Zobrazit normální verzi : Zákaz k CT na JainBreaku
Pinokio :D
09-08-11, 10:58
Chci se zeptat proč jsem dostal na Jain Breaku zakaz k CT kdyz jsem se jen za 2 dny dal 2-3 FK a všem jsem se omluvil a dal jim VD.
Tak teda nevim proč mám zákaz k CT prosim o odpoved a jestli by to bylo mozné zrušit zákaz k CT.
DěKuJi " Pinoki:D "
Admini na servery nedavaju zakazy len tak, casom ti zakaz vyprsi a dovtedy sa mozes zaucat za vazna.
09-08-11, 11:09
A jak dlouho to asi tak trva??
Myslim ze ta "listina zakazov" ma 300 miest a ked sa zaplni, tak sa uvolni prvych 50, ale nejsom si isty, presnejsie ti to (mozno) napise Kotel.
09-08-11, 11:13
tak to jsem v UPLNE .... ........
Ani nie, pretoze zakazy padaju denne.
09-08-11, 11:16
a kdy me to tak asi mozna kotel napise??
09-08-11, 11:20
padaju dene ale ja jsem ted ten 300 a budu cekat hodne dlho
Sice je to mimo tema, ale proc to nektere hrace na konci kola vykopne??
Neslo by stim neco delat??
09-08-11, 17:12
hej jeste zpet k tematu kotle nelo by ten muj nick smazat ted a byl bych ti moc moc Vděcný (Prosim na koleno Prosim Smaž mi ten Zakaz PROSIM AN KOLENOU!!!!!!!! PROSIM :/ ) Děkujem
vedouci venny
09-08-11, 19:01
Prosim na koleno Prosim Smaž mi ten Zakaz
Prosíš na koleno své matky?
09-08-11, 21:29
Jooooo i své babičky která jěště žije Prosim
Jooooo i své babičky která jěště žije Prosim
přijde mi to nemorální a neslušný
Hele a jak zjistim tu listinu ja ted taky dostla zákaz a chci se podivat na listinu abych vedel kolikatej sem PSL prodate Kote ""
Ako sa mi oběví ta listina ja ted taky dostla záaz pls jakej ej na to příkazt ??
Nijak sa ti neobjavi, k tej ma pristup len Kotel a ukazovat ti ju pravdepodobne nehodla. Ked sa budes citit na to, aby si mohol byt u dozorcov, tak chod k nim, zatial sa uc za vazna a nespamuj nam tu forum. :)
Hele já za dozorce byl a pak sem chte lskusi simona ale nekdo otevrel dvere a da omilem dal prestrelku a pak me lucca vyhodila nevim proc a chci betj zase dozorce .(
joo,, pinokio hrozny Simon ... zakaz na cely zivot prosím...
kde najdu ten seznam k CT??
kde najdu ten seznam k CT??
Si debil?? Neumis cist?
Ako sa mi oběví ta listina ja ted taky dostla záaz pls jakej ej na to příkazt ??
|
|
|
\/
Nijak sa ti neobjavi, k tej ma pristup len Kotel a ukazovat ti ju pravdepodobne nehodla.
Sorry jsem si nevšil, já nejsem všímavý a bezchybný jako ty... Pardon...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.