}{ousenka
13-06-13, 15:01
Dobře sice mi právě asi praskly nervy ale půjdu na to slušně. Se SKYwolfem se znám osobně oba dva chodíme do stejné třídy.Jednou se mně zeptal jestli tu ještě hraje Volume a já řekl že jo tak mi řekl jestli zkusim jestli by ho prásknul zase. Šel jsem teda dal jsem si Nick SKYwolf^ a dělal jsem že jsem on.A nebudu říkat jak to tenkrát s Volumem bylo ale udělal to znovu tak jsem mu obratem napsal že SKYwolf nejsem.Dneska jdu na Jail Break a hnedka kick že mám ban za obcházení a DIP.Pardon ale jestli toho vím o cheatech a věcech jako je DIP dost ne nevím toho dost ale to je jedno ale DIP změní snad jen jeden udaj ane IP i ID ??? DIP na jsme na počítači nikdy neměl nemám a mít nebudu mám trestní rejstřík čistý a jestli mi nějaký ten ban dát musíte tak mi ho dejte za to že jsem Kopíroval SKYwolfův nick a vydával jsem za něj ale BAN za něco co nemám se pokud vím nedává ne ?
Joa ještě k tomu wallhacku co jste mi dali do banu tak bych prosil admina o demo děkuji za vyjádření přeju hezký den.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 70173)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack DIP Obchazeni banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): SKYwolf^
[AMXBANS] Tvuj nick: }{ousenka
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:4844899
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:4844899
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.176.207.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.176.207.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ParadoXX
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Joa ještě k tomu wallhacku co jste mi dali do banu tak bych prosil admina o demo děkuji za vyjádření přeju hezký den.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 70173)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack DIP Obchazeni banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): SKYwolf^
[AMXBANS] Tvuj nick: }{ousenka
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:4844899
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:4844899
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.176.207.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.176.207.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ParadoXX
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================