Zobrazit normální verzi : Stály člen.
Ahoj,viem, že je to somarina sa pýtať a asi to tu už bolo, ale aj tak, od koľko príspevkov je stálý člen?
Asi 100. Musíš víc spamovat.
Asi 100. Musíš víc spamovat.
To jsi neměl psát...
DarkAspecT
02-07-13, 22:50
Let's spam begin. Je to k ničemu, hodnost na fórum je jen pár písmen. Pokud nejsi admin, tak ti to může být jedno.
Spam nepomôže. Píš takéto sračky a zmažú sa ti posty na nulu. Toto vôbec nie je téma, ktorá sa týka cs1.6. Takže celé vlákno by som zajtra prosil delete.
Myslím, že Drkiller sa dopracuje k hodnosti banned...
Za včerejšek 19 úplně shit postů, ještě jeden a do konce prázdnin se fórum nepodíváš.
jednoducho tie hodnosti vymazat, lebo niektorí ludia si myslia, ze ked nemaju tu hodnost, tak su menejcenni. Preto sa snazia ju dostat aj za cenu spamu.
Alebo to spraviť tak,že staly člen sa bude brať podla toho kolko času už na forku je (1 rok)-staly člen.+Aby bol aktívny
Za včerejšek 19 úplně shit postů, ještě jeden a do konce prázdnin se fórum nepodíváš.
To bych spíš u pana Shiftera...
Alebo to spraviť tak,že staly člen sa bude brať podla toho kolko času už na forku je (1 rok)-staly člen.+Aby bol aktívny
Good idea, Volume (FamaZ) by byl v troskách.
Tento nápad sa mi riadne páči.
+1
SomTu/sefk_O
03-07-13, 21:49
Super nápad veď stály člen neni o tom koľko príspevkov niekto napíše, ale o čo najdlhšom a hlavne aktívnom hraní na serveroch a zapájaní sa na fórku :smile:
Eh... :D sice mi bude trvat než se vypracuju :D ale jsem PRO
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.