PDA

Zobrazit normální verzi : Rank

Live f0R SLEEP :3
21-05-13, 23:36
Zdravím páni, mám jeden problém s rankom. Ide o to, že mi nezaratúva všetky killi a už mi to začína liezť na nervy, pretože mi to dosť kazí rank. Nieje to vtom že by sme neboli aspoň 4 na mape. Neráta mi ich ani keď je mapa full. Napríklad dnes som sa pripojil na plnú mapu, dal 6:1, pozrel rank a tam na moje nemilé prekvapenie bolo skóre 0:1. Hral som ďalej a mal som skóre 15:4 tak som pokusne opäť pozrel rank a JEEEE* 5:4. Väčšinou mi to nezapočíta kill (asi preto že som skiller a mam ich viac ako deathov:D..kecam hravam len proti lamam) ale stane sa aj, že mi nezapočíta death no to zriedkavo.. Keby to bolo naopak ani nepíšem :), ale toto sa mi moc nepáči pretože som prišiel už o veeeela killov. Pýtal som sa na to už v hre a jeden admin mi povedal že sa to chvíľu aktualizuje, no skóre na hlstats je rovnaké aj po hodine. Prosím poradte v čom môže byť chyba Ďakujem :).

Kotel
22-05-13, 16:51
Na jakem serveru? Jestli to je nejaky mod, tak to mozna vynechava zabiti skillem. Proto jsem na mody nechtel davat rank.

Giussepe
22-05-13, 20:35
Se stejným problémem se mi svěřoval, jeden hráč z AIM serveru. Odkázal jsem ho na forum, takže bych řekl, že to bude on, tudíž to bude server AIM.

marsoun
22-05-13, 21:32
Na furienu to zas blbě počítá comba, např. při 4 killech to napíše ultrakill (ne vždy, ale občas jo).

22-05-13, 22:45
Je to na aime a hrám tam pod nickom 47.^hfQ+

Kotel
22-05-13, 23:29
Killy se do databáze ukládají se zpožděním, takže tam hned nemusí být. Pak je možné, že už jsou statistiky přetížené. Zkusím to otestovat.

Ridik :D
23-05-13, 04:58
obcas se stane ze za mapu ti to nezapocita vsechny killy ale nasledujici mapu jich budes mit o dost vic nez si jich dal uz jsem to nekdy videl

23-05-13, 12:54
No ja ich ďalšiu mapu viac nemám..Ja hrám niekedy 3-4 mapy za sebou a snažím sa to dohnať lebo som ťažký ranker :D no čím ďalej hrám tým sa mi ten pomer killov k deathom zhoršuje aj keď stále dávam viac.Ani ďalšie mapy mi neráta normálna nie to ešte viac jak dám.

Ridik :D
23-05-13, 13:03
a hl stats na netu mas to same ?

23-05-13, 19:06
Áno, na hl stats je to isté..Najprv som si myslel že mi niektoré killy neráta preto, že hrám často dosť ďaleko od wifi a je nejaký problém s pripojením, alebo také niečo, ale skúsil som to aj na káblovom a je to to isté.

Acid
23-05-13, 20:37
Killy se do databáze ukládají se zpožděním, takže tam hned nemusí být. Pak je možné, že už jsou statistiky přetížené. Zkusím to otestovat.

Může to být i hráčovo připojením (rychlostí) ?

Kotel
23-05-13, 22:33
Ne. Problém musí být někde na serveru.

DaRi.
24-05-13, 11:12
Když zabiješ bota, tak se ti nic nepočítá.... Třeba tím to je ;) :D