Zobrazit normální verzi : Furien Turnaj
prosil by som o furien turnaj 5v5 Dust2 alebo Castle :3 Dakujem za uskutočnenie lasky :*
Stupidnější odpověď jsi takhle večer už nevymyslel?
Lajk a Boss Maršoun :* :D
Jako sorry, ale přijít si na fórko a napsat si tu, že mu máme uspořádat nějakej furien turnaj, protože mu končí VIP se mi nezdá jako pěkný přístup, tak proč mu odpovědět normálně ?
Ono by sa malo odpovedať vždy normálne, aj ked napíše úplnú kravinu
Stupidnější odpověď jsi takhle večer už nevymyslel?
ale no, kedže ja mám zmysel pre humor, tak mi to prišlo dosť vtipné :D:D taký odjeb :D
Ja bych taky chtel Turnaj.... :)
Tj,ale pokud to neudělá admin tak to nebude ono pokaždé se někdo najde komu to bude vadit (kdo to zalozil,pravidla atd..)
^.[H]eroBr!ne.^.^.|(^_^)
19-06-13, 12:09
No ja by som tiež rád dal Furien turnaj ,no keď naší drahý admini zprganizujú........... :D
b4official
19-06-13, 15:11
Fiur :DDD super odpoveď
A čo sa týka turnaja, tak nejaký ten turnaj by som chcel aj ja, ale nie furien. Bral by som klasiku aim/awp 1on1 > nemusí byť hneď, ale do konca mesiaca by taký turnaj mohol byť ;)
Už len preto čo si napísal by som ho z trucu urobil , lenze to by sa museli najst aspon 2 admini ktorý ktory by mi pomohi.
Prosil by som o furien turnaj 5v5 Dust2_2006. Dakujem.
Prosil by som o furien turnaj 5v5 Dust2_2006. Dakujem.
Ja helikoptéru a 2 lamborghinies :)
E: Ok , chcel som to napísať hovorovo ale ...
Ja helikoptéru a 2 lamburginies :)
lamburgini ? srsly ?
Wh!te_Sector|*HS=headshot
29-08-13, 00:37
Poprosil by som o približný deň turnaju. :) Ďakujem :). Teda ak bude ten turnaj :(
Poprosil by som o približný deň turnaju. :) Ďakujem :). Teda ak bude ten turnaj :(
Kamo.. oni si nedaju povedat..
po 1. musi byt nato cas
po 2. min. 3 admini sa musia do toho pustis
po 3. sa daju info o turnaji na forko..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.