PDA

Zobrazit normální verzi : CapS' Mega Pub 1,2

caps
27-05-13, 18:15
Meno v hre : Caps'
Steam ID : STEAM_0:0:59323031
Kontakt :Skype :rasko662
Steam :caps66
Niečo o mne :
Čaute volám sa Rasto.Mám 17 rokov,a pochádzam z Martina.Chodím na Strednú priemyslovú školu v Martine (odbor informatika) 2. ročník.Chcel by som byť admín na servéri Mega Pub 1,2 , skoro vždy sú tam cheatry a chcel by som tomu zabrániť ale bohužial som ich nahlásil len pár a aj to len cez (!) ale žiadný admín neprišiel . Skúsenosty určite mám (amx,rcon) bol som admínom aj na iních servéroch ale bohužial sú už zrušené.. Na kotelne hrávam cez 1,5 roka hrával som aj na no-steam cs. Na steame mám nahraních len 270hod kupoval som ho nedávno ale na no-steame som hral zhruba 2 roky. Medzi moje záľuby patrí : Hrať cs 1.6 , futbal , hokej ,tenis a pozeranie tv :D . S ľuďmi vychádzam dobre , pomáham začiatočníkom a ostatním ... Skill mám celkom dobrú,hrávam pravidelne ligu kde sme dobre umiestnení .. To je všetko čo by som vám chcel povedať dúfam že sa žiadosť bude páčiť .

slide
27-05-13, 18:41
Môžeš napísať na akých serveroch si bol admin ?

Zoyer
27-05-13, 18:48
http://amxbans_4208.crew.sk/admin_list.php - tu si admin
https://www.shifters.eu/profile/c4ps - toto si ty ?

caps
27-05-13, 18:53
Ano :) c4ps wtf ? , ja shifter nehrávam , niekto mi musel čorknúť steam id , aj keď netuším ako je možne že zistil moje heslo (O.M.G On dostal ban za awp_crosshair :DDD)

caps
27-05-13, 18:54
Napísal som ty to v správe ..

Milk
27-05-13, 22:40
on zjistil tvoje heslo a steamid jen aby se za tebe vydával? To co si napsal tomu nevěřím, PROTI

caps
28-05-13, 08:28
on zjistil tvoje heslo a steamid jen aby se za tebe vydával? To co si napsal tomu nevěřím, PROTI
Ja neviem kto to je ani prečo to spravil , verte mi ! Ja shifter nehrávam hrám ak tak u2 , počúl som že na shifterse sa dá bugnúť učet tak že nemusí mať kúpené cs 1.6. Stačí tam dať len zaregistrovaný steam a ono mu to hodí ID hociakého steamu :)

Charon35
31-05-13, 12:25
Sú tu lepší a bez STF banu.

Nie.