Zobrazit normální verzi : Latency
Prosím o radu,nejde mi hrát counter-strike po netu,a myslím si že je to tím že u toho Latency mám napsané 0 .. a vždycky tam u toho bylo něco jiného,nevím co stím mám dělat
Funguje ti vôbec net? :D
EDIT: AHa, no to som si na*al na hlavu teraz :D Každý sa sekne no :)
Funguje ti vôbec net? :D
to bych tu teďka asi nebyl :D .. kdyby mi nešel net,zkoušel jsem to i reinstalnout jako to csko ale nic ..
takže mě jako vůbec nenapadá proč mi to nejde,jestli mi náhodou něco nechybí
prosím o radu jestli někdo nevíte čím by to mohlo bejt,jinak přetím mi to všechno jelo normálně,třeba něvo v síti jestli si nemám zkontrolovat nebo tak
Neinštaloval si firewall, alebo niečo podobné čo by ti to blokovalo?
firewall mám už dlouho,a jelo mi to ..teďka jsem zjístil že mi nejdou i další hry po netu,jako Csko to fakt ale nechápu
nebo mi tu prosím napiš co tu na to Csko potřebuju :D aby to jelo net to vím a co ještě k tomu ..
CSKO :D No vážne. Na nete som našiel len problémy/riešenia s firewallom a podobnými programami. Skús pozrieť nastavenie cska, netu, firewallu, antiviraku...no všetkého čo má niečo spoločné s netom. Možno sa ti zmenili nastavenia, ani o tom nevieš. Inak si počkaj do večera, keď tu bude viac ľudí.
Ono to povedčine býva problém, ktorý si vyradil medzi prvými a ktorý to "určite nemôže byť".
Mal som taký istý problém... pomohol len reinštall Windowsa.
Jak píše Charon, no a i Fro. Nejdřív bych zkusil vypnout na chvíli antivirus, firewall, windows defender. Když to potom už půjde, tak stačí změnit nastavení povolení přístupu atd- nehraj bez toho, ale zjisti v čem to vězí. Pokud to nepomůže, přeinstalovat csko. Pokud to nepomůže, tak systém.
Ahoj. Jak koukam, tak je to casty problem. Mas CS z kotelny nebo mas steam??
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.