PDA

Zobrazit normální verzi : Přihlašování

Klarka=P
31-05-13, 10:02
Zdravim,
Mám takový malý problém na vašem webu. Když se sem přihlásím a zaškrtnu "Pamatovat si mě", tak po restartu prohlížeče se musím znovu přihlašovat. Prostě server si mě nepamatuje a ta kolonka mi nefunguje, nevím jestli jsem jediná nebo to je prohlížečem ( mám mozillu firefox 21.0 ). Nějaký rady how to fix it ?

Toy
31-05-13, 11:17
Ahoj.
stáhni si Google Chrome, ten je stejně lepší, po přihlášení ti pod oknem kde zadáváš adresu https:// vyskočí okno se zapamatováním hesla, víc neporadím, Mozillu nepoužívám.

znedlob
31-05-13, 11:22
Nic si stahovat nemusíš. Na foru je automatické odhlašování, tzn. že pokud kolonku "Pamatovat si mě" nezaškrtneš, zachvilku tě to odhlásí. Pokud ji zaškrneš budeš pořád přihlášená, dokud nevypneš prohlížeč či PC. Aby si zůstala přihlášená i po restartu musíš si zapnout ukládání hesel v nastavení Firefoxu. Možnosti-možnosti-zabezpečení a zaškrti "pamatovat si na serverech hesla" Pak se tě u KAŽDÉ stránky, kde zadáváš hesla, Firefox zeptá jestli chceš heslo uložit.

trew
31-05-13, 11:24
prostě jak u googlu či firefoxu musíš zadat počáteční písmeno. Pak vybrat to jméno. A stačí už ENTER, teda pokud sis dala zapamatovat heslo ve firefoxu. Já firefox používám taky a je nejlepší... každej si bude hájit ten svůj prohlížeč :) :D Jinak v počítači mám i google chrome a také tam ta kolonka zapamatovat si a funguje to stejně jak při firefoxu ;)
počáteční písmeno -> vybrat jméno -> ENTER

Kotel
31-05-13, 12:14
Mě se to teď také stává. Dělal se nový web, tak se zřejmě něco změnilo v nastavení. Zkusím to opravit.

ZombieBot
31-05-13, 18:33
Je to bug. Když se takhle přihlásíte na foru, tak vás to neodhlásí. Nevím, proč to tak dělá, nejspíš to bude tím, že vBulletin je neskutečná blbost, hlavně zabezpečením.

trew
31-05-13, 18:51
JKdyž se takhle přihlásíte na foru, tak vás to neodhlásí.
já se vždy přihlašuju jen z fora ;) Když kliknu na něco z úvodní stránky (chatlog,...). Pak se zase vrátím na forko... odhlásím se a jsem na úvodní stránce lognutej. Musím se odhlásit z hlavní stránky, pak vlézt na forko a lognout se a zase se odpojit abych byl off :)

E: teď jsem zkusil opačnej postup se přihlásit na hlavní stránce a hned se odpojit. Ale na forku jsem byl i tak online. > Musel jsem se připojit na forko a zase odpojit :)
Jinak mě tohle nedělá problém ;) beztak se to neděje často, jen když jsem delší dobu na foru a to je málokdy