Zobrazit normální verzi : dhaaqu - žádost o práva na aim-servery - PRIJATY
Zdravím,
rád bych zažádal o práva na kategorii aim. Z klasických a aimových serverů hrávám, s pár vyjímkami, tu a tam na všech +server fun. Mojí hlavní doménou je CTF kde mám rank 2. Tam jsem byl také požádán o podání této žádosti, jelikož není mnoho adminů, kteří tam hrávají pravidelně. Přesto moje zkušenosti s nahlašováním cheaterů jsou velmi kladné a rychle vyřízené, což je také jedním z důvodů, proč je kotelna moje srdcovka :-).
Co jsem dohledal ve svých příspěvcích, tak na forum jsem nahlásil 6 lidí, všichni ban, plus několik hlášení přes ! ingame, které nemám nijak evidované.
Odkdy přesně hraju na kotelně nevím, ale pokud se nepletu tak už březen jsem tu solidně propařil... Pravidelně také přispívám na chod kotelny.
Steam mám, přesto zatím hraju ze zvyku a kvůli padáni steamu na NS.
Je mi 26, takže jestli ne rozum tak alespoň nějaké zkušenosti mám :-).
V případě, že bude tato žádost shledána zabývání se hodnou, budu se těšit na ortel...
Díky,
dhaaqu
Edit:
Server: CTF
Nick: dhaaqu
SID: STEAM_0:0:65565822 CZ
NS: VALVE_0:0:207517952
Jméno AFK: Petr
Žiadosť pekná špinu som na teba nenašiel, vyzeráš byť rozumný, keď niekto nenájde na teba špinu tak za mňa kludne PRO
Myslím, že jsem Tě párkrát na GunGame viděl, pokud si to dobře pamatuji, každopádně si nepamatuji, že by ses choval nějak nevhodně, takže to je plus, další velké plus je věk. Mínus máš ode mě za krátkou dobu na Kotelně, nebo alespoň na forku. Jsi tu teprve od března, což si myslím, že je málo. Takže, nechci vyloženě říct pro nebo proti, ale pokud nebude ostatním a především Kotlovi vadit, že tu nejsi tak dlouho, tak jsem spíše pro.
Jakožto admina na CTF se k tomu taky vyjádřím.
Dhaaqu je hráč kterého tam poslední dobou vidívám, ale to je to, že až poslední dobou.
Dhaaqu je určitě kvalitní a zkušenný hráč, ale nechápu proč nehaješ na steamu když ho máš a na kotelně hraješ na NS.
Nejsem zatím pro ale nejsem v žádném případě ani proti.
Svá první působení na kotelně bych datoval odhadem tak dva roky zpět. Cca od března se z toho ale stal celkem timeconsuming koniček :-). Co koukám na statistiky 28 dní zpátky, tak by oko 3 hodiny denně průměr. Samozřejmě jak člověk začne do hry pronikat začíná řešit drobnější nuance a nastavení. Stejně tak cheatery a začne poznávat hráče na serveru. Vzhledem k tomu, že na CTF mám přehled o zkušenějších hráčích a hackery poznám rychle, když byla nadhozena otázka případného adminování nepřišlo mi to zkrátka tolik od věci. Pokud soudobý konsensus bude, že ten čas ještě nepřišel nebudu mít nic proti :-).
Přesedlání na STEAM beru jako povinnost, jen jsem jí doteď odkládal. Jsem přeci jen už zvyklý na všechna svá nastavení a je to jako v golfu vyměnit hole.
O sobě můžu ještě dodat, že jsem loni ukončil svoje působení na VŠ a tak si teď někdy před jméno píšu MUDr.
Pokud nebude nikdo proti, nechal bych tuhle žádost otevřenou po dobu června (ještě 3 týdny). Pokud za tu dobu Dahaagu neudělá nějaký kiks, byl pro test a začátkem července.
Není tu sice až tak dlouhou dobu, nicméně to nic nemění na jeho kvalitách.
Mít doktora admina nemusí být špatný.
Bude nám léčit mindráky :D
...během hry naopak doufám způsobovat :-D
Mne bude písať omluvenky... :happy:
Dnes jedu (zřejmě na pár týdnů) do zahraničí a nevím, jak na tom budu s připojením. Pro případ, že bych nereagoval :-)
Mne bude písať omluvenky... :happy:
Konečne začne skvelý študentský život :D
Dhaaqu určitě skill má. Škoda jen, že jsem ho nikdy neviděl hrát na steamu. Dávám bezvýznamné pro.
DarkAspecT
11-07-13, 19:17
Já jsem pro... Skill má, mozek taky, věk je velké + . Jen bych rád, viděl jsem že dost lidí tě tam zná, takže až ty práva dostaneš.. Měnit nicky a trošku míň komunikace s Kajuskou.. mohla by tě prozradit při spectování cheatra.. jinak noproblem.
E: Zapoměl jsem ještě na to hraní na steamu, asi by si na něm mohl začít hrát, myslím že si psal něco o problémech, bylo by dobré je tak do měsíce vyřešit, ať se ti práva nedávají na ns.. :)
Můžu připsat pár aktualizací ke svému případu:
1) Konečně jsem si nastavil a nabindoval STEAM a připojovat se tak už budu přes něj (což byla častá a oprávněná výtka).
2) Dál hlásím, v příspěvcích jsem dohledal 17 lidí, pokud se nepletu všichni BAN a to nejen na CTF.
3) Jdu napsat PM adminům co chodí na moje hlášení protože tohle vlákno chrápe :-)
Edit ke 4.8.:
2) Nahlášeno 25
4) Toho času rank 1
Jop mozem potvrdit, ze mi cheaterov hlasi a myslim ze vsetko banned...
Já jsem pro. Už několikrát jsem chodil na jeho hlášení a vždy banned.
Prozatím bych rád vyjádřil svůj vděk všem, kteří našli čas a důvod reagovat nebo žádost alespoň pročíst...
Johny Pampeliska
04-08-13, 13:52
pro
Mám takovej pocit , že jsem ho někde potkal a byl v pohodě :) PRO
Hlási , žiadny fail , je to vemeno , skill má , PRO .
Hlási , žiadny fail , je to vemeno , skill má , PRO .
Nevim jak to ostatní ale minimálně s vemenem má pravdu, předsedo...
Update ke 12.8.:
1) Velice si vážím kladných reakcí, které se tu objevily i od adminů, kteří mě zatím sami tolik neznají.
2) Nahlášeno 35.
3) Pro zvýšení poměru odchycených/připojených nezbedníků nenahrávám suspektní objekty už jen na základě podezření ze hry, nýbrž chodím na server i čistě spectit.
pozn. do 19.8. bez aktivity na serverech, jsem mimo dosah svého železa, což určitě hravě zvládnu... prý závislost... ne, určitě to hravě zvládnu...
pro
E: 900 příspěvek ! :D
cheatery hlasi hrat umi aktivni je, rozhodne nemam duvod bty proti, byt, pisu na mobilu, sem pro
pro
E: 900 příspěvek ! :D
Tak proto jsi s tím čekal tak dlouho ty mezuláne :-D
Díky pánové...
PRAETORIAN
15-08-13, 18:58
Všiml jsem si že se snaží co to jde takže pro
Zdá se být v pohodě na CTF by byl určitě přínosem aj na ostatní servery takže PRO.
DarkAspecT
21-08-13, 22:55
Tak CG pane doktor :)
E: To je úžasný, ale nepřebíráš nobelovku :D
Tak CG pane doktor :)
:-*
Chtěl bych poděkovat akademii... a rodičům...
:-P
a želaš si svetovy mier ..vieme,vieme :) Gratulieren.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.