Zobrazit normální verzi : Prozkoumat dem.
Ahoj, rád bych vás požádal o přeskoumání videa tohoto hráče,
Flopsaid o_O STEAM_0:1:2790738 188.120.212.73 CZ
Vím že tento hráč chodí na GG docela často, ale dneska to byl docela hardcore co tam lítal :D nevím jistě ale zdálo se mi že místama pracuje AB... ale jak říkám nejsem si jist. tak prosím o přeskoumání a popřípadě trest. Díky.
Demo zde: http://csko.cz/dema/upload/dir/FLOPSIDE.dem
Jůů na demo se mrknu ;)
E: malá rada příště až budeš točit tak tam nech jenom line a box vypni...jinak samozřejmě že na demu nic není ;)
Flopsiad je admin. Nevěřím že by zapl.
AlternativníPravda
20-06-13, 11:09
Flopsiad je admin. Věřím že by zapl.
Flope já se ti hooodně omlouvám :D jsem tě přehlédl v listu... PS každej udělá nějakou tu malinkou chybyčku :D
to je džouk :D hele ale zase si vem že dyš nikdo takhle nahlásí admina tak to má 100% sledovanost :D prosímtě dyštak smaž :D
Jo tak teď ses trošku seknul :) Ale to se stává, i policista může porušit zákon a Flopsaid je cheater ze všech největší :D.
To s těma linema a boxama jsem Ti už také psal :) A stále to tam máš. Pak bych Ti dal ještě jednu radu, hlaš opravdu jen, když jsi si alespoň na 80% jistej. Máš z toho pak hodně failů a to je škoda.
No jasně Míro :D ale prostě mi to upe švihlo přes oči.... tak sem to natáčel...a prostě já nevím hold flopsajd je sám Aimbot :D protože to bylo docela hustý jak to tam prášil a najednou se otočil a prášil zas :D haluz....xD
až to budeš hrát 12 let tak ti to přijde ještě v celku low....
Já teda co můžu za sebe říct, tak ty line se mi více pletou, než boxi, protože box představuje přesně hráče kde stojí, za to ty čáry vůbec.. Se nějak přetínají a je v tom hroznej přehled :D
Já teda co můžu za sebe říct, tak ty line se mi více pletou, než boxi, protože box představuje přesně hráče kde stojí, za to ty čáry vůbec.. Se nějak přetínají a je v tom hroznej přehled :D
Hm to je ale nesmysl pač box ti hráče skresluje třeba když vyjde z poza roho kvuli tomu všichni doporučijí line s boxama to demo kolikrát nemusí být průkazné...pokud samozřejmě neděruje přes pul mapy....
Jsem na GG skoro každej den, ale zrovna Tebe Flopi jsem tam snad nepotkal, nebo si to nepamatuju. Ale až Tě potkám, tak uvidíme, jestli budeš taky tak lítat :D. Hlavně si před tím vypni cheaty, jsem nekompromisní :D.
Britny: ono je to jak kde, já na některé mapě taky mám raději boxy, když je to třeba patrová mapa, tak se line strašně překrývají a je z toho čmáranice, jak když jsme měli ve školce přiřadit obrázky, které k sobě patří. Spíš jde o to, mít zaplé jedno, nebo druhé.
E: to má Flop pravdu, boxy hodně zkreslují, hlavně vzdálenosti.
Jsem na GG skoro každej den, ale zrovna Tebe Flopi jsem tam snad nepotkal, nebo si to nepamatuju. Ale až Tě potkám, tak uvidíme, jestli budeš taky tak lítat :D. Hlavně si před tím vypni cheaty, jsem nekompromisní :D.
Britny: ono je to jak kde, já na některé mapě taky mám raději boxy, když je to třeba patrová mapa, tak se line strašně překrývají a je z toho čmáranice, jak když jsme měli ve školce přiřadit obrázky, které k sobě patří. Spíš jde o to, mít zaplé jedno, nebo druhé.
E: to má Flop pravdu, boxy hodně zkreslují, hlavně vzdálenosti.
už se bojím posero ;)
Prej posero :D Silná slova měl i Ridik a pak toho moc nepředved, jen pár haluzí :D
Když sem viděla některé dema s čárama, co se překrývaly, tak vůbec nešlo nic rozpoznat.. S boxama dělám už 3 roky a nestalo se mi nikdy, že bych kvůli nim měla fail.. To je asi jak se člověk naučí no :D
už tu byli i admini co zapnuli :) nemáš se mu za co omlouvat, admin je jako hráč, taky je musíte hlídat :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.