Zobrazit normální verzi : simecek war3ultimate
Zdar chtěl bych zažádat o práva na servru War3ultimate. Je mi 13 steam zatim nemam ale uvžuju o něm. Sem hodně aktivní hráč a pár lídí už mě zná. Pokud to nedopadne teď skusím to za rok se steamem.
Ty kravo, dalsi retard :D
Hádám, že to je ten stejnej, jenom je to takovej dement, že si myslel, že sme uplně blbí...A pokud to není ten stejnej, tak je to dement, že si myslí, že s tímhle uspěje...
Zdar ani si to nemusel psat, zbytecne si ztratil 20 sekund svyho zivota nez si splacal takovyhle hovno.
chmod a+x /bin/laden
11-08-11, 17:22
Pokud to nedopadne teď skusím to za rok se steamem.
Prosím tě ani to nezkoušej!
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%C5%BE%C3%A1dost%C3%AD-!!!
Precetl sis to?
chmod a+x /bin/laden
11-08-11, 19:14
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%C5%BE%C3%A1dost%C3%AD-!!!
Precetl sis to?
Řekl bych, že to četl, uvědomuje si že nesplňuje hned několik podmínek k udělení adminství, proto taky vyhrožoval tím, že si podá novou žádost až mu bude 14 a bude mít steam
:D Dal Ta Bhoper:D
13-08-11, 18:26
Ja Tohto Hráča Poznám je aktívni,Hrať vie,Vulgarizmy ne.
Ale 1.Žiadosť odfláknutá
2.Ešte Steam nemáš
3.Más len 13.
Za mne Ne Ale keby si si Poridil Steam a Mnel asi tak 15-16 A žiadosť pekne Napísana tak Ano. Ale Ešte Teraz nie.
Za mě ne, nesplňuje ani jednu podmínku (kromě té první, ale tu nepočítám), a ještě k tomu máš tu drzost žádat za rok? Dokážeš si představit co za ten rok sepíšeš na žádost? No hrůza, čím dál horší.
http://api.ning.com/files/bcDpRf9mEq1jPrSqnmENmi84bkUBuzcrM3gkU1L-h2Yo3Uu5VbP-7OP6tjApAMlLaYbc9wkYRpTgl8Jlg-tABKmXmtTDfjP5/FredisanEpicFail.jpg
twl 13 let trochu maly vek na adminovani, ale i tak spatne napisana zadost..za me NE
Tohle neberte jako hlavní žádost. Až mě bude 14-15 tak se pokusím napsat lepší. Teď jen abyste si mě na w3u všimli a poradili co mam na sobě zlepšit.npř(víc psát do chatu,víc radit hráčům....) DíK
Tuhle žádost neberte vážně.Až mě bude 14-15 pokusím se napsat lepší.Teď jen abyste si mě na w3u všimli a poradili mě co mám na sobě zlepšit.Npř (víc psát do chatu,nebo víc radit hráčům...) DíK
Tuhle žádost neberte vážně.Až mě bude 14-15 pokusím se napsat lepší.Teď jen abyste si mě na w3u všimli a poradili mě co mám na sobě zlepšit.Npř (víc psát do chatu,nebo víc radit hráčům...) DíK
Tebe přijmou tak za 10 let. Pokud Kotelna ještě bude, a doufám že jo.
Tebe přijmou tak za 10 let. Pokud Kotelna ještě bude, a doufám že jo.
Doufám že nebude, protože pokud se toto bude přijímat za deset let, tak radši ať Kotelna padne dokud má nějakou úroveň...
Tohle neberte jako hlavní žádost. Až mě bude 14-15 tak se pokusím napsat lepší. Teď jen abyste si mě na w3u všimli a poradili co mam na sobě zlepšit.npř(víc psát do chatu,víc radit hráčům....) DíK
Neboj, tebe ani tvoji zadost nikdo nebere vazne a vsichni doufame, ze mas aspon trochu soudnosti a dalsi apply nepostnes este minimalne 5 let... Nemas zac
Mozna ti do ty doby vemou i zetko, chich
No lol twl .. Nice žádost :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.