PDA

Zobrazit normální verzi : Spawn x Plant

yadort
04-06-13, 16:38
cusiq,dneska sem zasel na cod a pan shinobi namna valil ze kempim na spawnu viz screen
http://i.imgur.com/A7nG5Qf.png
de o to že je tam plant a hlidam sem plant
vit chat ve hre
kdo ma pravdu?

I-Mouse
04-06-13, 16:43
ja

because
04-06-13, 16:45
crosshair na awp? :D

Zoyer
hmm vidim, ze mas krasnej cross na awp...

Piner
Ty. Ten plant je v podstatě skoro na spawnu. Kreješ ho tím, že když vyběhneš, můžeš rozstřelit enemy. Kemping vidím spíš v tom, když si někdo někde " sedne " s wipem a čumí na jedno místo a čeká, až mu tam někdo vběhne. Plníš úkol mapy, plníš. Takže ban bys dostat neměl ( i když tu nikdo u banu nemluvil ).

yadort
04-06-13, 16:51
ok za cross je ban dam ho radse prec :D

yadort
04-06-13, 17:07
ked ho dam prec bude UB ?

Piner
04-06-13, 17:08
Já v tom nevidím až takový problém. Jo, je to sice zakázané, ale vůbec mu to nepomáhá. Při NZ to nestřílí přesně podle toho crosshairu. V podstatě by musel jen stát a nehýbat se, pak by to možná bylo přesné. To už je lepší naběhnout a vypustit FZ..

EDIT : Ale určitě to dej pryč.

Zoyer
04-06-13, 17:08
Povedal by som, že je neskoro.

asi si trefil : http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=69393 sorry, ale pravidla se muí dodržovat.

noirbun
04-06-13, 17:09
chce sa popýtať, a namiesto toho má bam :D

yadort
04-06-13, 17:09
lol

I-Mouse
04-06-13, 17:10
lmao

yadort
04-06-13, 17:10
sak to su 2 roky, zrovna perma-..

yadort
04-06-13, 17:22
update v3.0

Slunicko
04-06-13, 17:22
Já v tom nevidím až takový problém. Jo, je to sice zakázané, ale vůbec mu to nepomáhá. To AWP no zoom nestřílí přesně podle toho crosshairu. V podstatě by musel jen stát a nehýbat se, pak by to možná bylo přesné. To už je lepší naběhnout a vypustit FZ..

EDIT : Ale určitě to dej pryč.

Fast zoom s tim jde hodně pěkně, nejde o nozoom :)

AlternativníPravda
04-06-13, 17:27
http://pontilex.org/wp-content/uploads/2011/09/Epic_Facepalm_by_RJTH.jpg

Sedí to i sem :D

Kotel
04-06-13, 17:28
Nevim o tom, ze by byl cross nejaky script.

Company
04-06-13, 17:31
Nevim o tom, ze by byl cross nejaky script.

Ide o modifikáciu modelu ktorá ti poskytuje výhodu, je to zakázane snáď na všetkých ligách.

AlternativníPravda
04-06-13, 17:35
Ide o modifikáciu modelu ktorá ti poskytuje výhodu, je to zakázane snáď na všetkých ligách.

Taky možná nemá kolem optiky černou plochu :). To taky dělaj nějaké "modifikace"

Zoyer
04-06-13, 17:35
Tak mi rekni, proc se to na lize banuje ?? Vim, ze toto neni liga, ale je to vlastne zvyhodneni oproti jincim hracum.

Zoid
04-06-13, 17:36
Cross je součástí většiny cheatů.

Sám o sobě moc velkou výhodu nepřináší, ale jeho modifikace je mimo legální nastavení cs, takže v podstatě script/hack

Company
04-06-13, 17:39
Tak mi rekni, proc se to na lize banuje ?? Vim, ze toto neni liga, ale je to vlastne znevyhodneni oproti jincim hracum.

Je to proste modifikacia ktorá ťa zvýhodňuje a uľahčuje ti hru, ako WH, len nie až tak hrozné. Si predstav že ťa nejaký ´nEoN.floW^ bude zabíjať len keď vyskočí z poza rohu, jeden alebo dvoma kliknutiami, bez skillu. Niektorý si to trénuju mesiace aby sa naučili kde je stred aimu a on si len stiahne ten cross a ide si veselo..

EDIT: A k tým ligám, si predstav že hraješ ligu, dajme tomu 1on1 AWP na mape awp_space, taký nEoN.floW^ ani nemusí zoomovať len ťa uvidí, namierí cross a bum FZ. A skoro zakaždým trafí ale na takej awp_india by ti možno nedal ani frag... tak je to fér?

Zoyer
04-06-13, 17:43
sem se spletl a napsal tam jinci slovicko :D uz to je editnute. :D se mi to poletlo

DarkAspecT
04-06-13, 19:29
Podle mě prostě script, ban, nazdar. Na lize to zakázáné je, hrál sem s typkem 2v2 clanbase, dokonce sem byl s nin v týmu. Anticheat to detekoval a dostal ban na 2 roky. Awp je sniperka, ne zaměřovací m4. Podle jeho stylu hraní fz neumí, ale třeba ke scoutovi to pomáhá dost i jako nz.

Kotel
04-06-13, 20:10
A jak to u hráčů zjistíš? Podle intuice nebo virgulí? Jsou lidi, co si to dokáží vyvěštit, ale kdo z vás to umí? Na lize mají anticheat, co dělá screenshoty, takže můžou mít v pravidlech každou blbost. Tady se to nedá prakticky zjistit. Půlka hráčů má ten cross přímo v cs, co si někde stáhli a ani netuší, že to je zakázané. Někdo si dá tečku na monitor a nepřijdete na to a klidně se s tím může chlubit. Pro mě je podstatné, že se to nedá zjistit ani z dema, prostě nijak.

tyger103
04-06-13, 20:29
Když jsem začínal na NS,tak jsem měl cross na awp/scout taky.Ono to pomůže,je to prakticky nezjistitelné,samozřejmě kromě lig,kde je to zakázané a anticheaty/doložení screenů tě odhalí.Nějaká výhoda v tom je,ale podle mě jen pro začátečníky.A jestli by se to banovat mělo...Na jednu stranu to může být výhoda,na opačnou 99,9% lidí s crossem nezjistíme...podřídím se rozhodnutí Kotla,ale já bych to nebanoval.

Zoyer
04-06-13, 20:39
Navíc tu (http://csko.cz/forum/showthread.php?14492-cross) mu bylo řečeno, že je to zakázané. A on se tu takhle bonzne.

Kotel
04-06-13, 20:47
Dat mu ban by bylo ok, kdyby se to dalo zjistit u vsech hracu, takze mi pripada divne, ze on se na neco zepta a dostane ban za neco, co se neda u ostatnich zjistit. Kdyby tam mel wh, tak je to jasne.

DarkAspecT
04-06-13, 20:53
Dat mu ban by bylo ok, kdyby se to dalo zjistit u vsech hracu, takze mi pripada divne, ze on se na neco zepta a dostane ban za neco, co se neda u ostatnich zjistit. Kdyby tam mel wh, tak je to jasne.
Nevím teda jak funguje to tvoje ac a jestli je na všech serverech. Ale jestli to funguje tak, že tam přidáš různé druhy cheatů, tak bych tam přidal i tohle.

Zoyer
04-06-13, 20:54
no já už to radši řešit nebudu a úplně chápu rozhodnutí.

Trey
04-06-13, 21:33
Nevím teda jak funguje to tvoje ac a jestli je na všech serverech. Ale jestli to funguje tak, že tam přidáš různé druhy cheatů, tak bych tam přidal i tohle.

Ten cross je len upraveny model a vela hracov hra s upravenymi modelmi. Ak by to malo detekovat podla toho ze sa nejako lisia od originalu by mal ban kazdy druhy hrac.

Company
04-06-13, 21:59

Dá sa to zistiť, stačí len vidieť ako ten hráč hraje. Nedávno som bol gather proti týpkovi ktorý bol absolútne bez reflexu a ani so zoomom nič netrafil. Ale fastzoomi mal na centimeter presné. Čo sa dalo to len FZ a trafil skoro vždy. Okrem toho AWP netrafil s ničím iným, ten bol jasný hneď. Naviac je to jeho blbosť, založí thread kde sa na to opýta, povie sa mu že je to brané ako cheating a on si to ešte naschvál dá a aby sa ukázal ako debil v plnom svetle, sem hodí SS kde to má. Len kvôli tomu že je to ťažké zistiť sa to banovať nemusí?

karl0b
04-06-13, 22:44
nemáš jedinej přímej důkaz a nikdy mu nedokážeš, ze používá model s crossem, existuje milion věcí, na který se může ten člověk vymluvit a naděláš akorát tak nic

Charon35
04-06-13, 22:50
Nedávno som bol gather proti týpkovi ktorý bol absolútne bez reflexu a ani so zoomom nič netrafil. Ale fastzoomi mal na centimeter presné. Čo sa dalo to len FZ a trafil skoro vždy. Okrem toho AWP netrafil s ničím iným, ten bol jasný hneď.

like a juroB

Ten cross na awp by mi skôr zavadzal...

Kazki
04-06-13, 23:01
ten unban bola kravina, mal by za to dostat ban, zalozil thread kde sa mu povedalo, ze to je zakazane ale dal si to tam a este sa s tym chvali ako vie NZ na serveroch... ved on je uplne hluche poleno ktore si musi stiahnut nejaky sheit aby neco dal a kazdemu tu jebe do hlavy kaleraby ze nevedel o tom ze sa to nesmie... nechapem vobec dovod unbanu, skratenie bych pochopil ale ub? tu nejde o to ci sa to da alebo neda zistit alebo ci to ma polovica hracov na serveru... tu ide o ten jeho fail ze sa priznal ku necomu co sa nesmie...

MarcelloR
04-06-13, 23:32
Nebanovať to kvôli tomu, že je to ťažko vypátrateľné je podľa môjho názoru somarina. Všetko čo zvýhodňuje dotyčnú osobu je zakázané. Je jedno aj keby to bol prvý a posledný ban za cross na awp tuto na kotelne, tak by sa ban mal udeliť. Porušil pravidla a ešte bol taký blbý, že hodil screen, vlastne si hodil dôkaz proti sebe samému :D ( EPIC FAIL strašne som sa smial, keď som to zbadal ). Síce môj názor tu má hodnotu ..... ale som proti UNBANU (nič osobne, ale porušil pravidlo a nevidím dôvod, prečo by mal byť výnimkou).

Slunicko
05-06-13, 10:00
aha, takže teď by mě zajímalo, proč jsme tu zkoumali takovou dobu, co to měl ten R3S v cfg za sračky, když je to tak těžko zjititelný a prostě jsme to chtěli najít, aby dostal ban, proč se to teda hledalo, když je to taky prakticky nezjistitelný?
Podle mě je cross prostě cheat/script, jak chcete, v originálním csku to vůbec nemá co dělat, kdyby to tam mělo bejt a valve by to tam chtělo, tak to tam je ale prostě to tam bejt nemá, stejně jako wh/ab/sh/mh a podobný sračky, ještě když ten troll založí thread, jestli si to tam může dát, jasně mu je povězeno od adminů, že je to zakázaný a bere se to jako cheat a on si to tam stejně dal i když mu to bylo řečeno, když se prostě prozradil, tak bych mu dan bal, ještě víc mě sere, že vždycky když je věc v jeho prospěchu, napíše rychle LOCk aby se ostatní nemohli vyjádřit a nedopadlo to pro něj špatně, já jsem pro nechání perma nebo alespoň nějakého toho ročního banu..

bones
05-06-13, 10:46
a co toto? http://cs.gamebanana.com/skins/120622 pripadne ked si na monitor nakreslim s centrofixu ciernu bodku?

tu nie je ligovy portal, kde sa overuju screenshoty, pokial to nema cross z cheatu a nepomaha mu k tomu nejaky norecoil alebo nejaky script nepovoleny, tak je to zbycone banovat...
zvyhodnovanie hracov, to potom mozme banovat hracov len za to, ze maju nastavenu sensitivitu mysi pre seba, to je tiez zvyhodnovanie hracov, pripadne aj mne mozte dat ban za to, ze hravam s brightness naplno v cfg aj na monitore, aby som videl v tmavych miestach svetlo - zvyhodnovanie.
nie len ja pouzivam prikaz "stopsound" nabindovany (vyplne to ambient sound, vsetky blbosti okolo, vlaky, hromy, prsanie), aby ma to nerozptylovalo a pocul som kroky, tiez je to zvyhodnovanie?

uz by som to skor zaradil tieto veci do sikovnosti hraca.. pokial mu k tomu nepomaha nejaky software, script a neovplyvnuje to nijako gameplay, recoil alebo celkovu hru, tak by som to asi neriesil, aspon na NS portali

Zoyer
05-06-13, 10:53
ja s tebou uplne souhlasim,ale bylo to kotlovo rozhodnuti a to musime tolerovat.

e:bylo to smerovane na tajtrlika

Kotel
05-06-13, 11:28
Jenže script je něco úplně jiného. Dělá to nějakou věc za tebe. Cross na awp ti neumožní vidět hráče přes zdi nebo automaticky zaměřovat. Pořád musíš mířit ručně. Že se to řešilo už předtím v jednom vlákně jsem netušil, ale ban mu nikdo nedal? Tak to asi nebude takové strašné zvýhodnění.

MarcelloR
05-06-13, 11:53
Jenže script je něco úplně jiného. Dělá to nějakou věc za tebe. Cross na awp ti neumožní vidět hráče přes zdi nebo automaticky zaměřovat. Pořád musíš mířit ručně. Že se to řešilo už předtím v jednom vlákně jsem netušil, ale ban mu nikdo nedal? Tak to asi nebude takové strašné zvýhodnění.

Nechápem ako rozmýšľate... Snáď to takto pochopíte: Sú 2 hráči. Ten prvý sa musel najmenej 2 mesiace učiť hrať s awp, aby dokázal odhadovať stred a mohol tak dávať fast zoomy. A ten druhý kedže si dal mieritko na awp, tak sa vôbec nemusí učiť, kde je stred, pretože tam má to mieritko, čiže to je dosť veľké zvýhodňovanie ešte ak zoberiem do úvahy, že ten čo tam nemá mieritko, tak vždy neodhadne presne stred a tak je menšia šanca, že zabije narozdiel od hráča s mieritkom...

E: tajtrlík +1

PS: jediná nezakázaná možnosť ako mať mieritko na awp je si ho nakresliť na obrazovku. Je to zvýhodnenie, ale nijako si nezasiahol do cska.

Slunicko
05-06-13, 11:55
Bonesi, senzitivita je deafaultne vlozena do cs, totez i brightnes, tohle je pomocnej soubor, ktery mu napomaha ve hre, samozrejme v teto vete jsem zapomnel zminit stopsound, ktery je take pridany od vyrobce, tudiz je to povoleny ale cross na awp/scout tam proste neni a bejt tam nema, jestli mi chces rict, ze je to dobre pro zacatecniky a pro sikovne hrace, tak rovnou rekni, ze at si vsichni lidi, ktery to hrajou mensi dobu jak 1 rok, at si stahnou wallhack, aby se naucili derovat -_-
Pro me je to proste pomocnej software, stejne jako ostatni cheaty, tim se si namalujes lihovkou tecku na monitor, to je sikovnost, tohle ne.
Kotle, v tamtom vlakne se ptal, jestli je to povolene a i pres to, ze mu tam lidi vcetne me psali ze neni, tak i pres to si to tam dal/nechal, takze je to uplne jina situace.

Kotel
05-06-13, 12:21
A někdo má tak dobrý mozek, že si umí představit střed přímo uprostřed. To také není fér.

Zoyer
05-06-13, 12:25
ale porad ten mozek neni pomocnej soubor, kterej si dal do cska. to, ze neumi rozpoznat stred a tu se takhle prizna je jen a jen jeho chyba.

Slunicko
05-06-13, 12:26
Ok, kaslu na to, pro me je to proste cheat ale tvoje rozhodnuti respektuju i kdyz s nim moc nesouhlasim, ale kdyz uz je tak spatnej, ze se takhle prokecl, tak si myslim, ze je blbost rict, ze se to neda zjistit, staci koukat na dema, kde hlasi cheatery a tam tech crossu bude az az, tak dobry, klidne si tu s tim klidne behej, me je to vlastne fuk, skill programem nevykouzlis.

Kotel
05-06-13, 12:32
To me nenapadlo banovat hrace, co hlasi cheatery. Udelam anketu, aby se vyjadrilo vic lidi.

Flash
05-06-13, 12:47
Sme na nonsteam portalu, proberte se, dik... resite hovno. Cross na arcku se banuje jen na ligach a to este jen v tom pripade, ze tam je anticheat, co to screenuje nebo rovnou odhali zapnuty. Ste hrozne chytry ale beztak mam pocit, ze to tu pouziva dost jak ns tak steam hracu. Hraju uz celkem dlouho a co obcas vidim, tak jim tam ty fastzoomy litaj az moc na jistotu a neverim, ze to maj lidi, co neumej pomalu chodit, takhle nauceny ale stejne to nikdo neresi, protoze neni jak. Navic rozhodnul o nebanovani Kotel, tak kde je problem? Je to jeho portal a v tomhle ma naprostou pravdu... banovat to tady je tezce nefer, i kdyz se hrac prasknul. Ono ocividne kdyz uz se nemuzou resit sracky, budou se resit este vetsi.

BiA Fz
05-06-13, 13:44
úplně chápu obě strany :3

nějaký hráči tu cheatujou a my to nezjistíme, to ale neznamená, že by si nezasloužili ban. a je to svym způsobem stejný, jako když si lidi raděj na teamspeaku. strašně blbě se to zjistí a není to takovej prohřešek jako běhat s multihackem po serveru, tak se to moc neřeší. to je špatně. ale špatně je i banovat tady permanentně chudáka, co uploadnul s nějakym úplně jiným úmyslem screenshot..

když už se to zjistí, banoval bych to, třeba na dva měsíce, ať si ty hráči nemyslí, že s tím můžou hrát bez obav a maj aspoň nějakýho strašáka, že když se na to přijde bude ban a že se to nemá dělat --> když se to nebude vůbec řešit a bude to povolený, tak si taky stahnu cross na awp že jo proč ne, nikde než na kotelně stejně nehraju (PŘÍSTUP!)

E: tahle možnost v hlasování neni, takže se zdržuju a myslim, že sem navrhl řešení, který snad uznaj za vhodný obě strany

Slunicko
05-06-13, 14:02
Aha, takze ted se budem ridit podle hracu, ktery to chtej taky pouzivat, tak navotujou ze se to nema banovat a paksi tu s tim budou taky behat, hmm zajimave.
Ja bych to neresil, kdyby se mu predtim jasne nereklo, ze za to muze dostat permu ale i pres tohle riziko v podobe perma banu si to tam dal a pak se jeste sam napraska.
Kotle, nerekl jsem, ze se to ma banovat, jen jsem tim rekl, ze jde hodne pekne zjistit kdo to v csku ma nebo ne ;)

Slunicko
05-06-13, 14:08
A ta druha odpoved je totalni blbost, nase vec neni to, co maji hraci doma, jestli si zkurvi monitor kvuli fast zoomu, tak to hodne stesti ale nase vec je to, co maj lidi v csku.
Flashi, pokud vim, taktu mame pravo diskutovat, uz jsem psal, ze Kotlovo rozhodnuti respektuju ale nesouhlasim s tim, takze se to snazim jeste prodiskutovat.
Kdyz je to ta "sikovnost" tak proc nejsou lidi na turnajich, ligach adalsich vecech taky tak sikovni, ze si to tam nedaj?
To je jedno, Biovo navrh mi prijde nejlepsi pro obe strany a nevidim na tom ani z jedne strany nic spatnyho

Piner
05-06-13, 14:09
Pro me je to proste pomocnej software, stejne jako ostatni cheaty, tim se si namalujes lihovkou tecku na monitor, to je sikovnost, tohle ne.

Jo, ale ta tečka má úplně stejnej účel. Dej někomu ban za tečku na monitoru.

Slunicko
05-06-13, 14:31
Pinere, tak rovnou tu muzeme predepsat velikost monitoru, kdo bude mit mensi nebo vetsi a nekdo mi prinese fotku toho monitoru, tak to zabanujem ne?

A samozrejme souhlasim s aviatikem, jak to kua muze bejt nekomu jedno, kdyz do toho tematu cumi, ceka jak to dopadne a mezitim vyplni anketu? Nechapu

3k a Jerry
05-06-13, 14:52
Myslím si že by byl idealni ban tak 1 - 2 měsíce na jednu stranu je to výhoda na druhou nic extra strašnýho na permu..
Podle flashe zase všichni píšou hovna, ale asi mu nedošlo že forum k něčemu slouží ..
Podle mě by se to mělo banovat v nějaké rozumné délce i když to většinou nezjistíš pokud se ten hráč nenapráší sám, jak se povedlo tady.. Takže tak zabanujeme stejně 1 člověka za rok, což je celkem nefer na to kolik to používá hráčů.
Perma určitě ne ..

Zoyer
05-06-13, 14:56
šak taky sem mu permu nedal... věděl sem, že si zažádá o UB tak sem mu to dal na delší dobu, tak nevím, proč se tu bavíme o permě ?

Flash
05-06-13, 14:58
Kdyz je to ta "sikovnost" tak proc nejsou lidi na turnajich, ligach adalsich vecech taky tak sikovni, ze si to tam nedaj?

Pouziva se to dost normalne, akorat si toho asi moc neodehral... shifters anticheat to odhali, xray/eac screeny taky ale to je tak vsechno. Na nightcupech to lidi pouzivali dost normalne i kdyz za to hrozil ban. Kazdopadne se za to ani na ligach nedavala perma. Bejval za to ban na 14 dni/mesic. Nesouhlasim s usnadnovanim hry, jenze sme tu na ns portalu a zadnej anticheat se tu nevede a z dema to proste nepoznas, takze banovat to je nefer. Kdyz se prokecne, tak proti tomu vystraznymu banu vicemene nic nemam, 14 dni beru jako primerenej trest ale nijak tvrde bych za to nepostihoval, nema to smysl. Stejne je to public a proti 10ti hracum ti ten cross usnadni hru o 0,00hovno, takze asi tak. Jinak kdyz uz argumentujete, tak si to aspon overte a neobhajujte se nesmyslama. Shifters neberu jako ligu... mluvim jen o playzonu, kterej mel aspon nejakou uroven.

MarcelloR
05-06-13, 15:01
Súhlasím. Kedže majú obe strany v niečom pravdu, tak by riešením bol rez. Čiže po dokázaní by sa to banovalo, ale nie permanentným banom, ale na mesiac. Po opakovanom porušení by nasledoval ročný ban. Čo ty na to Kotel ??? Tento by podľa mňa mal dostať ban na mesiac vzhľadom k tomu, že vedel o následkoch svojho konania a aj napriek tomu si to dal. Bol by takto výstrahou pre ostatných.

Charon35
05-06-13, 15:13
Prišlo mi vtipné, že keď sa na ostatných nepríde, tak prečo by sa mal banovať tento. Tak načo banujeme WH, keď tiež sme neprišli na všetkých? :D Jednoducho cross bol z awp odstránený už roky späť a Valve tím asi vedel, prečo to dáva preč. To, že niekto spravil laser na awp, mi príde minimálne dosť divné, lebo to je už zásah do hry omnoho väčší, ako napr. furien modely zbraní. Ale trest max 14 dní. Aj tak je to asi jediný prípad, na ktorý sa príde :D

Kotel
05-06-13, 15:31
Proč nechci, aby se to banovalo:
1. řešením se stráví strašně moc času (1 případ zatím 2 dny)
2. neschodují se na tom všichni admini, takže někomu se dá ban a někomu ne
3. zabanují se pouze hráči, co natáčí dema nebo dělají screenshoty a dávají je na fórum (pro dobrotu na žebrotu), protože se to jinak nedá zjistit

Všiměte si, že v důvodech chybí to, že to je slabé zvýhodnění, protože to je zde naprosto vedlejší. A klidně si ověřím, jestli většinu "ne" vybrali admini. Možnost "je mi to jedno" je tu z toho důvodu, že někdo takovou blbost vůbec neřeší.

DarkAspecT
05-06-13, 16:25
S tím výstražným banem bych souhlasil. Kotle, možná pro dobrotu na žebrotu, ale jak někdo může bejt takovej kretén a zeptat se na to, ještě navíc ve svém vlastním threadu, kde mu napíšou že je to zakázané a on si to tam dá.

vedouci venny
05-06-13, 19:34
Ano, i když mají nakreslenou tečku na monitoru (kamarád ho práskl) funny

Nechapu jak to nekdo muze resit jeste k tomu na NS portalu kde si myslim ze lidi hrajou for fun (nebo porad chcete delat karieru?:idea:) a to ze nekdo potrebuje neco aby neco trefil a nemusel kazdy kolo psat /rs tak to je jeho boj stahni taky a bud cool

(neco je op)

E: Jinak jak se tu nekdo ohanel ze je to na ligach zakazany tak zabanujte pulku kotelny protoze ma zakazany modely :cool:

a rozsirte smajliky

yadort
05-06-13, 20:02
dark a zoid vedou..
edit mnel sem v banu napsane ,,awp script'' dobrá blbost že admin nepozna skin od scriptu :clap:

yadort
05-06-13, 20:20
a ne ? je to skin ne script

DarkAspecT
05-06-13, 20:25
a ne ? je to skin ne script
Ne, lebo je to model, ne skin ty skYlere.

Piner
05-06-13, 20:40
dark a zoid vedou..
edit mnel sem v banu napsane ,,awp script'' dobrá blbost že admin nepozna skin od scriptu :clap:

Měním svůj názor. Dejte mu zpátky perma.
E : To je jedno, ten ban byl dlouhej skoro 2 roky ..

Zoyer
05-06-13, 20:43
pinere nikdy permu neměl.

Flash
05-06-13, 21:38
E: Jinak jak se tu nekdo ohanel ze je to na ligach zakazany tak zabanujte pulku kotelny protoze ma zakazany modely :cool:

+1 ! Chcete banovat cross, banujte i nepovoleny Condition Zero modely hracu, protoze sou za nekteryma stenama videt narozdil od klasickych. Takze hrac s ns modelama enemy nevidi ale hrac s cz modelama jo, takze je to na ban. Banuje se to tak vsude, takze bych to videl na dalsi anketu. Nepovoleny modely se vsude resej mnohem vic nez nejaky externi programy.

Celej vennyho post je uplne presne trefenej, doporucuju precist... priblizne tolikrat, nez pochopite, ze vi, o cem mluvi.

MARTiii
06-06-13, 14:23
kluci z opozice proti kotlovi maji pravdu, i kdyz jde o hovadinu

spq
07-07-13, 02:01
like a juroB

Ten cross na awp by mi skôr zavadzal...

Jurob triafa s hocicim, poznam ho os0bne a ziadny cross na AWP nema. Charon, musis sa zmierit s tym, ze niekomu csko ide (mne a Jurobovi) a niekto (ty) ho hrava od narodenia a stale nic. Tomu sa hovori nespravodlivost a treba sa s nou vyrovnat, potom ta to prestane boliet (ak ti to nebudeme pripominat :P).

Mr.Brown
07-07-13, 13:50
Podle mě uplně zbytečný banovat, jak říká kotel nedá se na to přijít, jen takhle ze screenu. Jestli je to uz stary theard tak sorry.

Charon35
08-07-13, 20:53
Jurob triafa s hocicim, poznam ho os0bne a ziadny cross na AWP nema. Charon, musis sa zmierit s tym, ze niekomu csko ide (mne a Jurobovi) a niekto (ty) ho hrava od narodenia a stale nic. Tomu sa hovori nespravodlivost a treba sa s nou vyrovnat, potom ta to prestane boliet (ak ti to nebudeme pripominat :P).

Si požičiavate prihlasovacie údaje zase? Alebo si s ním bol len dlho vonku? Neodpovedaj.
Od narodenia...to napíše decko čo má jediných kamíkov na TSku (nemyslím spq). Ja mám na rozdiel od neho detstvo odžité vonku.

Stop that shit please...