Zobrazit normální verzi : Help!!
potrebujem radu, na botov mam len 60fps a ked hram po nete ta mam cez 500ping pls povedzte mi co stym mam robyt pls. Diik
"Zkoušel jste vypnout a zapnout?"
Vypnout počítač a zapnout mozek...
o nete to neni net mi ide rychlo iba v cs laguje a mam stale vyhladene textury a si nastavím naj grafiku a stale
Vytahni kabel od netu a minimalne tak 5 let ho nezapojuj, protoze to co pises se neda cist...
o nete to neni net mi ide rychlo iba v cs laguje a mam stale vyhladene textury a si nastavím naj grafiku a stale
wtf? Čože máš? O.o
Ak som to pochopil: Asi keď mi blbne nejaká hra, tak si ešte nezvýšim grafiku, ne? Daj si najslabšiu.
PeZoPetrik
15-08-11, 23:11
Skušal si to Preinštalovat?:)
uz to ide.. bol problem v ovladaci grafiky
hele lidi hra ja v pohode ale kdis nekdo rosviti baterku nebo ja nekdy hraju capture the flag a tam kdys nekdo veme vlajku nebo ja tak se mi to začne sekat internet mam hainet takovou sracku ale jestli je to fps nebo pingem tak mi musite napsat postup jak to zmnenit sem na tyhle veci ohledne počitaču uplne blbej dik jestli mne nekdo poradite
hele lidi hra ja v pohode ale kdis nekdo rosviti baterku nebo ja nekdy hraju capture the flag a tam kdys nekdo veme vlajku nebo ja tak se mi to začne sekat internet mam hainet takovou sracku ale jestli je to fps nebo pingem tak mi musite napsat postup jak to zmnenit sem na tyhle veci ohledne počitaču uplne blbej dik jestli mne nekdo poradite
Netom by to nemalo byť. Skúšal si zmeniť nastavenie v csku? A to ti seká len v tých dvoch prípadoch, či aj inokedy?
ano jenom vtech dvou pripadech jindi ne
a jak jako nastaveni v csko nic sem tam nedal s grafikou
prakticky jen co tam mnenim je zvuk a multiplayer a klavesnice
hele od ty dobi co sem ti napsal mne to vihazuje a rika mne to ye mam vysoky ping
zmeraj si rychlost netu na DSl.sk potom ju sem napis a ja ti urobym config...
file:///C:/Users/PrEdaTor/Desktop/Bez%20n%C3%A1zvu.png toto si pozri ten cerveni kruzok
Od někoho, kdo neumí dát ani obrázek na internet si určitě nechá někdo něco udělat...
no moc pěknej obrázek si sem dal :D
Až na to že se na tvoji plochu asi nedostanem,že? :D
:D... ale configi viem robyt som mal stale cez 200 ping a teraz mam max. 70..
a este ktomu aky mam net sak dole vydis..
edit: sry blbě se přečetl
jinak ale 70ping taky není nic moc extra
no ale na taky net jak mam je to dobre...
a 70 ping neni stale je vecsinou okola 20 70 je ten max..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.