Zobrazit normální verzi : žádost o unban
Zdravím portál , byl bych rád kdyby mi byl udělen UNban . . žádné AB ani WH nemám .
Chtěl bych vidět DEMO ( jestli nějaké je )
Teď jsem u své holky na netu a juknu a ban ale tu je jiná IP takže asi závisí na nicku . .
Děkuji , Honza
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 69454)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): HonziceKkk_fucktoys.
[AMXBANS] Tvuj nick: HonziceKkk_fucktoys.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1308327679
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1308327679
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 194.228.11.100
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.92.9.67
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: dOeS
[AMXBANS] Server: csko.cz | Classic
Ahoj, v první řadě tě musím upozornit na obcházení banu za WH http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=33002.
Takže nevím, zda bude demo vůbec třeba (zítra ho ale dodám, včetně HLTV) - píšu z MT.
Ahoj, v první řadě tě musím upozornit na obcházení banu za WH http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=33002.
Takže nevím, zda bude demo vůbec třeba (zítra ho ale dodám, včetně HLTV) - píšu z MT.
Obcházení Banu ? :DD Děláš si srandu viď ? :) ten ban je udělenej --> Udělen 10-07-2012 - 00:37 to je zhruba rok z5 :D to ani nevím , že jsem zde hrál . .
žádnej ban jsem neobešel , ale začal jsem zase hrát csko a připojil se normálně na kotelnu to je snad nějaké obcházení ? :blink:
jo na to DEMO jsem zvědavej ;)
honza_1.dem (http://csko.cz/dema/upload/dir/honza_1.dem) + 27015-1306051310-de_train.zip (http://csko.cz/hltv/27015/27015-1306051310-de_train.zip)
honza2.dem (http://csko.cz/dema/upload/dir/honza2.dem) + 27015-1306051336-de_inferno.zip (http://csko.cz/hltv/27015/27015-1306051336-de_inferno.zip)
Podle mě tam to WH prostě je. Případně není problém změnit reason na obcházení, protože ten ban promlčený není. A pokud chceš tvrdit, že jsi ho nedostal ty, tak žádost o UB na jiném portálu (http://www.brunes.fragtime.cz/index.php/index.php?option=com_agora&task=topic&id=808&p=1) mluví takřka za vše (stylisticky naprosto stejná žádost jako tady, starý nick jako na původním banu, stejné ValveID).
Obcházení je to, že se připojíš, i když jsi dostal ban. Podle chatlogu máš dynamickou IP, takže ses prostě připojil a hrál dál, i když jsi o původním banu přímo ze hry věděl, ale o unban jsi nepožádal.
Jestli podle těhlech DEM usuzuješ , že mám WH tak jsi asi hodně na omylu , byl bych rád kdyby na to koukl Kotel nebo nějaký jiný admin a vyjádřil se .
ŽÁDNÉ WH NEMÁM a z důkazu to jasně je vidět , že nic nemám. .
chci jen říct , že ten ban na fragtime si ani nepamatuji ale ten nick [unIque] . . jsem používal takže to tak zřejmě bude ale po walku na demo je jasně vidět , že WH nemám . . akorát to tam nedokázali asi unést .
2. věc nemám dynamickou IP adresu ale internet od O2 dřív jelikož moje mamča zhruba před rokem pracovala v Casinu takže nam ten internet platila ta firma 'Zinwald' (německá firma) po té po roční smlouvě s O2 nám internet zrušily a j ho nějakou dobu neměl , tak jsem byl furt na tabletu nebo mobilu tudíž jsem nehrál . .
po nějaké době jsme si šli zažádat znova k O2 ale modem (zyxel) mi zůstal , ale byla mi každopádně přidělena jiná IP adresa.
BAN jsem opravdu neobcházel hraji na gamesites , hrajCS a dalších serverech a nikde nemají problém . . a to tam bývám kolikrát na první příčce se scorem . . já si vůbec nepamatuji , že zde na kotelně jsem v roce 2012 dostal ban . . nepřijde mi to jako žádné obcházení banu je to rok stará záležitost o které ani nevím . .
Dynamickou IP adresu taky nemám.
demo honza_1 k ničemu, nic průkaznýho. Honza2 čas 23:31 předstřel, nebyl slyšet/vidět, pro mě málo důkazů nebanoval bych to
Díky za vyjádření Krispo, každopádně za tím obcházením si stojím. Pokud se tedy admini shodnou, že tam WH není, reason změním na obcházení.
Jinak děkuji Swagridovi za vypsání časů:
1. demo
2. demo
21:20
22:49
24:19
25:38
22:39
24:15
25:30
E: Četl, ale pořád jsi to ty. To, že máš IP díky změně poskytovateli jinou a díky tomu se můžeš připojit, je obcházení banu.
Nečetl jsi výše co jsem psal ? Nic jsem neobcházel bože . Fakt brain admin.
Díky za vyjádření Krispo, každopádně za tím obcházením si stojím. Pokud se tedy admini shodnou, že tam WH není, reason změním na obcházení.
Jinak děkuji Swagridovi za vypsání časů:
1. demo
2. demo
21:20 - Hodil hečko (na začátku kola z 90% tam někdo je)
22:49 - Zase hodil hečko, nic neobvyklého
24:19 - předtím mu tam hodili flash, takže tam někdo byl, a to hečko hodil stejně úplně špatně
25:38 - Byl videt kdyz lezl na zebriku
22:39 - demo mi začíná 22:51..
24:15 - netuším co tam vidíte, v čase 24:21 stál v kině, čekal protože slyšel dupání po schodech
25:30 - Tady to vypadá na AB
No nevím nevím, stejně bych to nebanoval :D
Tak AB + WH co si na mě ještě vymyslíš ? :) SH jsem neměl ?
Jseš marnej , když se ukáže jasně z dema , že wh nemám tak si vymyslíš něco jiného . .
Na ty časy jsem nekoukal, já jdu teď mrknout na HLTV.
Citace od Swagrida:
No Krispo nevím nevím, kdyby hrál nějak dobře, rozhodně by neházel HEčko tam kde nikdo není a už vůbec né metr před sebe.. Na tom prvním demu kouká nějak moc do zdi a přímo na enemy, podle toho jsem hlavně usuzoval.
Jseš marnej , když se ukáže jasně z dema , že wh nemám tak si vymyslíš něco jiného . .
Já si nic nevymýšlím, to tučně dopsané psal Krispo a ten poslední čas byl zřejmě čas, díky kterému jsem do prvního reasonu připsal i AB.
Je to rok starej BAN ani nevím , že jsem tu hrál tvl -.- . .
To ja tak těžké mi dát UNban když je jasně vidět , že WH nemám ? :)
Na mě třeba nasaď zvýšenou ostrahu nebo já nevim :D
Žádnej unbam zatím nebude. Budeš mít ban do tý doby, než se to vyřeší
prvni demo cas 21:23 a 24:19 ja bych nerekl ze flash se takhle klepe na zed nebo ano ?
Dobrá . . já si už nepamatuji za co jsem ban měl , ale už je to rok tak by to nějak mohlo vypršet ne ?
Nic špatného dělat nechci jen chci hrát na vašich serverech :-)
Jestli dostal omylem ban ted, tak ho zrejme dostal i predtim, takze jestli je demo ciste, muzou se zrusit oba bany. Smazu z pravidel, ze za obchazeni je perm, protoze to vsichni pouzivaji jako duvod k banu a vubec se neresi, jestli mel cheaty.
Ještě na to někdo prosím mrkněte, když Ridik potvrdil AB.
AB na flashi jsem teda ještě neviděl (že by ho měl zapnutý jen na něm), ale tady je docela zřetelné u každého hodu.
Jestli dostal omylem ban ted, tak ho zrejme dostal i predtim, takze jestli je demo ciste, muzou se zrusit oba bany. Smazu z pravidel, ze za obchazeni je perm, protoze to vsichni pouzivaji jako duvod k banu a vubec se neresi, jestli mel cheaty.
Já to opravdu neobešel úmyslně , teď jsem zase doma na další IP adrese předtím jsem byl u své holky , takže nevím jak to tedy bude . .
Žádné AB jsem neměl . . , ale to tu již zdůraznuji po několikáté . .
Jinak Kotel , Děkuji ti za vyjádření.
kotel vono to nemusi bejt jen na flashi ja uz to parkrat videl ze abckare prozradily granaty jinak hral uplne normalne
Mrkněte na to prosím ještě někdo, to cukání určitě normální není, tak ať to nějak dořešíme.
Bez ohladu nato ci wh mal, alebo nie, tak AB ma 100%, ale i to WH tam je...ban na mieste, Does dobra praca...
to AB vidno uz na prvom deme, na to druhou uz aj WH a druhe HLTV je TOP...
Díky matis za shlédnutí dem, ja věděl, že nehraje čistě.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.