Talentovan1
27-05-13, 23:20
Zdravím,
hrál jsem na vašem serveru dust2only jako obvikle jsem hrál celkem dobře, občas někteří hráči nadávali, že jsem cheater nebo že mám aimbot.
Hrál jsem v klidu, protože tyhle případy mě opravdu nezajímají, potom po nějaké době jsem šel pryč a odešel od počítače a dnes právě v tuto chvíli jsem šel opět na Váš server dust2only a vyhodilo to na mě ban. Tak bych chtěl poprosit vyřešit ten 'Můj aimbot' aby se to doložilo důkazem popřípadě odbanovalo. Vše budu řešit v klidu, protože nemá cenu se rozčilovat, i když mi tento admin skazil na pár hodin zábavu.
Konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 68460)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Talentovan1
[AMXBANS] Tvuj nick: Holcici Dusil:'D
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:14374395
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:14374395
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.180.114.73
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.180.114.73
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Krispo
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien 4
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Děkuji za pozornost, Talent.
hrál jsem na vašem serveru dust2only jako obvikle jsem hrál celkem dobře, občas někteří hráči nadávali, že jsem cheater nebo že mám aimbot.
Hrál jsem v klidu, protože tyhle případy mě opravdu nezajímají, potom po nějaké době jsem šel pryč a odešel od počítače a dnes právě v tuto chvíli jsem šel opět na Váš server dust2only a vyhodilo to na mě ban. Tak bych chtěl poprosit vyřešit ten 'Můj aimbot' aby se to doložilo důkazem popřípadě odbanovalo. Vše budu řešit v klidu, protože nemá cenu se rozčilovat, i když mi tento admin skazil na pár hodin zábavu.
Konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 68460)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Talentovan1
[AMXBANS] Tvuj nick: Holcici Dusil:'D
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:14374395
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:14374395
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.180.114.73
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.180.114.73
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Krispo
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien 4
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Děkuji za pozornost, Talent.