PDA

Zobrazit normální verzi : Config

DrKiller
15-06-13, 11:56
Ahoj, vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý config s ktorým sa dobre hrá?

Volume
15-06-13, 12:34
Default ! Nehraj s cfg bože..

Amazing-Zajic
15-06-13, 18:02
Někomu jiný cfg pomáhá, pro někoho je to nesmysl.
Já už asi rok používám od spawna, kde jsem si ho akorát upravil, aby mi to vyhovovalo.
Klidně nech default, uprav si ho podle sebe a bude to ten nejlepší cfg pro tebe..

DrKiller
15-06-13, 23:07
Amazing-Zajic, prosím, poslal by si mi tvoj config?

Amazing-Zajic
16-06-13, 00:26
Tento týden bohužel nemám čas, 23. V neděli ti ho upnu, nevadí?
Vůbec nebudu na PC

DrKiller
16-06-13, 11:26
JJ v poho, díky.. :)

heilig
18-06-13, 10:43
podla mna používať config niekoho druhého je blbosť , najlepšie je si cfg nactaviť podla výkonu PC a hlavne podla hráča čo ho používa no neni dobré tam robiť nejaké velké zmeni ja tam mam upravené len rate a tie blbosti na 100 fps

DrKiller
18-06-13, 15:38
No ja niesom profík, takže neviem ako zvýšiť FPS. A rate.

heilig
18-06-13, 22:06
rate za vstahuje na to fps xD

E.:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"

ešte si musíš v gldrv nctaviť grafiku
pre Nvidia : gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver
pre Ati : gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver
Pre iny typ : gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver

pri väčšine ludí to takto ide na výbornú no ja keď som si to takto dal lak mi fps behalo od 70 po 101 a lagovalo to tak som si to upravil po svojom

E2: hups zabudol som ešte musíte ten dotičný .dll zkopírovať zo zlošky C./Windows/System32/ do tej zložky gldrv

DrKiller
18-06-13, 22:47
rate za vstahuje na to fps xD

E.:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"

ešte si musíš v gldrv nctaviť grafiku
pre Nvidia : gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver
pre Ati : gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver
Pre iny typ : gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver

pri väčšine ludí to takto ide na výbornú no ja keď som si to takto dal lak mi fps behalo od 70 po 101 a lagovalo to tak som si to upravil po svojom

E2: hups zabudol som ešte musíte ten dotičný .dll zkopírovať zo zlošky C./Windows/System32/ do tej zložky gldrv
díky moc, funguje to :))

heilig
19-06-13, 01:13
hups ešte som zabudol v tom gldrv tu graviku zapísať v súbore "drvmap" .... srry ja to berem ako automatiku :)

gre
19-06-13, 01:18
www.sk-gaming.com/member/gre

fykseN
19-06-13, 01:20
http://www.sk-gaming.com/member/fykseN
userconfig developed by fykseN, karito, optyyk
hf

3necky
19-06-13, 14:23
optyk, to nemyslíš doufám vážně? Není nad to, spoluprezentovat config od cheatra...

ShifterCZ
26-06-13, 13:52
Náhodou, cheateři umí budovat CFG dobře :) Mají s tím skušenosti :D Já kdysy byl taky cheater, ale pak mě to přestalo bavit :D Měl jsem několik banů za WH, ale skončil jsem s tím, už necheatuju, mám steam :)

fake?
26-06-13, 13:56
Náhodou, cheateři umí budovat CFG dobře :) Mají s tím skušenosti :D Já kdysy byl taky cheater, ale pak mě to přestalo bavit :D Měl jsem několik banů za WH, ale skončil jsem s tím, už necheatuju, mám steam :)

A pointa ?

ShifterCZ
27-06-13, 14:17
No ja niesom profík, takže neviem ako zvýšiť FPS. A rate.

ale hlavně že máš VIP a o 1.6 nevíš ani hovn*. Nemám rád děti které machrují že jím maminka koupí VIP, a to stejně neví o té hře nic..
A jsi cool že máš jiné jméno na obrázku než fórum name :)

ShifterCZ
27-06-13, 14:18
A pointa ?

že cheateři umí dobře cfg, aspoň ta menšina :D

hofy
27-06-13, 14:53
ale hlavně že máš VIP a o 1.6 nevíš ani hovn*. Nemám rád děti které machrují že jím maminka koupí VIP, a to stejně neví o té hře nic..

Nechápu, proč se do něj navážíš jen proto, že má VIP a zeptal se na config. Připadá mi to tisíckrát lepší, než tu machrovat, že jako ex-cheater umíš dělat dobré cfg.

Amazing-Zajic
27-06-13, 15:42
Nechápu, proč se do něj navážíš jen proto, že má VIP a zeptal se na config. Připadá mi to tisíckrát lepší, než tu machrovat, že jako ex-cheater umíš dělat dobré cfg.

Asi tak, to že má VIP neznamená, že musí ovládat všechny příkazy a vědět, jak si zvýšit fps a pod. Já to měl taky tak..

DrKiller
27-06-13, 18:26
1. VIP mám kôli výhodám, myslím, že to ti doplo
2. Nie neviem, lebo som mal dlhú pauzu.
3. Mám 14 (som decko, pravda) a VIP som si kupoval sám...
4. To, čo mám na avatary, je moja vec...

ShifterCZ
01-07-13, 19:13

Kde jsem se zmínil o sobě?
1. Přiznal jsem se dobrovolně k cheatu před rokem.
2. Řekl jsem že cheateři umí dělat CFG. protože s tím mají skušenosti jako s hledáním cheatů.

hofy
01-07-13, 19:22
Já jsem se jen zastal hráče DrKiller, protože tvoje narážky mi připadaly nemístné. Ale dost flamu.

ShifterCZ
01-07-13, 19:41
Já jsem se jen zastal hráče DrKiller, protože tvoje narážky mi připadaly nemístné. Ale dost flamu.

A já se jen vyjádřil.

DrKiller
02-07-13, 21:24
A já se jen vyjádřil.

Keď sa nevieš vyjadriť normálne, tak sa nevyjadruj vôbec. Prosím o LOCK, lebo to tu bude do nekonečna.