PDA

Zobrazit normální verzi : Práva ma JB (1,2,3)

Legonen
28-05-13, 07:55
Post Comparison
Text Changes
-
Ahoj, chtěl bych požádat o práva na serveru JB (1,2,3). Na herním portálu kotelna hraju přibližně 2 roky. Za tu dobu jsem si stihl vyměnit 3 jména.

Teď něco o mě. Jmenuji se Honza, je mi 12 let. Většina lidí odsuzuje ostatní podle věku, a ne, podle názoru. Hraju rugby, s tím že jsem mistr ČR. Pocházím z Prahy kde i pobývám.
Jsem na počítači přibližně 3 hodiny denně, z toho tři čtvrtě času na JB.
Jak možná vidíte jsem typ s kterým se dá popovídat a když chce dokáže napsat řeč na úrovni.

Hlavním důvodem abych se stal spešlem je, abych mohl v ranních hodinách nebo v pozdě večerních čistit NOmic od CT. Dále se chtěl dostat k CT. Docela mě totiž naštvalo když mě za den 4 kicknuli od CT jiní spešlové :)
A dalším důvodem je že na portálu kotelna už jsem měl 2 VIP a dalším určitě zase přispěju.

Pravidla JB znám a hraji ho jen na vašem porálu... Baví mě a doufám že když se povede abych byl něčím víc než jen normální hráč tak mě bude bavit ještě víc.
Dále jsem se díval na ostatní žádosti a vyděl jsem že spekulujete o tom že někdo by nedokázal vyhodit kamaráda od CT. V tom já problém nemám, když přijdu pozdravím a nikdo se neozve, odcházím pozdravím a zas nikdo. Takže jsem spíš nechtěný a někdy mě to docela mrzí.

Děkuju za všechny vaše souhlasy a nesouhlasy.
Honza (Legonen)

Milk
28-05-13, 08:14
SteamID? Nevíš jaký je rozdíl mezi spešlem a adminem, malý věk, nikdy sem te na jb nevidel (pod jakým hraješ nickem?). PROTI

Ridik :D
28-05-13, 10:37
milk rekl vse

vikernes
28-05-13, 11:05
Proti,neznam tě u ct jsem tě nikdy nevidel,malý věk,speslu je plno a navíc ho ani nemáš abys mohl zadat o práva.

Ejo
28-05-13, 11:07
Proti, myslím že je na mieste aj LOCK ;)

Tupelko
28-05-13, 13:50
Taky jsem proti.