Špuntík
29-06-13, 16:03
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 71714)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Spuntik :-*
[AMXBANS] Tvuj nick: Spuntik :-*
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1762364259
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1762364259
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.80.109.39
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.80.109.39
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Mr.Vikernes
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak
Tak tohle je úplně mimo :-) . Nikdy jsem WH neměl,nikdy jsem nedostal nikde ban za WH.
Myslím si,že je docela rozdíl mezi tím,když víš,že někde je tvůj nepřítel a tak kempíš za něčím a čekáš,až vyjde a mezi tím,když máš WH.
To samé,když děruješ přes stěny,kdybych měl wh,lítaly by tam hlavy jedna za druhou,takže bylo jasně vidět,že já jsem WH neměl,jen sem děroval,kdybych WH měl,vypadalo by to trošičku jinak :-) . Navíc kdybych měl wh,mířil bych na hlavu a nemával miší a nestřílel tam,kde si myslím,že je :-) .
Takže bych prosil pana Vikernesse o ty 2 dema,co se mi doneslo,že si natočil,docela by mě zajímalo,z čeho usoudil,že já jen neděruju a že mám wh,protože dnes sem nedal ani jednu hlavu a zabil jsem při té přestrelce,po které jsem dostal ban asi 1 CTcko :-) . Jak říkám,kdybych WH měl,vypadalo by to úplně jinak a určitě bych z 5 CTcek nezabil 1 ;) .
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Spuntik :-*
[AMXBANS] Tvuj nick: Spuntik :-*
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1762364259
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1762364259
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.80.109.39
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.80.109.39
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Mr.Vikernes
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak
Tak tohle je úplně mimo :-) . Nikdy jsem WH neměl,nikdy jsem nedostal nikde ban za WH.
Myslím si,že je docela rozdíl mezi tím,když víš,že někde je tvůj nepřítel a tak kempíš za něčím a čekáš,až vyjde a mezi tím,když máš WH.
To samé,když děruješ přes stěny,kdybych měl wh,lítaly by tam hlavy jedna za druhou,takže bylo jasně vidět,že já jsem WH neměl,jen sem děroval,kdybych WH měl,vypadalo by to trošičku jinak :-) . Navíc kdybych měl wh,mířil bych na hlavu a nemával miší a nestřílel tam,kde si myslím,že je :-) .
Takže bych prosil pana Vikernesse o ty 2 dema,co se mi doneslo,že si natočil,docela by mě zajímalo,z čeho usoudil,že já jen neděruju a že mám wh,protože dnes sem nedal ani jednu hlavu a zabil jsem při té přestrelce,po které jsem dostal ban asi 1 CTcko :-) . Jak říkám,kdybych WH měl,vypadalo by to úplně jinak a určitě bych z 5 CTcek nezabil 1 ;) .