Zobrazit normální verzi : Prasa^ Knife Admin ?
Dobrý den. Je mi 13 let a csko hraju 5 let a Knife 3 roky. Doporučuje mě : Admin Traktor a Admin karlos .
1, žiadosť odfláknutá
2, karlos admin nie je
3, nemáš šancu sa stať adminom pri tom čo si napísal
4, prvý príspevok na fóre
5, na servery som ťa ešte nevidel
6, nízky vek
Za mňa NiE aj keď niesom admin. Dovod je hádam jasný.
Traktor mě doporučuje a on mi říkal že mě doporučuje i krlos
Traktor mě doporučuje a on mi říkal že mě doporučuje i krlos
Vsadim se, že až zetor dovalí, pošle tě do hája svatýho...
Ale to nezáleží len natom. Za tú žiadosť nemáš šancu, na servery si hádam 2 krát bol. Buď aktívny na fóre, serveroch. Spoznaj poprípade skamaráť sa s adminmi a o mesiac, dva požiadaj o práva ešte raz.
traktor ty si simi z **CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED**** CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED****CE NSORED**.cz Knife server a rikal jsi mi ze jo
traktor ty si simi z **CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED**** CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED****CE NSORED**.cz Knife server a rikal jsi mi ze jo
http://crayfisher.files.wordpress.com/2011/07/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg
No ty kravo, takhle kvalitni zadost tu dlouho nebyla.
Tak ten nemá šanci, jinak za mě NE
Krátké žádosti jsou koukám v módě....
A tak, docela dobrej fór tohle :D jinak tahle žádost už je myslim od prvního příspěvku vyřízená.
vedouci venny
11-08-11, 12:28
I kdyby tě doporučil Obama tak ne protože.. I když by si tu s námi mohl chvíli pobýt takovýho kokota jako si ty jsme tu dlouho neměli (nepočítám sebe) možná Fro teď začal dělat dementa.. A savage není moc aktivní tak pojď a piš nějaké hovna :)
traktor ty si simi z **censored****censored****censored****censored**** censored****censored****censored****censored****ce nsored**.cz knife server a rikal jsi mi ze jo
dej si facku
chmod a+x /bin/laden
11-08-11, 17:21
jestli ti někdo tvrdil, že tě doporučí, tak jsi mu naletěl
Rovnou i pěstí
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.