Zobrazit normální verzi : žiadost o admin prava na De_dust2 only
-=[FRAG]=-
27-06-13, 14:23
ahojte chcel bi som vás požiadať o prava na tento server . preto lebo tam chodievaju veal cheaterov a ostatny admini..na to kašlu... hram už asi 4 roky a chcem abi si tam mohli hráči normalne zahrat.... dakujem vopred ps FRAG
Ta slovenčina .... Myslim, že nič z toho nebude
Myslím, že ostatní admini na to nekašlů.
Za mě NE. Nejsi schopen napsat ani žádost, dodat potřebné info, aktivita na forku veškerá žádná.
Ukažkova žiadosť ako to nema vyzerať..Proti.
No tak konečně po dlouhé době žádost,u které se autor rozepsal a je co číst.Aktivní na foru si,ve hře si skoro nonstop a na forum jsi nahlásil dost cheaterů.Jako jeden z mála se umíš slušně vyjadřovat a pravopis taky dobře ovládáš.Já bych mu dal tu šanci.PRO
No tak konečně po dlouhé době žádost,u které se autor rozepsal a je co číst.Aktivní na foru si,ve hře si skoro nonstop a na forum jsi nahlásil dost cheaterů.Jako jeden z mála se umíš slušně vyjadřovat a pravopis taky dobře ovládáš.Já bych mu dal tu šanci.PRO
A teď vážně :D
Za mě též NE. Je sice fakt, že tě ve hře občas vídám, ale to je asi tak všechno.. Nikdo o tobě nic neví. Navíc je i dost důležité vědět, zda vůbec poznáš cheaty a to si jaksi nikomu ještě nedokázal.
Čo to tu ešte smrdí?!
Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.