Zobrazit normální verzi : ziadost o unban
caute dostal som ban pret viac ako rokom za zabitie rukojemnika po roku som tuto hru zase zapol a my pise ze mam ban no na ban liste my pise ze my viprsal neviem co mam robit pomoste mi ket viete ako dakujem
tady mas ban skontroluj si konzoli proc moje meno je The Ent V.I.P ip adresa 46.175.0.46
Ahoj,
tvoje IP adresa je bohužel sdílená s cheaterem, jsou na ni 2 bany za cheaty. V těchto případech unban dát nemůžeme, neboť by se připojil i cheater.
Jedinou možností je zakoupit si originální hru přes Steam (http://store.steampowered.com/app/10/), kde se banům při sdílené IP vyhneš.
a ket si ten steam nainstalujem tak us my bude ist ??
když si nainstaluješ steam, tak si do něj musíš zakoupit originální hru. A ano pak ti to půjde hrát :)
poprosim tak zruste ten ban aj tym dvom len nech moem hrat som us stoho zufali pekne vas prosim
sak prosim preco mi pisete ze nic nebude preco ste taki bescittny ludia vet ja prosim o pomoc a ne aby tu kazdi bol musri sa vcitte do mojej kozi
prosim som zufal zruste my un ba vet ja zato nemozem ze mam na svojom serceri inich debilov vzijte sa do mojej kozi prosim
1) Číst po tobě tu hrůzu je katastrofa. Trochu normálního vyjadřování a psaní by vůbec neškodilo!
2) Kup si steam a nebudeš zoufalý. V akci steam stojí cca 5,- EUR a normálně tuším 10,- EUR. Pokud máš na počítač a internet, tak na steam najdeš určitě taky ty drobné.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.