PDA

Zobrazit normální verzi : Trollba na Gamesites

SheamusCZ
03-07-13, 23:42
http://www.youtube.com/watch?v=023lVlUTMSY

SliZo
04-07-13, 00:37
w0w~ trollba jako svine, akorat se sami ponizujete a ukazujete jaci jste blbečci + delate blbou pověst kotelně...blbečci

yadort
04-07-13, 07:13
"Trollba" každý tomu říká jinak,lepší nápad jak se vtěrnout na Kotelnu už nebyl ?

Volume
04-07-13, 08:30
Panebože .. A já měl za to že jste všichni normální, jak tak vidím tak zřejmě ne. Já bejt Kotel tak vám tady dám permu už jenom z principu, kreténi.

Slunicko
04-07-13, 08:36
PVolume, myslim si, ze u tebe by to podobny.
Jinak nechapu co si dokazujete tim udajnym trollenim ostatni gaming portalu, oni tady bordel nedelaj ale vy stejne musite byt takovy trotlove a jinde delat bordel musite, ja jsem na gs hral a nikdy jsem si nevsiml, ze by mi nekdo nadaval, jak na forku tak ve hre i kdyz jsem tam psal, ze jsem z kotelny a vsichni se ke me chovali uplne normalne (zrovna nesli kotelna servery, tusim pres vikend) ale vy jim furt budete nadavat, furt je budete ponizovat, nechapu proc? Kvuli jejich VIP? Kdyz ho nechcete, tak si ho nekupujte, je tam psano, ze jestli VIP nekoupis, tak ti daj permu? Ne neni.
Kvuli lidem na serverech? Ti sjou 100x lepsi nez lidi jako ty a mnoho dalsich.
Uz se laskave uvedomte a prestante s tim.

Btw ted jsem koukl na to video a musim rict, ze si vytrolil jen sam sebe, mas hlas jak kdybys kourilv Helmuty v Nemecku a ten tvuj slovnik tam, dokazujes tim jen, jak si labilni a ze te doma nenaucili, jak se chovat, pust to doma rodicum, co ti na to reknou a pak nam sem dej jejich reakci, to by bylo trolleni sama sebe, alespon by to vystihlo nazev.

3k a Jerry
04-07-13, 08:39
Panebože .. A já měl za to že jste všichni normální, jak tak vidím tak zřejmě ne. Já bejt Kotel tak vám tady dám permu už jenom z principu, kreténi.

To by si měl potom permu taky :/

Volume
04-07-13, 08:39
PVolume, myslim si, ze u tebe by to podobny.

Moc ne, já to nedělal ze srandy .. Dělaj Kotelně hodně špatný jméno, pak se všichni diví že tu hraje tak málo hráčů.

trew
04-07-13, 09:03
Každá akce vyvolá reakci. ;)
Vymazat tenhle topic... beztak je ve špatnej sekci k huntění postů i tak by se měl smazat, ptž uráží jiný portál. Tady se na serveru za to dávají bany, ptž jsou lidi co tohle nahlašují na forko.
Jinak souhlasím s tajtrlíkem.

Moc ne, já to nedělal ze srandy .. Dělaj Kotelně hodně špatný jméno, pak se všichni diví že tu hraje tak málo hráčů.
nemusíš to opakovat po Slizovi, stačilo ten post ignorovat a nebo editovat ten první

grEy
04-07-13, 09:42
Ak tu este raz uvidim od niekoho take video (pripadne sa dozviem, ze niekto robi v mene Kotelne bordel na konkurencnom portale), budem dotycneho po dohode s Kotlom banovat.

Tupelko
04-07-13, 10:19
Asi ti tu permu vrátím.
K videu je to trapas.Jak říkali hore jenom sebe ste vytrtkali.

_AnGeL_
04-07-13, 11:38
Tieto vaše dementné videá iba kazia dobré meno tomuto portálu a aj sebe ich kazíte. To vaše "trollovanie" určite na konkurenčnom portály neostane odmenené. A keď sa chceš z tým chváliť, tak to hoď na ich fórum.

P.S. GS má viac banlistov. :D

kofi
04-07-13, 13:03
Demence... Normálně bych to zabanoval.

Trsak
04-07-13, 13:10
:blink::blink:

DarkAspecT
04-07-13, 13:35
:blink::blink:
Posthunt! Ne.. Krásně jste to vytrollili, doma na vás čeká trofej pro největší ubožáky.

DarkAspecT
04-07-13, 18:40
Uživatel toto video odstranil.
Omlouváme se

Acid
04-07-13, 20:18
Uživatel toto video odstranil.
Omlouváme se

Čím to může být? o.O

E: To byla trollba jak pitcha.

caHor
04-07-13, 21:23
sa čudujem, že to je stále unlock... -.-

Amazing-Zajic
04-07-13, 22:38
*le Kokotelna army xDDDD

To bylo strašně důležité sem napsat.
Jinak cg, hh (Ironie)

vedouci venny
05-07-13, 10:08
pak se všichni diví že tu hraje tak málo hráčů.

Jenze kotelna nevznikla kvuli tomu aby tu hralo tisice lidi jestli kotel z toho uz udelal ted nejakej vydelecnej kseftik je jeho boj ale nikdy to proste nebyla a nebude vydelacna sracka s kupou vyhod ktery zvyhodni platice

jinak vas cool boj a opovrhovani jinym portalem je celkem hust1 no ze gameshites (mozna jsem tro taky nekdy nazval) ale je to celkem ubohe kdyz nekdo chce hrat tam at si tam hraje a hned nekoho kvuli tomu urazet to pak clovek neni o nic lepsi ale mysli si ze je cool tak at robi preci je to hust1 #datSWAGwithdirtysprite

Piner
08-07-13, 12:51

Kvůli tobě tu taky hraje málo hráčů, tak radši zklapni a zalez do nory. Co ty si za hovnaře, to svět neviděl. Asi bychom měli obnovit titul bukvatýr

Volume
08-07-13, 14:30
Kvůli tobě tu taky hraje málo hráčů, tak radši zklapni a zalez do nory. Co ty si za hovnaře, to svět neviděl. Asi bychom měli obnovit titul bukvatýr

Ptal jsem se tě na něco ? Nehejtuj mentále..

yadort
08-07-13, 15:32
Tvoje oblíbené "ptal se tě někdo na něco? " :D
stým bukvatýrem jo,ale mněli by ho ti eště z minula (pííner)

DarkAspecT
08-07-13, 16:09
Tvoje oblíbené "ptal se tě někdo na něco? " :D
stým bukvatýrem jo,ale mněli by ho ti eště z minula (pííner)
A další na řadě by si byl ty s tvejma useless postama.

human
08-07-13, 16:53
Zacali prazdniny a srackoidne posty zacnu pribudat...