Zobrazit normální verzi : zabanovaný na only D2 - DarkAspect
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=71863
Výpis z konzole nemám , neviem prečo ale nenaskakuje mi to ostane tam len veta "tady máš ban skontroluj konzoli"
A teraz k samotnému chatingu ..
Neviem z akého dôvodu som dostal ban .. REASON WH NO FLASH.. to ako človek nemôže dať jediný kill ? cs hrám od jeho samích začiatkou .. čiže 12 rokov myslím? tak isto nieje žiadny iný ban okem tohto .. som po pár mesiacoch (možno roku) späť a hneď toto ? nejaké dieťa čo hrá CS týžden ma ide banovať? Prosím o unban popr. prešetrenie a prezretie dema ktoré by mal dodať hráč DarkAspect (alebo tak nejako) ..toto už je fakt vrchol .. a po unbane už na tento server nevstúpim ...a ešte k samotnému serveru .. nechápem prečo som dostal ban práve ja ked som tam videl minimálne 2 NS hráčov ktorý si to pálili stenami ako by sa "nechumelilo" ja som dal možno jeden wallbang a hneď perma.. no na smiech.
DarkAspecT
30-06-13, 19:28
Demo: csko.cz/dema/upload/dir/syledfragout.dem
Dostával si i flashe pod ksicht a ani si neutekl, normálně sis střílel jako kdyby nic. Nejvíc byly 2 časy a to: De1nos je zkušený hráč a nenaběhne ti určitě natvrdo B.. Když už je ve dveřích a vypadá to že vyleze, dáš předstřel, přičemž on zalezl.. Pak to jak si po něm šel na ten t spawn, byl za bednou s awp a ty si natvrdo díroval s dekem. Pak ty 2 časy s tím flashem. A jestli to hraješ 12 let, proč máš nahráno 42 hodin a 1 přítele na steamu? Podle hráče co tě nahlašoval(industrol) je prý na hltv i vidět jak dáváš přes smoke.
Áno dal som cez smoke na stred.. klasicky podla času .. neviem čo je na tom zlé :) .. toho hráča na B uznávam.. dal som ho cez flash .. úplný luck .. ani neviem či som zazoomoval.. bola to taka automatika.. vždy ked dostanem flash strielam ;)... a milujem "BRAINEROV" ako ty :) .. a čo že mám nejakých 40 hodín ? .. vieš o tom že sa dá kúpiť nový steam? .. totižto môj steam účet s 4,7 tisícmi hodinami mi akosi "zmizol" buď mám zapísaný zlý login a heslo alebo mi ho steam z dôvodu neaktivity vymazal .
DarkAspecT
30-06-13, 19:55
http://csko.cz/hltv.php?port=27049
To je to hltv s tím smokem.
E: prej v čase 17:39.
A ještě pro info.. Přes flash si tam dal dva na tom demu.. Toho do spodní katy deaglem, kde si mu "náhodně" dal jedničku.
pozrel som len Darkove demo...
no ako si chcel na B zabit Deinosa ale sa vratil, urcite si ho nevidel a predstrel krasny...
no ako si v katach dal hlavu superovi vo flashi...no nadhera
dost zaujimavo hrajes.....mal by sa nato este niekto pozriet
DarkAspecT
30-06-13, 22:05
MarcelloR mi poslal názor do PM: WH
Tak ty jsi iný čávo ! :D
Na to HLTV jsem ani nekoukal. :) Nemá to cenu. :D
Hned na začátku jak běžíš na B a do kat. :D Nejdřív koukne do zdi jestli tam nekdo je. Pak si předmíří a čeká si tam na něj. :D Byl trochu slyšet, ale čekat tak dlouho ? (pokud to CSko hraješ tak dlouho jak tvrdíš, proč si nešel na hajzl nebo si dát FZ ?) Pak si tam dostal falsh a stále si tam koukáš na ty spodní katy jako kdyby si ho vůbec neměl. Odejdeš a pak si tam vyskočíš a zoom přímo na něj ? :D Nemohl si o něm vědět ! :D
Taky bych tě bannoval. :)
Áno dal som cez smoke na stred.. klasicky podla času .. neviem čo je na tom zlé :) .. toho hráča na B uznávam.. dal som ho cez flash .. úplný luck .. ani neviem či som zazoomoval.. bola to taka automatika.. vždy ked dostanem flash strielam ;)... a milujem "BRAINEROV" ako ty :) .. a čo že mám nejakých 40 hodín ? .. vieš o tom že sa dá kúpiť nový steam? .. totižto môj steam účet s 4,7 tisícmi hodinami mi akosi "zmizol" buď mám zapísaný zlý login a heslo alebo mi ho steam z dôvodu neaktivity vymazal .
coze??? z dovodu neaktivity vymazal? 4,7 tisice hodin, kazdej den se tam musis pripojit pomale a mas zle zapisany login??? nebudu se ani divat na dema, necham to na vas, ja ho tu nechci :-)
posli stare steam ID, pocitam, ze tam bude VAC banned, nebo ani to nemuzes najit?
Tak za mě má minimálně antiflash, ale většinou tyhle kody se stahují zároveň i s WH. A i za to se dává normálně perma. Takže není co řešit.
Jinak já mám ještě jeden steam, na kterém jsem nebyla jednou přes rok online a nikdy se mi nezrušil účet - ani to nejde. Ale tvé SID starého účtu by mě taky zajímalo, je možné to co říká Buu, že je tam daný nějaký banned. A nebo tento účet máš čistě na kody :)
DarkAspecT
01-07-13, 12:47
Tak za mě má minimálně antiflash, ale většinou tyhle kody se stahují zároveň i s WH. A i za to se dává normálně perma. Takže není co řešit.
Jinak já mám ještě jeden steam, na kterém jsem nebyla jednou přes rok online a nikdy se mi nezrušil účet - ani to nejde. Ale tvé SID starého účtu by mě taky zajímalo, je možné to co říká Buu, že je tam daný nějaký banned. A nebo tento účet máš čistě na kody :)
Přesně tak, když zapnu, tak využiju vše co v tom cheatu je. Minimálně 2 wh časy tam jsou a ty flashe jsou jasný. Myslím že tady se to může locknout.
a po unbane už na tento server nevstúpim ...
A s tím banem už vůbec ne :) :bye: Hlavně, že házíš machry..takový mám nejraději, hubu plnou keců....
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.