Zobrazit normální verzi : Prosím UNBAN- Dari
Chtěl bych poprosit o UNBAN,ban jsem dostal svojí vinnou... Uznávám,chtěl bych se za to omluvit a poprosit o unban na vašich super serverech! Už se to nebude opakovat slibuji... DumPlex
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 69167)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Rasismuz'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Adolf Hittler
[AMXBANS] Tvuj nick: Dum_Plex!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_ID_LAN
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 94.199.199.213
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 94.199.199.213
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Micrea | D4Ry
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
No ja osobne by som za to permu nedával ...
Lidi si tam davali sprosté nicky... a on je bud kickoval a maximalně dla někomu ban na 3h... Já jedinej sem musel dostat perma.. co se dá dělat.
vies kto bol Hiltler? sirenie rasizmu a nasilia je trosku prisilna kava....si si toho vedomi?
no ale uznavam, ze perma je trosku moc, ale pravdepodobne Darymu islo o to, aby sa to vyriesilo tu na forku a verim, ze ti ten ban skrati....
Jak jsem psal,jsem si vědom své chyby...
Jak jsem psal,jsem si vědom své chyby...
tak potom pockaj na admina co ti dal ban, nech sa vyjadri...
Můžu znát důvod, proč sis ten nick dal? Celkem mě to zajímá...
Můžu znát důvod, proč sis ten nick dal? Celkem mě to zajímá...
Lidi si davali sproste nicky - takze nejspis hecovani kdo "prihodi" vic!
Perma je moc, ale na nejaky ten mesic bych to videl (muj nazor)
Byl jsem také na dust2 v té chvíli, když jsi tam zrovna hrál...měl jsi první nick pouze Hitler, admin Micrea | D4Ry tě upozornil, ať si změníš nick...nereagoval jsi!
Pak následoval kick, poté ses znova napojil a přepsal sis nick na Adolf Hitler !!
Takže vše bylo úmyslné a vědomé!
Každopádně ses přišel slušně omluvit, jsem pro zkrácení BANu.
Tak jako napsal Mr.Hol - na nějaký ten měsíc :wink:
Přesně tak, jak píše Aleš.. v tu chvíli jsem tam hrál také a napomínal jsem tam jiného hráče za nick, po té jsem ho přejmenoval a on se přejmenoval na vulgární nick a dostal ban, pár sekund potom dari přejmenoval Tebe a Ty sis znova dal tento provokativní nick. Já nevím co chceš po nás, když neumíš ctít pravidla. Propagování nacismu by se tolerovat nemělo.
Chápu, že to bereš jako dětskou hru, to se ti nedá vyčítat, ale některé věci jsou nejen neslušné, neetické, ale i nezákonné
Za tohle tě samozřejmě nikdo soudit nebude, ale uvědom si, že za podobné "dětské píčoviny" chodí lidi sedět... ^^
Takže příště, až tě chytne zas ten pocit si něco dokazovat, si uvědom kde jsou hranice hry, a kdy už zacházíš moc daleko...
Máš jediné štěstí, že jsi se přišel omluvit.. Ban zkrátím na 4 týdny.. Mužete LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.