PDA

Zobrazit normální verzi : Drogy

SliZo
28-06-13, 12:47
Ahoj,
v poslední d0bě je moderní zakládat thready o hovně, tak se Vás chci zeptat jaké máte zkušenosti s drogami?

a Jur0b je super!

Volume
28-06-13, 13:10
Volume má zkušenosti

Ptal se tě někdo na něco ?

MARTiii
28-06-13, 16:13
drogy jsou good

MarcelloR
28-06-13, 16:38
drogy=píčovina, či už ide o alkohol alebo trávu a ťažšie drogy. Ja osobne som dosť veselý človek a denne sa veľmi veľa smejem, čiže mne nič na " zlepšenie " nálady netreba. Nemám nič proti, ak si raz za čas niekto vypije alebo zafajčí trávu, ale ľudia čo to robia často až pravidelne aj to vo väčšine prípadov len z frajeriny, aby mohli začínať debatu : "ahoj, ci boha vieš jak som sa včera zjebal? " tak to je pre mňa banda úbohých idiotov :)

_AnGeL_
28-06-13, 16:50
Drogy ti spravia peklo. Budeš na nich závislí a minieš mnoho peňazí podstatne za nič.

Toreto
28-06-13, 17:13
ste mali dnes besiedku ? :D

Giussepe
28-06-13, 17:14
Já mám rád čokoládu.

tyger103
28-06-13, 17:53
Min. léto jsem začal kouřit (jako asi hodně lidí už jsem to ze základky "uměl").Nevím ani proč,na podzim jsem se snažil přestat,až jsem přestal.Je to hrozný pocit ten tlak v hlavě,absták..pak jsem ještě narazil na Revoltu a tím i na projekt Seberevolta.Začal jsem hodně omezovat alkohol.Tak 1x za měsíc jdu na párty kde si dám nějaký alkohol,ale s kouřením jsem přestal.

MarcelloR
28-06-13, 18:02
Skurvený pokrytecký moralista, počkaj o pár rokov :]

Vedel som, že sa aspoň jeden chytí. No čo ? fajčíš trávu alebo sa ožieraš ??? čo sa má stať o pár rokov ??? mám 18 rokov a aj keď budem mať 50 rokov, budem mať stále ten istý názor, pretože viem, že to je píčovina a život je lepší bez toho.

hofy
28-06-13, 18:10
Min. léto jsem začal kouřit (jako asi hodně lidí už jsem to ze základky "uměl").Nevím ani proč,na podzim jsem se snažil přestat,až jsem přestal.Je to hrozný pocit ten tlak v hlavě,absták..

Já si libuju na tomhle :)))

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/E-Cigarette-Electronic_Cigarette-E-Cigs-E-Liquid-Vaping-Cloud_Chasing_(16161316908).jpg

Giussepe
28-06-13, 18:12
Trávu nefajčím kvôli športu a alkohol si myslím že celkom s mierou. Len nemám rád ľudí, čo v tomto poučujú ostatných, mám pár kamarátov, čo nad nami večne držali kázeň a teraz sú to oni, kto vyťahuje jointa pri každej príležitosti.

Marcello ale nikoho nepoučoval. Jen napsal svůj názor na tyhle fetaky. Nikomu nekazal aby s tim prestal, ze to skodi apod...
A ty podle svých kamarádů soudíš každýho, kdo řekne trochu křivý slovo proti těmhle individuím? Já se s Marcellovým názorem celkem ztotožňuju. Nekouřím, ani cigarety ani trávu, alkoholu taky moc neholduju. A jen proto, že mám nějaký zásady, které se snažím dodržovat abych si nekurvil zdraví tak mě kvůli tomu nebudeš mít rád? No, žíly mě to trhat nebude, jen mi to připadá takové divné.

tyger103
28-06-13, 18:21
ale podľa mňa je to v tomto prípade každého osobná vec.
Osobní věc to je,pokud si třeba někdo hulí doma a taky s tím doma zůstane.Ne když díky drogám ohrožuje ostatní.Příklady si každý ze života dokáže představit.

J3ZUsSs*
28-06-13, 19:21
Já som si ráz zahulil v živote (možno 2 krát) .... ale nepotrebujem to .. nechcem to a nikdy v živote to ani chcieť nebudem . Já si radšej zapálim cigaretu aj ked tá cigareta je sama o sebe hnusná .. Poprípade si dám nejaký alkohol cez nejakú párty a to je všetko :)

vedouci venny
28-06-13, 19:45
http://www.youtube.com/watch?v=X-gbMFgUjls

kono159
29-06-13, 09:17
hh, thread pre bezdaka.

ja tiez nepijem ani nefajcim, proste mi to nechuti. a ked uz niekto je zavisli tak je to jeho vec, jeho zivot. jedine co si tak dam je pripitok, ale fajcit nebudem ani cigarety, proste mi nechuti a ten dym mi vadi

kono159
29-06-13, 09:28
Tupelo by sem mohol napisať a pochvaliť sa so svojim alkoholizmom :D

kolko z adminov nepije ( okrem mna samozrejme :D )

SliZo
29-06-13, 20:08
Jur0b a 9re jsou super!

koNan
05-07-13, 23:27
https://www.youtube.com/watch?v=on9TXY8kYyk
Smah je vrah
Alkohol přiměřeně