Mischino19
29-06-13, 21:27
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 71706)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 16 hodin, 16 minut a 52 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'prazdna brana'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Vytok z vaginy
[AMXBANS] Tvuj nick: Playerss
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1062481294
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1062481294
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.80.226.27
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.80.226.27
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: OnDry.
[AMXBANS] Server: csko.cz | Soccer Jam (soccerjam)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím dostal som ban pretože som na soccerjame trafil prázdnu... síce to nebolo z toho dovodu že chcem dat čo najrychlejšie a čo najviac golov lebo chcem byt najlepší... boli sme 2v4 boli sme dvaja obyčajní hráči proti štyrom ktorí to hrávaju denno denne... zabávali sme sa oni sa snami hrali ako s detmi a my sme v podstate len odkopávali lobty... dal som gól do prázdnej brány samozrejme že som na tú bránu mieril nebudem tu zatlkat dostal som aj ban ktorý si zaslúžim ale nechápem prečo až na 7dní... ked som to hrával inokedy tak sa rozdávali kicky maximalne ban na 1 hodinu a ked mi Ondry da ban napísalo tam zeleným že tiež na 1 hodinu bolo to o 12:40 teraz som išiel na server že si zahrám soccerjam a ukažuje mi že 6 dní a 16 hodín... dá sa stým niečo urobit alebo mám smolu?
EDIT: a ešte ktomu... ban mám na všetky servery čo si myslím že nieje fér
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 71706)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 16 hodin, 16 minut a 52 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'prazdna brana'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Vytok z vaginy
[AMXBANS] Tvuj nick: Playerss
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1062481294
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1062481294
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.80.226.27
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.80.226.27
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: OnDry.
[AMXBANS] Server: csko.cz | Soccer Jam (soccerjam)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím dostal som ban pretože som na soccerjame trafil prázdnu... síce to nebolo z toho dovodu že chcem dat čo najrychlejšie a čo najviac golov lebo chcem byt najlepší... boli sme 2v4 boli sme dvaja obyčajní hráči proti štyrom ktorí to hrávaju denno denne... zabávali sme sa oni sa snami hrali ako s detmi a my sme v podstate len odkopávali lobty... dal som gól do prázdnej brány samozrejme že som na tú bránu mieril nebudem tu zatlkat dostal som aj ban ktorý si zaslúžim ale nechápem prečo až na 7dní... ked som to hrával inokedy tak sa rozdávali kicky maximalne ban na 1 hodinu a ked mi Ondry da ban napísalo tam zeleným že tiež na 1 hodinu bolo to o 12:40 teraz som išiel na server že si zahrám soccerjam a ukažuje mi že 6 dní a 16 hodín... dá sa stým niečo urobit alebo mám smolu?
EDIT: a ešte ktomu... ban mám na všetky servery čo si myslím že nieje fér