PDA

Zobrazit normální verzi : All servery

^Luky.
02-07-13, 16:30
Dalo by se udělat že by se po neschodnutí map udělalo další hlasování??...

hofy
02-07-13, 16:34
Taky mě někdy vadí, že když mají např. dvě mapy stejný počet hlasů, tak je automaticky ta první v pořadí. Pokud teda myslíš toto. Na to je super Galileo plugin, tam se to dá všechno podrobně nastavit.

^Luky.
02-07-13, 18:01
Taky mě někdy vadí, že když mají např. dvě mapy stejný počet hlasů, tak je automaticky ta první v pořadí. Pokud teda myslíš toto. Na to je super Galileo plugin, tam se to dá všechno podrobně nastavit. Jj to myslim :]

TheBlink
02-07-13, 20:36
Dalo by se udělat že by se po neschodnutí map udělalo další hlasování??...

Taky mi to někdy vadí. Mělo by se to řešit.

Kotel
02-07-13, 20:50
To bude chvili trvat. Jiny plugin nasadit nemuzu.

hofy
05-07-13, 11:03
Ještě se u té příležitosti zeptám, zda by nešlo udělat nějaký příkaz, který by mou nominaci zrušil (nebo po znovu napsání nominované mapy). Často se mi stává, že se připojím na server a automaticky mě to nominuje mapu, kterou nominoval poslední odpojený hráč. A já tedy kvůli tomu nemohu další mapu nominovat.

'Seiter
08-07-13, 17:00
Ještě se u té příležitosti zeptám, zda by nešlo udělat nějaký příkaz, který by mou nominaci zrušil

Toho by se celkem dalo lehce zneužít. Např já nemám rád mapu dust_long, tak ji hned na začátku nominuju a těsně před votováním to zrušim, čiže tam naskočí nějaká jiná a mám jistotu, že tahle se hrát nebude.

hofy
08-07-13, 17:27
To je fakt, to mě nenapadlo. Teď se to dá ale zneužít více - 1 hráč může postupně nominovat 3 mapy. Stačí první klasicky nominovat, odpojit se a počkat, než se připojí jiný hráč, kterému se nominace přiřadí a poté můžeš nominovat druhou mapu, stejným způsobem pak i tu třetí.

Ideální by tedy pak bylo, aby se nominace automaticky zrušila, když by se hráč, který ji nominoval, odpojil.

Eidam
20-07-13, 15:08
a nešlo by nějak udělat, že na jednu IP adresu by se dala nominovat jenom jedna mapa a bylo by jedno kdyby se mezi tím odpojil třeba desetkrát?