Zobrazit normální verzi : Vampiric aura a Mask
Čau lidi, chtěl bych se zeptat jestli fungují Vampiric a Mask dohromady. A jestli ne, který z nich je účinější?
Dík moc. Pro.
Vampiric aura je lepšia, pretože vráti viac HP, ako mask, ale vyskúšaj oboje naraz.
No to právě už delší dobu dělám, ale nejsem si jistej, jestli fungují obě naráz, nepoznám to.. :)
Pokiaľ myslíš war3ultimate, tak si daj vampiric aura na 10 a pokiaľ war3FT tak tiež je lepší undead.
Ok, dík.. Fungujou teda dohromady? (Mask a Vamp.) Dík. :)
To presne neviem, pretože som to neskúšal, boli by to iba vyhodené peniaze, ale nedávaj si to, radšej si kúp orb alebo amulet.
Jo, já kupuju vždycky Helm a pak podle osazenstva nebo mapy to ostatní... Třeba amulet nebo boots při velkém rushi :)
Funguje to dohromady, nevím přesně na kolik ale ten lifesteal z vampiricu a masky je ohromný. Já na undeada kupuju hlavně masku protože je to strašně poznat. Někdo mi ubere skoro 100 hp a já si to 2-3ma střelama hodim zpatky. Je to k nezaplacení ... =) Určitě doporučuju používat, je skvělý vídět ty zpravy kdy ti každej piše že ti ubral 200hp a ty se směješ a zabíjíš dál :D
Na ultimate to nie je taka sranda... Niektori hovoria, ze mask je lepsi ako VA na 10. Ja si myslim, ze mask je v tomto pripade ako VA na 7/8, nie som si isty... Lepsie je si dat VA na 10 a dalej si kupovat orb alebo amulet, ako povedal angel....
Další věci by se ale měly kupovat podle ostatních skillů. S vyskou Unholou a Agility je nezbytný Amulet. Při Invisiblu nutný cloak, při Criticalu Claws, atd...
Takže jestli funguje VA a Mask dohromady tak bych to společně s helmou kupoval vždy. Při menších finančních možnostech možná stačí Helm-Claws.
K tzv. "Silovým" skillům, jako je třeba Trueshot aura-Critical Strike, Shadow Strike-Carrion Beetles, a nebo již zmiňovaná Vampiric aura, je absolutně k ničemu dávat itemy jako třeba: Boots, Amulet, Socks.....
U této hry je nutné přemýšlet, kupovat si itemy podle skillů.....
xXSn1P3RXx
27-08-13, 00:12
vapm aura na 5= masku tak isto boots sa rovna unhloly 5 a tak isto aj true shot s claws a cloak s invis
ja osobne som si zamiloval kombinaciu mask+helm critic+shadov strike 10 gate teleport vamp 5 a k tomu niake hovadinky strengh 10 dex a intelect 10 je to vrazedná kombinácia veľa beriete a život je takmer speť naplnený po zabití niakeho bota alebo playera
Bez evasionu je ti dex na prd...
A určitě mám radši Trueshot než Critical..
Funguje to dohromady, nevím přesně na kolik ale ten lifesteal z vampiricu a masky je ohromný. Já na undeada kupuju hlavně masku protože je to strašně poznat. Někdo mi ubere skoro 100 hp a já si to 2-3ma střelama hodim zpatky. Je to k nezaplacení ... =) Určitě doporučuju používat, je skvělý vídět ty zpravy kdy ti každej piše že ti ubral 200hp a ty se směješ a zabíjíš dál :D
Jojo, to přesně znám v tvém případě, občas mě dost štveš.. už vím proč :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.