Zobrazit normální verzi : mp1, H r u s k a, wh
status screenshot: http://2i.cz/4452d0fa29
Dneska na infernu okolo 11:30 dopoledne.
Nick: H r u s k a
ID: VALVE_0:0:944682375
Hltv demo: http://csko.cz/hltv/27016/27016-1306291115-de_inferno.zip
b4official
29-06-13, 15:08
O niekom vie presne, ale zase o niekom nevie vobec.. Ja by som povedal, že zapína a vypína alebo, že to s tým wallhackom už vie. Chodí aj na dust2 a stále si zabíja jak kral, podľa mňa až taký skill nie je ;)
Je zapnutej naprosto bezpečně.
Pro zajímavost, napojí se asi v 13:00 demotime. Znovu na to koukám, je to jasný jak facka.
občas o těch hráčích nemohl vědět, ale stejně na ně čekal... ani jednou se mu nestalo že by někde čekal a nikdo tam nevylezl..+ ta akce na Acku - walkoval na plant, kouknul se za bednu, pak nenapadne pres zeď, otočil se a šel najisto z5 za vinckem s crossem na hlavě, i přesto že vince walkoval :D takže sem spíš za že něco má, ale nebanoval bych to
Těch akci je tam hromada. Stejně jako když brání ten plant na B a strafuje si na ty borce. Speciálně jak mu ji pak narve, když mu sotva koukaj dva pixely, prostě nesmysl.
DarkAspecT
29-06-13, 15:55
Mě se tam nezdál ten čas 19:53.. Na červený tě slyšel, pak si přestal dupat a on si to walknul do plantu, mrknul se jen za 1 bednu a já osobně bych teda v situaci 1v1 nešel walkovat zpátky, je tam vidět krátkej wallook.. Jinak teda ještě 22:35, to CT mu ty dveře dírovalo, ale že by to byl až takovej profi hráč a odhadl přesně pozici hlavy se mi nezdá.. Za mě jsou teda možný 2 časy, schválně to vyčasuj Vincku, nebo ať na to koukne někdo jinej, ale za mě takhle..
Podle toho jak si nejde pro čistou hlavu to bude spíš nějaká forma esp, než wh. Prostě mu choděj po monitoru modrý a červený tečky/čtverce.
Jako na akce na midu je super nesmyslná. V tý době už mě bylo jasný, že má wh. Takže jsem udělal klasickej fakeout s odběhem na modrou a že si sednu k plantu, ale to jsem neudělal a normálně to obešel, on se celou dobu choval tak, že to četl jako fakeout na plant, jenže jak se podíval za tu první bednu, tak byl přesně v úhlu, kde jsem byl na midu a v tu chvíli průzkum plantu zabalil a šel si pro mě na střed. A co je ještě vtipnější, že hned checkuje nejostřejší úhel, uplně sral na to, že můžu bejt spíš u protějši stěny nebo na svahu midu.
DarkAspecT
29-06-13, 16:02
Jako to je hezký, že ta akce na midu je prokazatelná, ale na 1 čas přece nechceš banovat, nebo snad jo? Dává si na to pozor, navíc určitě nebude totální trol a ukazovat WH nějak viditelně před tebou.. Podle mě to chce víc materiálu, jestli někdo chce ať si to zabanuje, ale na to já koule nemám.
Já to neberu podle jedný akce. Je to směs všech indicií. Na jednu stranu má hodně slabej movement, ale i přesto si chodí na jisto a staví se do nejlepších úhlů atd. I mně se občas stane, že se dostanu do špatný situace/úhlu a musím se s tím nějak vypořádat. Tehle borec se do ni nedostal prakticky ani jednou za celou mapu.
Má ještě někdo z admin teamu zájem se na to mrknout? Byl bych docela rád, aby se to nějak vyřešilo.
C L E A R ... jedine čo je divné, tak je to jeho nemotorné pohybovanie sa po mape, ale inak tam nič na wh nevidím.
No jak myslíte. Pokud dojde admin team k názoru, že je čistej, tak to nechte plavat. Dřív nebo později se proflákne (nebo dostane rozum.)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.