Volume
26-05-13, 15:54
Zdravím.
Bratranec si včera chtěl u něj doma zapařit csko, tak jsem mu dal odkaz ke stažení tady na Kotelně a po připojení zjistil že má ban za wh ač to nikdy nehrál. Samozřejmě já jsem mu vysvětlil (jakž takž) že má s někým sdílenou ip adresu a že unban není možný. Mrknul jsem do banlistu a ban byl udělej někdy v Září roku 2012, takže je už trošku starší. Nešlo by mu dát prosím unban ? Nechce se mu kupovat originálku a nechci aby šel hrát ke konkurenci kde by vyplácnul prachy za to aby si pořádně zahrál..
Detaily banu : http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=40011
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): .:Hl3D4N1:.�S3N10R
[AMXBANS] Tvuj nick: Bum Plesk Kill
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1127461608
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1703461178
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.75.128.26
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.75.128.26
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: FlashK
[AMXBANS] Server: Kotelna - COD:MW | csko.cz
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS]
Chápu že unban s pravděpodobností na 90% nedostane, ale požádal mne abych to aspon zkusil.
E/ Asi se ptáte proč to sem nedá on. Je to lehké, má vyjadřovací schopnosti neandrtálce :D
Bratranec si včera chtěl u něj doma zapařit csko, tak jsem mu dal odkaz ke stažení tady na Kotelně a po připojení zjistil že má ban za wh ač to nikdy nehrál. Samozřejmě já jsem mu vysvětlil (jakž takž) že má s někým sdílenou ip adresu a že unban není možný. Mrknul jsem do banlistu a ban byl udělej někdy v Září roku 2012, takže je už trošku starší. Nešlo by mu dát prosím unban ? Nechce se mu kupovat originálku a nechci aby šel hrát ke konkurenci kde by vyplácnul prachy za to aby si pořádně zahrál..
Detaily banu : http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=40011
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): .:Hl3D4N1:.�S3N10R
[AMXBANS] Tvuj nick: Bum Plesk Kill
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1127461608
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1703461178
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.75.128.26
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.75.128.26
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: FlashK
[AMXBANS] Server: Kotelna - COD:MW | csko.cz
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS]
Chápu že unban s pravděpodobností na 90% nedostane, ale požádal mne abych to aspon zkusil.
E/ Asi se ptáte proč to sem nedá on. Je to lehké, má vyjadřovací schopnosti neandrtálce :D