PDA

Zobrazit normální verzi : žádost o admina

matej261
07-06-13, 18:28
Dobrý den všichni správci , admini a další nezbytné postavy . Dovoluji si zažádat o admin práva , výhody atd....V minulosti sem měl sice ban ale jen na den a to za totalní demenci a že si mam dat pauzu, a pak ban na hodinu za texturu a to bylo nedorozumění protože sem se propadl outmap ...Nyní už sem zcela v pořádku uvědomuji si práva hráčů a dokáži rozpoznat i pokročilé cheaty (hacky) , sem slušný , brutálně aktivní (3-6 hodin za den ) . Admin mi sdělil že musím:
1napsat do fóra >>splněno<<
2mít steam >>splněno<< (MATTY.CZE <nick)
3slušnou žádost >>(myslí že to ujde) splněno<<
4aktivitu >>splněno<<
5slušnost při hraní >>samozřejmost<<
6spravedlivé tresty >>budu mít také splněno<<

Děkuji za přečtení a prosím o odpověď na e-mail: matejalexander@gmail.com

''Rumcajs''
07-06-13, 19:56
Ahoj, hezké, ale ode mně ti tam chybí věk, jak dlouho hraješ na tomto portalu, a napiš to sem: http://csko.cz/forum/forumdisplay.php?45-Žádosti-o-práva-na-serveru-(tzv-admin)

Charon35
24-06-13, 19:36
Dobrý den všichni správci , admini a další nezbytné postavy . Dovoluji si zažádat o admin práva , výhody atd....V minulosti sem měl sice ban ale jen na den a to za totalní demenci a že si mam dat pauzu, a pak ban na hodinu za texturu a to bylo nedorozumění protože sem se propadl outmap ...Nyní už sem zcela v pořádku uvědomuji si práva hráčů a dokáži rozpoznat i pokročilé cheaty (hacky) , sem slušný , brutálně aktivní (3-6 hodin za den ) . Admin mi sdělil že musím:
1napsat do fóra >>splněno<<
2mít steam >>splněno<< (MATTY.CZE <nick)
3slušnou žádost >>(myslí že to ujde) splněno<<
4aktivitu >>splněno<<
5slušnost při hraní >>samozřejmost<<
6spravedlivé tresty >>budu mít také splněno<<

Děkuji za přečtení a prosím o odpověď na e-mail: matejalexander@gmail.com
Iba o tie výhody ti ide.

Tu nemáme 6 bodov, ktoré musíš spĺnať, tu som jediný bod ja. A ty ma nespĺňaš ani náhodou. Kotel je už finále. Tam si sa nedostal.

NIE.

Last Activity:
07-06-13 17:37