Zobrazit normální verzi : jb_mini
Mapa jb_mini je dobrá ma sice ma jen par atrakci: trampošku fotbal deadrun run a mistnost na otazky ale ty to atrakce jsou stejnak nejpoužívanější.Ve zbrojce je:5 ak 5 m4 5 mp5 1 KULOMET 1 AWP 3 armori. Mapa má 9 cel a v ní 1 je šachta a vní jsou 2 p90.
+
velke atrakce (velke fotbalové hřiště velká trampoška)
mísnost s vilécením
velký box
místo pro 9*4=36 vězňů + asi 8 míst pro dozorce
-
pokoušení se probugnout z celi
box ne má dveře
fotbalový mic je modrý čtverec
možnost stažení:
http://cs.gamebanana.com/maps/download/152469
fotky: napiste do google obrazky jb_mini
PS: crime je taky chudá na atrakce
Zdá sa mi to až moc malé, ťažko by sa mi tam robili vzbury a nemal by som sa kde schovať :P
jo jeto mali cos čekal od nazvu mini?? ale zdání klame
jo jeto mali cos čekal od nazvu mini?? ale zdání klame
Od názvu mini som čakal že to bude malé a aj to tak je :)
ale furt lepsí neš oasis
100 ľudí 100 chutí... možno by sa tvoja mapa páčila dosť ľuďom a možno len tebe :) teraz je to len na tom či ti to schvália, gl.
gl = good luck = veľa šťastia :)
aha, a kdo to musí s chválit admini? jestly jo kolik?
blbost, nejlepší mapy jsou kde jje nejvíc zajímavých a zábavných atrakcí
aha, a kdo to musí s chválit admini? jestly jo kolik?
Áno, najprv sa ti ku tomu vyjadria admini ako teraz Milk a potom ti kotel napíše konečný verdikt a keď nič nenapíše znamená to že tá mapa je absolútne na nič a nestojí mu za to strácať tým čas...
blbost, nejlepší mapy jsou kde jje nejvíc zajímavých a zábavných atrakcí
uved' pár příkladů.
oasis, temple, mountains, flyhigh, arizona (škoda, že je buglá), určitě je jich víc, ale tyhle jsou podle mě nejlepší.
Tyhle mapy jsou uš ohraný nej mapy jsou například: jail_pyramid jail_xmf jail_titanic :thumsup4:
Nic moc.
Btw psal jsi ten úvodní text ty?
Tyhle mapy jsou uš ohraný nej mapy jsou například: jail_pyramid jail_xmf jail_titanic :thumsup4:
A na tieto mapy si prišiel z gs?
To by muselo být 50 map za den aby to nebylo ohrané, rozhodně lepší než nějakou obyčejnou mapu s minimálním počtem atrakcí.
A na tieto mapy si prišiel z gs?
Ne ty sem našel na polskejch a ruskejch servrech
To by muselo být 50 map za den aby to nebylo ohrané, rozhodně lepší než nějakou obyčejnou mapu s minimálním počtem atrakcí.
Co takhle 17 map to je oněco míň. Podle mně ideální počet.A už to nebude tak ohraný.
Co takhle 17 map to je oněco míň. Podle mně ideální počet.A už to nebude tak ohraný.
Nevieš pochopiť že tá mapa je shit ? :)
tato mapa je best ty ses shit :)
uz to locknete akorat tu ze sebe předvádí "trotla", však tu máš permu a říkal si jak na csko seres ze des jinam.
ooooo jak syna tohle přišel?:confused1:
Asi takhle http://csko.cz/forum/showthread.php?16219-No-co-to-je-!-! ?
Aha, sakra vymáte ale dobrej archív.
Nevěřim, že jsi ten úvodní text psal ty. Ve srovnání s těma sračkama, co tu píšeš teď.
Klidně myto nevěř to je mi ukradený.
Klidně myto nevěř to je mi ukradený.
No, ty nepiš radši už nic.
Hmmm to vypadá že stoudle mapou je definytivní konec.
Tak ahoj.
1. Myslim, ze to s tou mapou nema cenu, je tam mnoho lepsich...
2. Kdyz uz neco pises, tak se snaz bez gramatickych chyb...nektere opravdu bYjou do oci :D
Žádný chyby tam nejsou jestly jo uved' pár příkladu!
definytivní
oněco
jak syna tohle přišel?
myto
neš
jestly
Stačý ty to?
definytivní
oněco
jak syna tohle přišel?
myto
neš
jestly
Stačý ty to?
http://1.bp.blogspot.com/-ep2ICuR6uVk/TZmkxpNbRoI/AAAAAAAAAF0/BXuEOzpMRPc/s1600/facebookLike%252B1Two.jpg
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.