Zobrazit normální verzi : Problem s win7.
Zdar,
mam nejaky problem so spustanim pc. Skor, nez naskaco obrazovka s uvitanim sa mi PC zastavi, mam ciernu obrazovku a svieti mi iba kurzor mysky. Po par resetoch PC sa to nejak zahadne spravi a spusti sa to. Vzdy po restarte mi to ponuka "opravu pc" ale ta mi nejako nepomaha. Neviete, v com by mohol byt problem? Resetovat stale PC je otravne :D
To napadlo aj mna. Len som chcel zistit, ci to nahodou nie je problem, co sa da spravit aj bez reinstalu.
Dalo by se to. Ale myslim si že ty i já chceme aby se to co nejrychleji vyřešilo ;). Kdybychom to řešili způsobem pokus-omyl, trvalo by to dýl.
Muze to byt SW i HW puvodu.
SW: havet v PC, nakopnuty profil, nakopnute ovladace, nakopnuty system. Prvni tri veci jdou vetsinou vyresit bez reinstallu. U systemu zalezi co je v pytly. Mozna by neskodil check disk, system nema moc rad restarty v pulce spousteni systemu.
HW: Chybujici pamet, vadny disk, spatny zdroj, prehrata/chybujici komponenta > prehratej bridge, CPU, spatne OC a nestabilni PC, pripadne i treba spatne casovani pameti. Eventuelne jeste nejaka USB komponenta.
Jak napsal Sedly, pokud to chces vedet, je to hledani problemu, popravde reinstalaci zvladne kazdej, to neni umeni ;)
V windows logu se da zjistit, co to muze zpusobovat, hledat chybove hlasky a upozonerni hlavne v system casti, pokud ti to zapsalo minidumb, tak v nem se da hledat, co to dela.
Ak je to bud SW alebo HW, tak je reinstal iba jednorazove riesenie, nie?
Před reinstalem bych ještě zkusil obnovu systému, jestli ji máš povolenou a budeš tam mít bod v době, kdy ti to ještě nedělalo.
To som robil vela x. Stiahol som "advandaced system care" a druhy anticheat "nod32" a chvilu to nerobili. Neskor zacalo zas. Mam pocit, ze to bude nieco okolo toho "HW" ako pisal 514.
2 antiviry v PC je spatne, jak 2 kohouti na smetisti, hadaj se kdo ma navrch. Ten adv system care neznam, aby to nebyla nejaka slatanina. Ano v pripade chyby HW je reinstal v podstate k nicemu. Prvni bych zkontroloval HDD, zda je zdravy, napr crystal disk info.
Ten vyzera v poriadku. Co by si poradil dalej?
http://2imgs.com/5734b69c4f
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.