Zobrazit normální verzi : AWP - DM: caHor
Dobrý deň.
Ako prvé by som sa vám predstavil. Volám sa Samuel Frandulič. Mám 14 rokov, v decembri budem mať 15. Bývam na východe Slovenska, v dedinke Ubľa. Chodím na ZŠ taktiež v Ubli. Tento rok som končím VIII. triedu, s vysvedčením, za ktoré sa hanbiť nemusím.
Ja a Kotelna
Na kotelni som začal hrávať veľmi dávno, prvý krát som sa sem napojil asi v roku 2010, pod nickom S!OVAk!A, práve na server AWP. Hrával som tam, až kým mi Kotelna neprirástla k srdcu tak, že som od nej neodišiel. Keď som ju našiel, na inom portáli nehrám. Začínal som tu s nickom S!OVAk!A, neskôr s nickom CafE_bAR_RiViERA... *LSD* caHor ... potom zasa leNyZ*^ ... cadiRRa ... a moja posledná prezývka bola cardiN.. Pod týmito menami ma môžete poznať. Momentálne som na serveroch pod nickom iCahor...
Nebudem sa tu hrať na anjelika, mám tu pestrú minulosť. V mojich začiatkoch, pod nickom S!OVAk!A, som dostal ban za WH, na tú situáciu si pamätám dobre. Bola mapa aim_awp3. Dostal som permaban, ktorý mi o pol roka vypršal, alebo bol udelený UB (?) .. Bol som vtedy dosť vulgárny, preto mám pár banov za urážky, nadávky do rodiny a tak. Ale vulgarizmy som obmedzil, ako aj v hre, tak aj v reáli.
Ja a AMX
Aby som bol úprimný, pri mojich začiatkoch ešte len prvé hry LAN, som mal možnosť byť admin. Konkrétne na serveri RKJ, ktorý zanikol, mal ho môj bratranec.. No ja som vtedy nevedel, čo CS je, takže som radšej nič nechcel. Potom sa mi iná možnosť nenaskytla, takže AMX mód ovládať neviem, nechcem predbiehať, ale ak by mi boli práva pridelené, tak ak by bol niekto schopný a ochotný, rád uvítam pomoc.
A nakoniec môj SID: STEAM_0:1:60154919
Steam som si zaobstaral tohto roku v januári, mám nahrané viac ako 140 hodín, čo nie je nejako veľa. Viem, za taký čas by sa patrilo nahrať viac, no ja CS hrám pre zábavu, nie pre práva.
Keď som na serveri, a vidím nejakého cheatera alebo niekoho podozrivého, specnem ho, takých 5 minút, ale viac nie, lebo som si prišiel zahrať, a nie sa tu handrkovať doslova s ''deťmi'' čo chcú kaziť hru.
Kontakt:
email: frandulic.s@centrum.sk
sfrandulic@gmail.com
alebo PM tu na webe
Ďakujem za prečítanie.
Za ten ban za WH u mňa NO
EDIT: ahá, už som pochopil... -.-
Ale to nie je tak, ako to vyznelo... Ale zbytočne to tu budem rozpisovať
... vtedy som sa učil hrať na slúchadlách, no a hráča som počul za stenou bežať, tak som crossom šiel pomaly tak, odkiaľ mal ísť preč... a bol tam nejaký admin a dal mi ban..
áno viem, vyhováram sa na zvuk... mám super slúchadlá... pustite sa do mňa
"Nebudem sa tu hrať na anjelika, mám tu pestrú minulosť. V mojich začiatkoch, pod nickom S!OVAk!A, som dostal ban za WH, na tú situáciu si pamätám dobre. Bola mapa aim_awp3. Dostal som permaban, ktorý mi o pol roka vypršal, alebo bol udelený UB (?) .."
Zrejme tento.
Na to, že je Ti 14 máš hezky napsanou žádost. Jenže kvůli Tvé minulosti si upřímně myslím, že moc šance nemáš. Navíc, písemný projev v žádosti sice fajn, ale ten věk je prostě málo.
Ja viem, že kvôli veku som tento theard asi zbytočne zakladal, no aspoň som vám ukázal, že sa mi tento portál páči a vážim si ho na toľko, že by som mu chcel prispieť takouto cestou...
edit:
mohol by sa ešte niekto vyjadriť? ... chcel by som počuť názor aj iných adminov.
Dovolil by som si napísať jednu múdru vetu, ktorú napísal jeden svätec: ,,Ľudia sa menia, dokonca aj ja.'' .. Týmto by som chcel povedať,
že s detskými časmi neustáleho písania po každom deade ''omg'' a pod. som skončil a o ''údajnom cheatovaní'' taktiež..
Věk je jen číslo, kdyby se hrálo na čísla, půlka admin teamu tu není.. takže to berte tak.
Já jsem pro
Toto je od DarkAspecta:
Jakožto AWP admin, ale i normální hráč, který tam stráví dost času se vyjádřím. Než napsal do téhle žádosti, že je mu 14 let, vůbec bych to podle jeho chování nevěděl, na serveru je slušný, aktivní a cheatry mi hlásí na steam. Když já jsem zde dostal práva, bylo mi 14 a vlastně až na 1 ban jsem žádný fail neudělal (nechte si odvěci poznámky ohledně Kroxyho portálu) Na tom awp jsem já, 514 a občas tam zajde Hectsss.. Monty už tam moc nechodí, aspoň když tam jsem já. Nevím jak to má s tím DM, ale na AWP bych mu tu šanci dal. Ten ban za wh z NS zmínil sám, což je plus a už je to nějaká doba, nějaký vaše "cheater once, cheater forever" je naprosto z cesty, lidé se mění. Sorry za menší sloh.
Já můžu potvrdit že už tu nějakou dobu hraje a není to žádná lamka, těch 14 mě taky překvapilo, o tom wh sem nevěděl. Nejsem proti, ale možná bude lepší, když si ještě chvílu počká.
Bia, práve preto som sa o tom wh zmienil, lebo ak by som to zatajil a nejaký admin by to našiel, tak by som asi šancu nemal..
ale veľmi vďaka za vyjadrenie, aj tebe Ziode a aj Aspectovi.. ďakujem za podporu
edit // Mohol by sa niekto vyjadriť? Nechcem na vás tlačiť, žiadostí je tu plno. Ak si najdete čas, tak prosím :)
edit2 // Počas posledných dvoch dňov som svoju aktivitu znížil, kvôli problémom s internetom. Od pondelka začínam zasa hrať, kto by chcel, tak môžem dať mix/gather či už 1.6ku alebo GO.
Martiii, nechcem sa do teba navážať, ale toto ma dostalo:
-príspevok z fóra: Zombie / Type (žiadosť o práva)
"vsak se po tom roce zmenil, nasel si praci, ozenil se, zalozil velkou rodinu, ja bych mu tu sanci dal"
neviem, či to bol iba tzv. joke, ale zarazilo ma to ale zároveň pobavilo..
čo som počul, tak tu cheatoval 2 či 3 krát.. ja som zapol iba 1 krát aj to takmer pred 2 a pol rokom.
Nechápem, mne si dal Proti a jemu pro? Nechcem vyvolávať flame ale trochu som to nepobral
ale vďaka za vyjadrenie
Pozname sa zo serverov a v pohode. Ludi tu nahlasených par mas, ale nejaky 2 tusim nic nemali. Ked priratam tu Wh minulost a tych par failov, tie bany, tak si nemyslim, ze by si bol ten spravny kandidat. Aspon teraz nie, skus si pockat. proti
Tak ok.. asi jediné čo by bolo správne, tak by bolo to, aby to tu niekto lockol, lebo šancu nemám..
ale bol by som rád, ak by sa niekto vyjadril a povedal svoj názor, aby som vedel čo zlepšiť a čo naopak obmedziť a tak
ako pozerám, tak môžete lock..
ak niekto cheatuje keď je malý, tak vidím, že následny nesie a bude niesť celý život...
EDIT:
Ešte niekto, kto by mi zasa sa jednu chybu dal proti?
Ešte niekto, kto by mi zasa sa jednu chybu dal proti?
Cely zivot nie ... zober si to z našej pozície ... podla slov ostatnych adminov vidím že si aktívny ale zober si ze je tu viac ludi takých aktívnych (možno aj viac) ako ty a majú aj vyšší vek... Určite je istejšie zobrať (poviem príklad) 17 r. aktívného hráča s čistou minulosťou :) takže to neber od nás v zlom ...
poprosil by som ešte niekoho o názor, čo zlepšiť, čo naopak zmeniť.
No to WH je dost velky priestupok, ale urcite sa nato casom zabudne a ak budes na serveroch vykazovat cinnost a ist prikladom ostatnym hracom, trosku dospejes a naberies skusenosti, tak by som v tebe urcite potencial videl.....
takze urcite jednou nepodarenou ziadostou nehadz "flintu do zita" a skus to trosku neskor....
matis, vďaka za pozitívne vyjadrenie..
flintu do žita, ako sa vraví, hádzať nechcem. Založil som túto žiadosť preto, aby som sa vám ukázal, že mám záujem, pomáhať vám na serveroch lebo si ich vážim. Pri tom som vedel, že na to nemám vek. Skúsil som to trochu aj zo zvedavosti a úprimne, mám z toho dobrý pocit aj napriek tomu, že tu bolo aj pár negatívnych ohlasov
EDIT:
Aby som dopísal nejaké podrobnosti:
Začínam zasa aktívne hrávať;
Založený účet na ESL - nejaké zápasy snáď stihnem, profil (http://www.esl.eu/czsk/player/7867756/)
Ak by ste potrebovali niekoho na mix/gather, kľudne mi napíšte na steam (http://steamcommunity.com/profiles/76561198080575567/)
Edituj tie posty,a to s tým gatherom ? Toto nie je zoznamka,ale žiadosť o práva :D.Byť tebou tak počkám a potom by tvoje šance išli zrejme výrazne nahor,samozrejme ak si udržíš aktivitu.
okay, posty som zeditoval ako si vravel. Samozrejme, aktivitu si udržiavať budem, možno ju aj zlepším.
k tomu gatheru :D len sa nudím vieš :D
+ na serverech se chová slušně
+ aktivní je
/ věk, no necelejch 15 je málo, nicméně posuzovat člověka podle papírovýho věku je nesmysl
+ dobře napsaná žádost
/ zkušenosti moc nemáš, ale tak každej musí někdy začít, navíc ťukat v amxmenu není tak složitý
+ nahlášeno máš dost
- WH minulost, byla to blbost, ale v AT je tušim taky pár mistrů co zaplo
Takže, šanci by jsem ti dal... PRO
na začiatok, by som ti pogratuloval, modr1 abseiter!
vďaka za podporu, niekto ďalší?
Líbí se mi jak píšeš a vysvědčení ti věřím, budeš chytrý klučina :-). Projíždím chatlog a už nenadáváš.
14 let je na AT málo. Samozřejmě jsou v biologickém věku interindividuální rozdíly, ale z mojí zkušenosti coby dospělého člověka a lékaře jsem se nesetkal s člověkem s vyspělým uvažováním pod 16 let (a i těch nebylo moc) a je to tak dobře :-), i puberta je zajímavé období. Proto proti
Nicméně hraješ tu dlouho, pár hlášení na fóru vidím (z toho 1 fail) a zamlouvá se mi směr, kterým se zatím, zdá se posouváš. Takže bych si tě uměl představit jako Cheathuntera, že bys sám zatínal tipec haxorům. Na ostatní je zatím brzy...
Ďakujem, dhaaqu.
Poznám ťa, raz sme hrali gather, myslím, že tam bol aj Shamino, ty, a ešte proti nám hral gre.. :D
btw. na serveroch som zmenil nick na SamuelloF - pre ľudí, ktorí by si mysleli že kopírujem MarcelloRa - hrali sme ESL zápas a zjednotili sme si nicky a odvtedy používam nick SamuelloF - za pochopenie, vďaka
EDIT / Niekto ďalší?
Teraz asi lock.
1.6ku prestávam aktívne hrať, začínam hrať go (áno som somar, pretože to hrám)
takže ak zasa začnem aktívne hrať 1.6ku, založím novú žiadosť - ak teda budem mať záujem .. Alebo si nechám unlocknúť túto
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.