Zobrazit normální verzi : Žádost o Unban
sogumik :))
26-05-13, 16:54
Omylom som dostal ban za obchádzanie banu preto lebo mne sa mení ip adresa kždý mesiac abo týžden a tak som dostal trvalý ban lebo predtím som mal ban skoro na dva týždne a skusil som spustit server a išli mi to tak som si myslel že ste ma odbanovali moc díky za vybavenie tejto žádosti
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 68378)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'obchadzanie banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): sogumik :))
[AMXBANS] Tvuj nick: sogumik :))
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1577875295
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1577875295
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.102.122.28
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Saintpepo
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
obcházíš 2 bany : http://www.csko.cz/bans/ban_details.php?bid=66497 ; http://www.csko.cz/bans/ban_details.php?bid=67957 .
26-05-13, 17:02
Fiur hen ten prví mi zrušili som písal jednému adminovi a povedal že mi ho zrušil takže neviem prečo tam stále je
a hen ten druhí to som nevedel že ešte mám ban lebo som pozeral na ban list a už tam nebolo napísané že mám ban
Na serveru se cováš jako hovado, furt tam máš keca o hitlerovi, jakej to byl dobrej člověk, minule jste tam i heilovali, takže jsem proti unbanu a nechat permu
Kdyby ti ho zrušili, tak by tam snad nebyl aktivní ne ? Pokud se nepletu, tak admin tě nechal obcházet ban pod podmínkou, že už nebudeš dělat bordel na serveru. Což si nesplnil a dělal si ty svoje fašistické sračky dál. Úplně souhlasím s tajtrlíkem.
Sogumík, k tobě se vyjadřovat je jen ztráta času, ale ze svého života si odeberu pár vteřin a taky něco napíšu:
1) Chováš se jak děcko a ty tvoje řeči co vedeš ve hře...to je vrchol.
2) Že se ti mění IP není naše starost a pokud dostaneš BAN a víš že se ti změní IP, tak ti musí byt jasné že pokud dojdeš, tak dostaneš automaticky BAN.
3) Vyhrožováním ať mně nebo někomu jinému, že budeš žalovat Kotlovi a ten nám odebere práva, tak to je hodně směsné od tebe.
4) Tohle není tvůj první ban. Z předchozích banů jsi se nepoučil a tak máš ban naprosto právem
Pakliže se ti opět změní IP a ty se objevíš na serveru, tak nebudu váhat ani vteřinu a rovnou ti dám opět perma.
26-05-13, 22:08
a čeho stále ráz si ma zabanoval ty NIhilia zato že jsem si dal nik po hračovi extreme 88 bodibulding a že jsme se proti tobje spikli lebo žádny hráč nemá tebe rád
a zato že jsem napsal ráz je srandy sieg heil tak ty si to prijal vážne tak potom nemluv kdo je tady decko ...... nevyjadrujem sa rači k tobje
26-05-13, 22:09
a tajtrliku když jsi napsla heilovali tak proč zabanoval i mne když tam i ostatní hráči helovali hm ??
Neboj na kazdeho dojde ;)
Tieto slova sa nepisu ani zo srandy...
26-05-13, 22:23
já zato nemožem že tady tí admini nemají smysl pro humor........a ešte ti poviem tak ako napísal tajtrlík že jse tam heilovali a jakto že jsem od nihilie dostal ban jenom já ??
proč ho nedal aj tím ostatním co tam heilovali zajímavé !!
pravidla druh tejto srandy urcite nepovoluju:
Na serverech, webu, fóru a komunikačních programech je zakázáno používat vulgární, urážlivé, napadající, sexuálně orientované či jinak morálně nevhodné výrazy, diskriminační či rasistická jména nebo jména osob známých svými zločiny proti lidskosti.
Tobě příjde, že heilování je humor ?? Kolik ti je ? Prober se !
26-05-13, 22:34
a co to je prosímte ? nejaká urážka na nekoho nebo co ?
určite víc jak tobje ...
26-05-13, 22:36
because moc velkú vedu stoho robíš
Montty non skill
26-05-13, 22:37
a co to je prosímte ? nejaká urážka na nekoho nebo co ?
určite víc jak tobje ...
Asi nevíš, že tohle se trestá i zákonem. Takže ještě jednou, co jsi chtěl?
Na ub zapomeň. Tohle už není sranda.
E:Kolik že ti je?
Milej zlatej víš vůbec něco o 2. Světové válce ? Asi ne, jinak by si se takhle nechoval...
26-05-13, 22:39
no dobře teda zapomenu na ub
ale dej mi nejaký screean že jsem opravdu heiloval a pak neco říkej
26-05-13, 22:40
fiur vím narozdíl od tebe
no nebudu tady já už nic rači delat lebo to nemá smysl z takíma jak ste vy
Montty non skill
26-05-13, 22:41
Nemá. Na obcházení banu už důkaz není potřeba....
Ty chces screen? :DDD No lol :D vsak si sa nam tu priznal tak naco chces screen? :DDD
Montty non skill
26-05-13, 22:42
Ty chces screen? :DDD No lol :D vsak si sa nam tu priznal tak naco chces screen? :DDD
Dobrej postřeh kolego ;-)
26-05-13, 22:43
no lol jak nechcem říct co ........ já tu žádne priznáni nedal pokad si pamatám ...... já jsem to mohl jenom tak napsat
Montty non skill
26-05-13, 22:45
Za své činny si neseš následky ty sám. Už jsi to napsal... Myslím, že lock. Na tomhle už nic nevyřešíme...
26-05-13, 22:46
no co už neumřu zat ože nebudu moct hrá cs ...jsou aj jiné hry a lepší
26-05-13, 22:48
tak jse pojeb :)
26-05-13, 22:53
a ešte ked adminy chatujú nespravia mu nic ale ked hráč chetauje porád trvalý ban potom že co tu majú tí adminy za rozum místo mozgu z piva kostku
Tyhle nacistický hovadiny,s prominutím... jsi jdi dělat s kamarádama před barák,tady ti na to nikdo není zvědavej!! A jestli tě baví něco nacistického tak si zahraj nějakou střílečku kde ty hnusný a nelidský symboly jsou.. UB bych rozhodně nedal!!
Sogumik, pokud se chceš bavit alespoň trochu na úrovni, tak si zopakuj základy chování a hlavně slovenského jazyka. Číst po tobě ty tvoje "čáry máry", tak to je katastrofa, ale hlavně ostuda pro tebe.
Jinak stále jsi nám nenapsal kolik ti je roků ty "dospěláku".
A jinak, chtěl jsi screen, tak tady ho máš a teďka se k tomu vyjádři hrdino.
2689
já to radši zamknu, než si přivodí ban i na foru :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.