Zobrazit normální verzi : Práva -War3FT 2
^Kleopatra
03-06-13, 21:34
Ahojte, chcela by som požiadať Admin práva na servery War3FT 2
~Moje meno v hre je: .[So_SeXy.]. ^Kleopatra
~Moje SteamID je: STEAM_0:1:59766386
Na vašom portály hrám približne pol roka aj keď na fórku som nebola často aktívna, občas som si prišla pozrieť čo je nové atď...
Dosť často hrávam na servery War3FT 2 a chcela by som tam práva pretože večer a cez deň tam je nejaký ten cheater a Admin tam neni.. Občas tam chodí Fiur a Flopsaid ale len na chvílu, Fiurovi som nahlasovala cheaterov a pridala pár aj sem na fórko...Skúsenosťi z AMX ovládam celkom slušne, nie sú somnou žiadné problémy rada nahlasujem cheaterov a snažím sa nejak pomôcť. Rozoznať cheatera od skillu viem ale pre istotu sa ešte poradím z ostatnými a potom nahlasujem. Na steame moc nehrávam občas chodím cez steam na csko spectovať na server, pretože k vzhľadom k môjmu výkonu počítača nieje momentálne možné u mňa hrať cez steam, ale budem kupovať nový PC tak budem hrávať aj cez steam momentálne hrávam NS, kde mám zakúpené aj VIP. Hrám celkom slušne, raz sa zadarí a raz nie to záleži od mapy. Na CSku pri hlásení cheaterov nerobím žiadné výnimky či to je kamarát, brat alebo babka, hrám férovo a nemám rada, keď sa tam niekto nepekne vyjadruje.
Niečo o mňe: Volám sa Martina a mám 16 rokov. Pochádzam z BA. Rada sa venujem hádzanej a basketballu. Chodím na strednú do 1 ročníka. Hrávam často CSko a snažím sa byť čoraz lepšia a lepšia.
Ďakujem za odpoveďe :-) S pozdravom Kleo :-)
Predtym, nez ti dam svoje pre potrebujem vidiet tvoju fotku aby som vedel, ci nie si 60 rocny pan s chlpatym chrbtom, ktory prave veceria klobasu s jogurtom a smeje sa na tom, ako mu davame nase pre iba preto, ze napisal, ze je zena... (neber to vazne)
Nemam dovod byt proti, pokym na teba kolegovia nieco nenajdu. Ako je to s tebou z hracskej strany netusim, ale z ludskej stranky to vyzera, ze konecne niekto, kto ma rozum (potrebujeme viac takych ludi, Bezdak rapidne znizuje priemernu inteligenciu v admin teame).
/Este by som velmi rad opytal - ako vznikol tvoj nick?/
Ja som proti. Príde mi, že si každé 2 mesiace podáš žiadosť na inom portáli.
http://csko.sk/forum/viewtopic.php?f=29&t=3082&view=previous
http://maximumgaming.6f.sk/forum/viewthread.php?thread_id=836&rowstart=0.....Tu ma zarazilo čo písali, teda ak si to Ty. Už vieš ako prehrať demo?
EDIT: Bývaš teda v Trenčíne, alebo v Bratislave?
EDIT2: Ako rýchlo u teba plynie čas? Pretože ešte pred 4 mesiacmi Ti bolo 14.
^Kleopatra
03-06-13, 22:22
Predtym, nez ti dam svoje pre potrebujem vidiet tvoju fotku aby som vedel, ci nie si 60 rocny pan s chlpatym chrbtom, ktory prave veceria klobasu s jogurtom a smeje sa na tom, ako mu davame nase pre iba preto, ze napisal, ze je zena... (neber to vazne)
Nemam dovod byt proti, pokym na teba kolegovia nieco nenajdu. Ako je to s tebou z hracskej strany netusim, ale z ludskej stranky to vyzera, ze konecne niekto, kto ma rozum (potrebujeme viac takych ludi, Bezdak rapidne znizuje priemernu inteligenciu v admin teame).
/Este by som velmi rad opytal - ako vznikol tvoj nick?/
grEy, fotku ti môžem kľudne poslať na steam stačí si ma pridať :-) A ban za cheaty som nemala a ani v pláne ich nemám používať, raz som dostala ban za valcek na 3 hodiny od admina -dOeS- na servery Knife, čo som tam prišla po dlhom čase tak som zabudla na určité pravidlá na servery. :-)
^Kleopatra
03-06-13, 22:25
Ja som proti. Príde mi, že si každé 2 mesiace podáš žiadosť na inom portáli.
http://csko.sk/forum/viewtopic.php?f=29&t=3082&view=previous
http://maximumgaming.6f.sk/forum/viewthread.php?thread_id=836&rowstart=0.....Tu ma zarazilo čo písali, teda ak si to Ty. Už vieš ako prehrať demo?
EDIT: Bývaš teda v Trenčíne, alebo v Bratislave?
To bol omyl to stým demom, viem ako prehrať demo ale momentálne mi nešlo prehať potom sme si to z Adminmi vyjasnili na Steame :-)
E: Každé 2 mesiace... tak asi preto lebo som chcela byť Adminka na nejakom portáli tak som vyskúšala a vypočula som si názory buď na fórku alebo na steame :-) Zo žiadosťami na portáloch som sa poučila s predošlých portálov, aj by ma zobrali no len Admini boli lenivý.. Tak som skúsila aspoň tu :-)
Som proti. Vek a mesto nie su v tejto ziadosti pravdive, viac dovodov nepotrebujem. Ovsem mas pravo sa obhajit tak, ako si to urobila u mna na steame (uviest to na pravu mieru).
^Kleopatra
03-06-13, 23:14
Ospravedlňujem sa všetkým za falošné informácie, nerada dávam svoje osobné a konkrétne údaje tak keď sa to už tak rozšírilo tak moje skutočné meno je Laura a som z Trenčína, viac by som povedala na steame v globále nerada hovorím inf., mýslim že kvôli tomu klamstvu šancu už nemám, nechcela som spraviť stoho "haló". Tak prepáčte a dúfam že naďalej budeme spolu vychádzať. Možte túto tému Uzavrieť. Díki.
Zajímavé..neznám....nevím jestli hlásíš heky....Co se týče skillu tak jsem zásadně proti
E: Je fajn, že si fuiroj něco hlásila ale ten počet musí být trochu větší ;)
^Kleopatra
03-06-13, 23:17
Zajímavé..neznám....nevím jestli hlásíš heky....Co se týče skillu tak jsem zásadně proti
Hlásila som Fiurovi... myslím že to už nemá zmysel riešiť a rozoberať tak prosím o uzavretie :-)
http://imageshack.us/a/img834/7782/nochance.jpg
Admin je veřejně činná osoba na serverech, takže asi není moc dobré lhát. Nehledě na to, že Trenčín je dost velké město na to, abys ho musela tajit. Další věc, to že jsi žádala na několika serverech jen proto, abys prostě dostala práva, to je vizitka sama o sobě. Plus máš za to, že si sama uvědomuješ své šance a chceš to uzavřít. PROTI.
Zatím proti, na serveru jsem tě nikdy neviděl, poslední dobou hraju málo ale myslim si, že bych měl to štěstí tě tam potkat + ty žádosti a ty další věcičky, které už kluci vypsali ^^.
Sama si si to uzatvorila. Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.