Zobrazit normální verzi : Zadost o prava na JB a knife serveru
Dobry den, jmenuji se Adam Wolf, muj nick ve hre je Wolfik:P a mel bych velky zajem stat se u vas adminem na Jail Break a knife serveru, jelikoz uz me nebavi porad jen prihlizet, jak ostatni porusuji neustale pravidla a ja s tim nemuzu nic udelat.
Je mi 16 let a jsem z Pardubic, jiz jsem delal admina na portalech Gamesites.cz, CServers.cz, fun-public.
Mam velke zkusenosti, Counter strike hraji uz 5 let a s AMX umim prefektne, mam i pokrocile znalosti programovani.
Jinak mam znalosti Anglickeho,Nemeckeho a Spanelskeho jazyka. Mikrofon i steam mam.
Aktivni jsem kazdy den od rana do vecera, jsem spravedlivy a trpelivy.
No, nevim co bych jeste napsal, kdyztak se staci zeptat .
- mam doporuceni od admina TRAKTOR a Smile
me steam ID: STEAM_0:0:42528677
Dekuji za odpoved,
S pozdravem Wolfik
1. post na fóru, malé šance.
profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198045323082
ziadost inde: http://forum.cservers.cz/index.php?topic=3099.msg21865
Tím žes dělal admina na cservers a na gayshites sis to u mě podělal kamaráde.
Jako proc? Ani me neznas? mas snad neco proti mne?
Upozornuju, je tam slovo delal... neznamena, kdyz je nejaky portal spatny, ze i vsichni z neho jsou spatny
Vis, ja jsem predtim steam moc nepouzival, hrozne mi to lagovalo a mel jsem problemy s PC, takze sem hodne chodil na non-steam, ted uz sem PC vymenil a je to v poradku, takze asi tak tyden uz hraju jen na steamu.
Jinak jsem online od rana do vecera a zaregistrovany jsem na forum dneska, protoze jsem predtim zadne problemy nemel...
A admin TRAKTOR a Smile rikal, ze je tu malo kvalitnich adminu
Vis, ja jsem predtim steam moc nepouzival, hrozne mi to lagovalo a mel jsem problemy s PC, takze sem hodne chodil na non-steam, ted uz sem PC vymenil a je to v poradku, takze asi tak tyden uz hraju jen na steamu.
Jinak jsem online od rana do vecera a zaregistrovany jsem na forum dneska, protoze jsem predtim zadne problemy nemel...
Otevři chat log a najdi mi kde ti traktor a Smile tohle píšou, sem opravdu zvědavej...
Tak si prisel ty abys tady tu uroven zvednul ze jo?
hmm... ale tak jaky ma admin duvod lhat? Ja se nikam vnucovat nebudu, admin mi dal nabidku, jestli bych chtel prava, ze shani posily, tak jsem souhlasil a rekl at si sem podam zadost. Jak vidim, tak je to asi nejaky podraz...
Prominte, ze jsem obtezoval
hmm... ale tak jaky ma admin duvod lhat? Ja se nikam vnucovat nebudu, admin mi dal nabidku, jestli bych chtel prava, ze shani posily, tak jsem souhlasil a rekl at si sem podam zadost. Jak vidim, tak je to asi nejaky podraz...
Prominte, ze jsem obtezoval
Postni sem, kde ti to admin psal...Na hlavní stránce Kotelny u serveru kde ti to psal klikni na to zelený plusko a oběví se ti tam "Záznam chatu", tak na to klikni a podle data a času najdi, kde ti to psal...
Aj tu ti ju ponúkol niekto z adminov?
mne sa to už nepáči, druhá žiadosť na ktorú admin navádzal chlapa čo má malú šancu..
Minule ale traktor psal, že ho vubec nezná a že si to vymyslel..A předpokládám, že tohle bude to stejný...
citace jednoho admina :
O de mne jedno obrovské NE. Za ty věci co dělá na Jailu..
Např: Si dá jméno sem postižený a začne pouštět nevhodné písničky, poté dá multi Fk atd..
nevím, co si o tobě máme myslet, na knife jsem chodil dost často a nikdy jsem tě tam neviděl
dál se k tomu nebudu vyjadřovat, ať rozhodnou ti, co tě znaj
AnnoyingGreg
15-08-11, 19:26
citace jednoho admina :
nevím, co si o tobě máme myslet, na knife jsem chodil dost často a nikdy jsem tě tam neviděl
dál se k tomu nebudu vyjadřovat, ať rozhodnou ti, co tě znaj
já ho ještě neviděl ani na tom JB..a že tam dřepim celé hodiny :)))
chmod a+x /bin/laden
16-08-11, 00:17
Steam účet založený před měsícem, csko koupené před dvěma týdny
Counter-Strike: 71.6 hodin / 72.9 hodin
→ další rádobyadmin, co má čerstvé CSko a hraje ho 5 hodin denně. Proč nejdeš o prázdninách do přírody? U komplu můžeš sedět i během školního roku...
72 Virgins
16-08-11, 00:55
Proti
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.