Zobrazit normální verzi : Rank
Live f0R SLEEP :3
21-05-13, 23:36
Zdravím páni, mám jeden problém s rankom. Ide o to, že mi nezaratúva všetky killi a už mi to začína liezť na nervy, pretože mi to dosť kazí rank. Nieje to vtom že by sme neboli aspoň 4 na mape. Neráta mi ich ani keď je mapa full. Napríklad dnes som sa pripojil na plnú mapu, dal 6:1, pozrel rank a tam na moje nemilé prekvapenie bolo skóre 0:1. Hral som ďalej a mal som skóre 15:4 tak som pokusne opäť pozrel rank a JEEEE* 5:4. Väčšinou mi to nezapočíta kill (asi preto že som skiller a mam ich viac ako deathov:D..kecam hravam len proti lamam) ale stane sa aj, že mi nezapočíta death no to zriedkavo.. Keby to bolo naopak ani nepíšem :), ale toto sa mi moc nepáči pretože som prišiel už o veeeela killov. Pýtal som sa na to už v hre a jeden admin mi povedal že sa to chvíľu aktualizuje, no skóre na hlstats je rovnaké aj po hodine. Prosím poradte v čom môže byť chyba Ďakujem :).
Na jakem serveru? Jestli to je nejaky mod, tak to mozna vynechava zabiti skillem. Proto jsem na mody nechtel davat rank.
Se stejným problémem se mi svěřoval, jeden hráč z AIM serveru. Odkázal jsem ho na forum, takže bych řekl, že to bude on, tudíž to bude server AIM.
Na furienu to zas blbě počítá comba, např. při 4 killech to napíše ultrakill (ne vždy, ale občas jo).
22-05-13, 22:45
Je to na aime a hrám tam pod nickom 47.^hfQ+
Killy se do databáze ukládají se zpožděním, takže tam hned nemusí být. Pak je možné, že už jsou statistiky přetížené. Zkusím to otestovat.
obcas se stane ze za mapu ti to nezapocita vsechny killy ale nasledujici mapu jich budes mit o dost vic nez si jich dal uz jsem to nekdy videl
23-05-13, 12:54
No ja ich ďalšiu mapu viac nemám..Ja hrám niekedy 3-4 mapy za sebou a snažím sa to dohnať lebo som ťažký ranker :D no čím ďalej hrám tým sa mi ten pomer killov k deathom zhoršuje aj keď stále dávam viac.Ani ďalšie mapy mi neráta normálna nie to ešte viac jak dám.
a hl stats na netu mas to same ?
23-05-13, 19:06
Áno, na hl stats je to isté..Najprv som si myslel že mi niektoré killy neráta preto, že hrám často dosť ďaleko od wifi a je nejaký problém s pripojením, alebo také niečo, ale skúsil som to aj na káblovom a je to to isté.
Killy se do databáze ukládají se zpožděním, takže tam hned nemusí být. Pak je možné, že už jsou statistiky přetížené. Zkusím to otestovat.
Může to být i hráčovo připojením (rychlostí) ?
Ne. Problém musí být někde na serveru.
Když zabiješ bota, tak se ti nic nepočítá.... Třeba tím to je ;) :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.