Zobrazit normální verzi : Connection time out
Grakon2702
10-06-13, 17:11
Ahoj, mám takový problém a potřebuji poradit. Mám neustálý problém s ,,connection time out", který mi to neustále samovolně hází z ničeho nic. Už dříve jsem tu o tomhle problému psal, ale teď je to až neúnosné. Hodí mi to vždy asi do deseti minut, co se připojím na server. A pak mi to místo akorát zabere někdo jiný a já se pak nemohu připojit zpět -_-. Zkoušel jsem default cfg, ale nepomohlo to. Obzvlášť je to velice nepříjemné, když hraji Jailbreak, kdy pul hodiny čekám na nové kolo, a pak hned ze začátku nového kola mi to hodí tuhle chybu. Děkuji za případné rady.
PS.: Hraji teď na non-steam, ale normálně na steamu mi to dělalo taky.
Takto ti poviem. Neviem či to je tvoj prípad, ale mne to robí na starom pc. Na laptope mi to nerobí a internet je rovnaký. Čiže ja mám chybu asi v tom, že pc je low, tak mu to dlhšie trvá a na prvý krát ma to kickne, ale potom to už ide. Takže ak máš nejaký starší pc, tak to môže byť v tom.
Grakon2702
10-06-13, 18:39
No, pokazila se mi grafika, tak mám teď takovou ..low" půjčenou. Možná to bude tím. Rychlost internetu mám 100Mb/s. Vše ostatní mi jede v pohodě.
cl_timeout 999 to vyresi snad :D
a nezapomen si nastavit rate atd ...
Grakon2702
11-06-13, 15:39
Tak cl_timeout jsem přenastavil na danou hodnotu a zpátky přenastavil všechny raty. Zatím mi hra jede bez problému. Moc děkuji za radu :).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.