Zobrazit normální verzi : Unban
Unregistered
15-09-10, 21:15
Prosim o un ban dostanu ban za to ze admin mi da kick za kill kdyz ho dam ze zadu tak sem napsal at si precte pravidla a nekikuje za nic a dostanu ban za urazku admina prosim o napravu a admina vyhodit nebo at si precte pravydla dekuji ↨Backurka↨
Pokud vetsina hracu souhlasi s tim, ze se nebude zabijet zezadu, tak zbytek se ridi podle toho. Admin to musi samozrejme oznamit vsem hracum. Ban jsem zkratil, ale toto si priste odpust:
20:04:13 <STEAM_0:1:17447249><82.209.24.158> *DEAD*| BackurkA | : zada p i c o cti pravzdla kkte tam nic neni i di o t k u za to neni kick
Yes, idem na knife a budem sa ku všetkým otáčať chrbtom.
Unregistered
17-09-10, 00:02
prosim o un ban . vubec nic jsem neudelal a ani nepsal. 212.111.4.206 ps rad tu klikam nemam duvod kazit hru:-D diky
Zrejme se spletl, v chatu jsem nic nevidel. Admin uz je off, takze duvod nezjistim, mas unban.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem pNf
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'software,hraj prez openGL'
[AMXBANS] Delka: '3 dnu'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'VALVE_0:0:856786419'
[AMXBANS] Tvoje IP: '95.102.185.57'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] =========================================
ja som hral cez software len preto lebo mi nejde OpenGL.
jak mam spravit aby mi isiel ten OpenGL? viem ze su to len 3 dni, mam dyn ip ale ten duvod je taki ako keby som hral s inimi skinami alebo ze si dam ini radar.
To je pičovina, zákaz zabíjení ze zadu :D
Za 1. Stejně se to bude porušovat
Za 2. Určitě když někdo půjde předemnout tak mu nevlezu před xicht a nenechám se zabít.
Ty vole co s váma je ??? Si představte, že by hrála eSuba CW s někým a nemohli by zabíjet ze zadu... OMG !
Ban jsem smazal. Na surfu uz vidi kazdy stejne daleko.
On myslel iba knife server. Ale je to nerentabilné aj tak.
A tamten zas myslel surf server.
Ale ja som myslel Darwinov príspevok.
6ádám o Unban já jsem přehlíd v pravidlech že se nesmí kempit moc se omlouvám
Kempit se muze, nesmi se zdrzovat (kdyz mas treba bombu nebo nejdes defuznout). Ban vyprsi za hodinu.
Tak ale mě dali Ban za to že sem kempil za teroristu a neměl jsem bombu.
A jenom dáš mi tvoje icq kotel?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.