Zobrazit normální verzi : Nenačtě se mně Csko
Ahojte Kotelnáci,
Nevěděl by mně tu někdo pomoct ? Ted mně přijel PC z opravy, formátovali ho a čistili celkově i ve vnitř, nainstaloval jsem si od vás znovu csko, ale když ho chci spustit tak mně to napíše toto : Instrukce na adrese 0x5f23aed8 odkazovala na adresu paměti 0x00000564. S pamětí nelze provést operaci : read.
Nevíte co s tím ? Díky :(
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-UOHK-5653 Podobny problem mam aj ja ale nejako sa mi nechce. :(
Jenže u mě je problém, že nemám Steam a toto mně děla na nonsteamu ...
Jenže u mě je problém, že nemám Steam a toto mně děla na nonsteamu ...
Tak sprav to čo je tam napisane možno to pomôže. ;) Mne to na ns nerobí, ale na steame jo.
Neviem si rady.... Ach, nic nepomáhá a chci si zahrát
A když stáhneš jiný csko z jinýho zdroje?
Z jakýho ? Zkoušel jsem stahovat normální Caunter a to mně zase vyhodilo chybu, že Half Life něco... Hod mně sem od kud myslíš :D
Prepáč s týmto ti pomôcť neviem :D
Když si na ulož to napíšeš “counter strike 1.6“ tak určitě něco najdeš.
Však to jsem udělal, stáhnul jsem si jedno náhodné a nainstaloval a vyskočil další, jiný Error.
Řekl bych, že když ti ho teda přivezli kompletně vyčištěný, nemáš tam nainstalované ovladače na grafiku, Directx atd. Takže podívej se jaký máš typ grafiky a stáhni si nejnovější drivers. Pokud nevíš jak na to, budeš tady muset napsat alespoň typ grafiky a typ systému.
Ovladače na grafiku jsem si také instaloval a taky to nejde, nevím proč, taky jsem si to myslel, že ovladače na grafiku budou ten problém, tak jsem je nainstaloval a stále ta samá tabulka, už mě z toho jebne...
No nic, jdu přeformátovat počítač a dát tam vše od znova a uvidíme, kdyby ani to tak ten PC chytejte pod oknem..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.