PDA

Zobrazit normální verzi : Chyby v software módu

Grakon2702
26-06-13, 22:57
Už dlouho mě tížilo svědomí a odkládal, ale nakonec jsem se přece jen rozhodl. Jak někteří možná ví, hraji teď csko v software módu. Proč? Moje stará grafika se mi spálila a je nefunkční, tak mám teď od jednoho kamaráda jeho starou ,,low" grafiku. Tato grafika bohužel nezvládne OpenGL mód, takže musím hrát v softwaru. V tomto módu je to mnohem horší grafické provedení. Je vidět modrá barva v modrých texturách a někdy se při pohledu nějaký blok zneviditelní. A na tom je právě expertní mapa jb_crime (jailbreak). Nevím jestli to je chyba jen u mě, a tak bych chtěl spíše upozornit portál na to, že tyto chyby existují a mohou být využívány ve prospěch. Je tam asi celkem 7 bugů. Když se natočím na nějaký uhel, tak se stane, že některé textury zmizí a já mohu vidět přes ně. Dávam totu z toho důvodu, jestli by to nešlo nějak ,,zafixovat". Pro větší přehled dodávám tohle demo (http://csko.cz/dema/upload/dir/crime.dem). Děkuji za odpověď.

ImGustak
27-06-13, 06:58
Tak to máš asi jen ty. Jelikož já žádné takéto chyby nemam.

Swagrid
27-06-13, 11:24
Gustaku, to by sis musel dát v nastavení -> video -> a OPENGL nastavit na software.
Jinak to je ve zdroji hry, silně pochybuji o tom, že by s tím mohl kotel něco dělat..

_AnGeL_
28-06-13, 18:28
Skúšal si ju aktualizovať?? Ja tiež nemám veľmi dobrú grafiku a pomohla mi práve ta aktualizácia grafickej karty.

Grakon2702
29-06-13, 09:05
Já zkoušel úplně všechno, co se s tou kartou vůbec dá dělat :D. Každopádně tohle teď neřeším, chtěl jsem vás jen upozornit, že tyto chyby existují, abyste mohli s něma popřípadě něco dělat :).

3necky
01-07-13, 00:38
To je obecně známé, proto je to taky považováno (resp bylo, když se hrály ještě ligy) jako cheat.

Grakon2702
01-07-13, 12:02
Tak já vím, ale co mám dělat, když mi OpenGL nejde, mám se odpojit? Těchto bugů se snažím nevšímat, ale když jste ct a za dveřma vidíte hledaného vězně s AWP... :D? Naštěstí mi to dělá jen na crime, nikde jinde. Možná ještě opomenu, že v software módě vidím modru barvu ve skoro všech modrých texturách. Ale jinak hraji normálně.