Navic tobe prijdou jako problem i HW naroky... to uz si vazne delas prdel nebo si to cet nekde ve Vlaste? Vsak tu hru rozjedes hratelne i na slabsim stroji na to, jak to vypada graficky dobre a jak je to propracovany. Ty naroky a optimalizace sou nesrovnatelne lepsi treba s BFkem nebo CoD, aspon pro me.

Ta hra ma bugy, treba smoke me sere solidne, to samy me serou v matchmakingu mapy ale rozhodne bych tu hru nehatoval, pac si to nezaslouzi a rozhodne neskonci zabudnuta, pac uz ted ma vetsi uspech nez cely CSS dohromady a streamy z vetsich akci sou celkem sledovany, co se tyce tohohle zanru her, takze asi tak. Priste si fakt rozmysli, co napises, protoze si ze sebe udelal akorat vola, co picuje do neceho, co nikdy nezkusil.

Volume
21-05-13, 06:05
Akce již skončila, myslím že můžeme lock..

Charon35
21-05-13, 16:23
Takze ste cakali len pozitivnu reakciu, ake to je super? Tak OK, je to fakt super.

Akurat keby sa nesrali do 1.6tky a nerobili to naschval kvoli GO, tak drzim hubu. Priznavam, som voci tej hre zaujaty, ale len kvoli tomu, ako sa ju nasilu snazia presadit. Vzhlad hry je moj osobny "problem". Ale nech nechaju 1.6tku tak ako bola a nie sa ju snazia dodrbat ako sa len da, len aby sa im predavalo GO. Jasne, ze progres sa neda zastavit, ale neznasam, ked sa menia veci, ktore funguju!!! Zazil som to v skole, zazivam to v praci, teraz dodrbu aj hru, ktora 15 rokov bola Top. Naco?! Money.

To je zas názor...akorát k tomu chybí nějakej trapnej obrázek, jak máš ve zvyku ke všemu postovat. Kdybys radši mlčel někdy a nesral se do úplně všeho.
A ty si nenechas ujst prilezitost do mna zarypat. Co je teda lepsie.