Zobrazit normální verzi : židost o unban
caute dostal som ban a neviem preco a zaco ak mozete tak bisom poprosil o un ban vopret dakujem moje men na cs je The Ent V.I.P
ip adresa 46.175.0.46
http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%C5%BE%C3%A1dat-o-unban-p%C5%99e%C4%8D%C3%ADst-ne%C5%BE-zalo%C5%BE%C3%ADm-t%C3%A9ma-!!!
k banu nemohlo dojst lebo ja som nic nespravil a ket sa pripojim tak mi napise ze tadi mas ban skontroluj si konzolu preco a jedew admin mi us odpisal ze maju 2 hraci ban co maju moju ip adresu dostali ban natrvalo preto nemozem hrat kvoli im lebo ja som nic nespravil prosim o pomoc
The Ent V.I.P se pripojil
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 55869)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): TeRmInAtOr-xXx
[AMXBANS] Tvuj nick: The Ent V.I.P
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1868986508
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 46.175.0.46
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.175.0.46
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Kaarl
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj si konzoli proč
haloo pomoze mi nekto prosim
Ahoj, máš bohužel sdílenou IP s cheaterem. Pomůže ti jen originální hra.
a preco ste dal ban na ip adresu ale nie na meno ket ja zato nemozem ze su tu ludia ktori nepoznaju pravidla ja tuto hru hram us vise 2 rokov a kvoli neakim sprostim ludom ja nebudem trpiet
Pretoze cheater zmeni nick a hra dalej ;)
ja viem ale sak sato neako musi dat spravit lebo ja nemozem hrat len kvoli nim nieco sa spitam a kebi st zrusili ban tak bisom hral ale aj on 2 co vi nato bol to len napad???
Takto to tu nechodi. Kup si original hru a nebudes mat problem s tym. Toto je cena za to ze mas NS verziu.
dobre ze mam vasu verziju ktoruh hram 2 roki a stoho som bol satle vip takze ja som za tuto hru platil a ja zato nemoxem ze v tom nemate poriadok lebo jas kvoli dajakim debilom nebudem kupovat hru ket nevedia ako sa ma hrat
vet vas prosim vas nazabije ket mi date unban vet ja som nic nespravil prosim prosim
Skemranim zde nikdo jeste niceho podstatneho nedosahl, muzes se plazit a busit pesti o hlavu, nepomuze ti to. Suck it up and move on !
Skemranim zde nikdo jeste niceho podstatneho nedosahl, muzes se plazit a busit pesti o hlavu, nepomuze ti to. Suck it up and move on !
Pochybuju, že ví, co znamená ta poslední věta :D :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.